Bruidstas

De voordelen van een bruidstas

Er zijn maar weinig dagen dat een vrouw zonder tas de deur uit gaat. Waarom zou je dat dan op de mooiste dag van je leven wel doen? Als er bovendien een dag is waarop je bepaalde spulletjes dicht bij de hand wilt houden, dan is het wel op je trouwdag.  Maar wat doe je dan in je bruidstas en welke kies je? Hieronder lees je het.

Op alles voorbereid

Tijdens je bruiloft ga je natuurlijk niet continu met allerlei spullen slepen. Een handig klein bruidstasje waar je wat essentiële dingen in stopt om kleine rampen te voorkomen is dan hartstikke handig. Denk bijvoorbeeld aan een extra panty voor het geval je ineens een ladder ontdekt of kauwgom of een pepermuntje zodat je met een frisse adem alle felicitaties in ontvangst kunt nemen. Omdat de bruidstas doorgaans niet zoveel ruimte bevat als bijvoorbeeld een grote leren rugzak is het handig om te kiezen voor mini reisverpakkingen van de items die je nodig hebt. Handig, want je kunt ze na afloop meteen meenemen op je huwelijksreis!

Elegante tassen

 Wanneer je een bruidsjurk koopt kun je vaak meteen een bruidstasje uitkiezen die past bij de stijl en kleur van je jurk. Het zijn elegante en sierlijke kleine tasjes die echt specifiek bedoeld zijn om jouw outfit compleet te maken tijdens je trouwdag. Maar je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om een chique handtas of clutch te kopen die goed past bij je trouwjurk of schoenen. Dan kun je er na de bruiloft ook nog gebruik van maken.

Een bijzonder aandenken

Een trouwjurk is een kledingstuk dat je (meestal) eenmaal draagt. Voor een bruidstas geldt ook dat je hem vaak niet meer gebruikt na de grote dag. Maar hoewel je een trouwjurk vaak ingepakt weghangt in een kast en er niet meer naar omkijkt, kun je je bruidstas prima ergens een mooi plekje geven als aandenken, in de slaapkamer bijvoorbeeld. Want van alle tassen die je hebt is dit natuurlijk wel een hele speciale. Je kunt er dan kleine dingetjes in doen die je aan je trouwdag herinneren. Je bruidszakdoek, een trouwfoto of een droogbloem uit je boeket. Grote kans dat je er nog regelmatig even in kijkt en misschien wel een traantje wegpinkt.