Trouwen met een thema

Trouwen met een thema

Hebben jullie plannen om je bruiloft een thema te geven?

Dan heb je nogal wat opties.
Van een 60's wedding tot een strandbruiloft. Het beste is te kijken in welk seizoen jullie trouwen.
Trouw je in september is het thema Halloween misschien wel erg leuk. Trouw je in de wintermaanden zo rond de kerst, denk dan aan een winter wonderland thema. Er zijn zoveel thema's te bedenken, we hebben er een paar voor jullie opgesomd, maar misschien hebben jullie wel hele andere ideeën voor je thema bruiloft, zoals een vintage bruiloft, of een eco wedding.

 

Vintage bruiloft

Dit is helemaal gebaseerd op de jaren 50, de bruid en bruidegom kunnen hun trouwkleding hier al op afstemmen. Denk aan de kortere trouwjurken over de knie, veel kant en natuurlijk de hoeden. Je stemt je trouwkaarten af in deze leuke stijl. Bekijk eens wat oude familie foto's uit deze jaren, dan heb je meteen een idee hoe het er uit zag. Kies je voor bruidskinderen, laat deze dan ook helemaal vintage stijl zijn.

Vintagebruiloft

De jaren 60 stijl

De flower power. Mooie felle kleurtjes van appeltjes groen tot lila en oranje, een lekkere bonte mix. De mannen met de vet kuif, de dames in petticoat. In dit thema kan je je helemaal uitleven, neem een band die heerlijke oldies speelt, zoals de Stones, Beatles, Elvis, en natuurlijk de gezellige rock en roll. Erg leuk is om te vragen of je gasten ook in 60's stijl komen.

Sixties bruiloft

De boerenbruiloft

Bij een boeren bruiloft zijn er veel mensen aanwezig, vroeger duurde een boerenbruiloft ook 3 dagen lang. Vaak werd dit op de eigen boerderij gevierd, want er was natuurlijk plek genoeg. Zijn jullie ook een bruidspaar die het geluk hebben nog gebruik te kunnen maken van de boerenschuur, heerlijk!!! Natuurlijk mogen de rode ruitjes tafelkleden niet ontbreken, de balen met stro, en de entourage van oude landbouw materialen. Koffie met krentenbrood, en het heuse speenvarken, zijn leuke details voor een boeren bruiloft.

Boeren bruiloft

Trouwen op het strand.

Dit komt steeds vaker voor, en er zijn volop strandlocaties in Nederland.
je kan er letterlijk op het strand trouwen, en daarna een prachtig feest geven in 1 van de strandpaviljoens.
Voor dit thema zijn er zulke leuke trouwartikelen, van bedankjes, tot trouwkaarten.
natuurlijk pas je je trouwkleding ook aan, en neem je minder formele kleding, de bruidegom, in een mooi licht pak, met licht blauwe accessoires, en de bruid in een zeemeerminachtige trouwjurk, van een mooie flatterende stof. En natuurlijk je trouwreportage is helemaal aan het thema zee, strand, boten, en vissen gerelateerd.

Trouwen op het strand

Thema kleuren

Een thema met kleur is één van de meest gekozen thema's, en er zijn nogal wat kleuren opties. We hebben ontzettend leuke kleuren waar je mee aan de slag kan.

En dan nog al deze stijlen in deze kleuren

Blauwe kleurenrose kleuren gele kleurenoranje kleuren paarse kleuren groene kleuren Rode kleuren zwarte kleuren witte kleuren bruine kleurengrijze kleuren

Meer thema

Zo kunnen we tig tal thema's opnoemen, van een Italiaanse bruiloft, tot een rock bruiloft, de thema's zijn oneindig. Zelfs de Eco bruiloft is erg in aankomst. Dit zijn enkele leuke voorbeelden ter inspiratie, kijk even recht in de balk voor meer thema bruiloften

Bruiloft kleuren - Bruiloft stijl - Blauw - Roze - Geel - Oranje - Groen - Wit - Zwart - Paars - Bruin - Grijs - Rood

Deel