verzorgings tips bruidegom

Het is niet altijd de bruid die er extra verzorgd bij moet staan, nee de bruidegom is even belangrijk.
Bruidegom pimp jezelf op, en verras je bruid, want jij hoort er ook stralend en verzorgd uit te zien op je trouwdag.
Dit is een dag dat de mannelijke trots opzij moet worden gezet om plaats te maken voor een beetje beauty verwennerij. Wat kan je allemaal doen om er superbest uit te zien. je kunt natuurlijk ook naar een visagiste gaan, de meeste visagisten hebben een arrangement voor bruid en bruidegom.

Haar en baard

Natuurlijk moet de bruidegom naar de kapper. Maar laat je haar wel 2 weken van te voren knippen, en niet één dag voor de bruiloft. Op de dag laat je je haar bij stylen door de kapper.
De bruidegom moet ook controleren wat voor styling producten zijn kapper gebruikt en ze kopen, indien nodig, zo kan je de hele dag een goed gestyled kapsel hebben. En het zelf bijwerken.
Natuurlijk vraag je je kapper om je wenkbrauwen netjes te trimmen, zorg dat je geen neusharen hebt, en je bakkebaarden moeten natuurlijk tip top zijn. Ook je nekharen moeten zeker geschoren worden.

Nagels

We adviseren geen roze nagellak, maar een Manicure wordt aanbevolen.
De bruidegom moet naar een nagelsalon een of twee dagen voor de bruiloft.
Voor het trimmen en polijsten van de nagels, en verzorgen van de nagelriemen, en eventueel een scrub
voor de droge handen. Er zullen foto’s van je trouwring worden genomen, waar je handen goed zichtbaar zijn. Dus zorg ervoor dat ze er tip top uitzien.

Huid en gezicht

Bruidegoms moeten overwegen een drie-stappen huidverzorging regime aan te houden in de loop naar hun trouwdag, dat wil zeggen, reiniging, toning en vochtinbrengend. Het regelen van een gezichtsbehandeling een paar dagen voor de bruiloft kan ook een goede manier zijn om zich te ontdoen van een droge, dode huid, en onzuiverheden. Enkele weken voor je bruiloft, een paar keer een masker aanbrengen doet wonderen.
Het is essentieel dat de bruidegom zich scheert op de ochtend van de bruiloft – of zijn baard, snor, of sik te trimmen.
Maar als je s’ morgens naar de kapper gaat, kan ook de kapper dit voor je doen.

Een goede manier om je te scheren zonder uitslag of bobbels?

Breng eerst een warme handdoek om het gezicht van de haren, dan een laagje zachte scheercrème, en ten slotte, scheren in de richting van de haargroei, met behulp van een nieuw scheerapparaat. gebruik na het scheren een verzachtende verzorgende crème . Wist je dat je met mascara een mooie aanblik krijgt, gebruik een donkerbruine of zwarte mascara, hiermee kan je je wimpers en wenkbrauwen accentueren, gebruik wel een waterproof.

Tanden

Een bruidegom met minder dan onberispelijke parelwitte tanden (koffie en wijn vlekken) dient te overwegen de tanden te bleken. Tandartsen bieden nu deze procedures aan, en de prijs valt echt mee, maar er zijn ook doe-het-zelf-producten.
Behandelingen moeten ten minste veertien dagen vóór de bruiloft gebeuren.

Tot slot

Natuurlijk zorg je ervoor dat je trouwpak er toppie uit ziet, geborsteld, zodat er geen haren op zitten of pluisjes. En als finishing touch, natuurlijk nog een lekker luchtje. Gebruik geen te zware parfum, of een nieuwe die je nog niet getest hebt . Als je een nieuw luchtje wil, koop die dan één maand voor je bruiloft. Vergeet ook niet om een goede deodorant te kopen, dit is van essentieel belang. Zorg ervoor dat je een toilettas hebt die je meeneemt, deze kan je aan je moeder of moeder van de bruid geven of de ceremoniemeester. Stop daar je deodorant in, je parfum, en je tandenborstel met tandpasta. En natuurlijk een kam en eventueel een styling product voor je haar. Zo zal jij er ook de hele dag verzorgd uit blijven zien.