De herfst komt eraan en de voorbereidingen voor de bruiloft zijn in volle gang, en je weet nog steeds niet wat je als coverup moet dragen ? Kant, bont, veren en boleroachtige jassen zijn altijd een stijlvolle manier geweest voor bruiden om de kou af te wenden als ze kiezen voor een herfst of winterhuwelijk, maar jeans jassen nemen nu een scherpere wending.
Dankzij dit worden op maat gemaakte bruidsjasjes steeds meer uniek, voor bruiden die experimenteren met denim.

Degenen die een nog persoonlijker uiterlijk willen, hebben hun jassen geborduurd met eigenzinnige woorden en uitspraken die een kenmerk worden van hun trouwfoto’s. Bruiden springen steeds meer in op deze trend en combineren een spijkerjack met donkere vlekken of gewassen look met hun prachtige bruidsjurken.

Een briljant idee voor jou dat past bij veel bruidsstijlen en bruiden dit is een spijkerjasje. Wil je het niet geloven dat het een goed idee is? Ik zal je overtuigen! 

Denim jassen

Een spijkerjasje past bij veel stijlen en soorten bruiloften: stadhuis, rustiek, boerderij, schuur, rock-n-roll, strand, boho en vele anderen. Het ziet er goed uit, vooral als het is bijgesneden, met veel trouwjurken. Je kunt een gegolfde zeemeermin, vintage, boho en elke andere jurk dragen met een jas eroverheen. Het contrast tussen dit jasje en je romantische jurk geeft je een ontspannen en ietwat casual look als het wordt gecombineerd met sneakers, of een rustieke lflavor als je het draagt ​​met cowboylaarzen. Het enige wat je moet overwegen, is hoe de snit bij de jurk past. In het ideale geval past een prinsessen of a-lijnjurk bij een bijgesneden bruidsjasje, terwijl een langere stijl kan worden gedragen met een zeemeermin of trompetjurk.

Jeansjasje bruid personaliseren

Afstemmen met de bruidegom

Heeft je men to be een zwarte smoking, dan is het misschien geen goed idee om in een jeans jasje te verschijnen, maar bij een casual trouwkostuum, of zelfs iets klassieker is het een goede keus. Misschien een leuk idee om voor te bruidegom op zoek te gaan naar jeans schoenen.

Jeans denim schoenen

Te gekke denim schoenen voor de bruidegom, wat zeker past bij het jeans jasje.

Waar koop ik een jeans jasje voor de bruid?

Jassen op maat zijn niet nieuw, Bruiden geven naaisters de opdracht om decennia lang shrugs en jasjes met kanten details te maken die passen bij hun bruidsjurken.
Maar de laatste trends die de industrie stormenderhand veroveren, zijn jassen met opvallende berichten. Natuurlijk kun je een gewoon spijkerjasje kopen bij allerlei dameszaken, maar je wilt vast iets meer speciaals. Er zijn enkele zaken die geborduurde of met parels opgezette jasjes verkopen, maar ze zijn vaak duur en sporadisch. Het beste is om op zoek te gaan naar een kleermaakster of naaister, en je eigen borduurwerk erop laten zetten met strass en pareltjes. Of misschien heb je wel een handige vriendin of moeder die je jasje met mooie applicaties en pareltjes kan omtoveren tot een prachtig bridal jeans jasje.

Dus, denim jeans jassen zijn een populaire keuze om je ontspannen en chique te voelen op je grote dag, laat je inspireren!

Dit spijker jasjekoop je bij Etsy met prachtig borduurwerk

Spijkerjasje bij A-lijn trouwjurk

Jeansjasje bij Boho stijl bruid

Spijkerjasje bruid met cowboylaarzen

jeansjasje bruid met sluier

Jeansjasje Rock bij petticoat bruidsjurk

Stoere bruidsjurk met jeansjasje

Korte trouwjurk met jeansjasje

Jeansjasje voor strand bruiloft

Korte trouwjurk met spijkerjasje

Boho bruid met Jeansjasje

Stoer jeansjasje bruid