witte-bruiloft-decoratie

Leuke tips voor een thema bruiloft in wit

Wit een oneindige kleur om mee te werken. Denk alleen al eens aan de vele tinten wit. Als je verschillende witte tinten bij elkaar neemt, heb je een fantastische combinatie. Witte bloemen, witte tafelkleden, bij mooie fonkelende kristallen glazen. Wit en zwart zijn natuurlijk de klassieke combinaties, maar denk ook eens aan wit met geel. En erg chique is met goud of zilver te combineren. Wit is geweldig voor een klassieke bruiloft, en voor ieder seizoen.Bruidskleding

De bruid gaat natuurlijk in een prachtige witte jurk, maar ook de bruidegom kan in Off White, of wit gaan. Door de verschillende tinten wit, krijg je een prachtig geheel. Voor een strand huwelijk een prachtige combinatie.

Witte-bruidskleding-bruidskleding

Decoraties

  • In ieder seizoen heb je wel een goedkope witte bloemsoort, in het voorjaar de Tulpen, Violieren. In de zomer de prachtige witte Gladiolen, en Riddersporen. In de herfst de prachtige Crysanten en in de winter de mooie witte Amarillys.
  • Je kunt met wit doek, en wit satijnen lint veel bereiken. En het voordeel van wit is dat de meeste feestlocaties witte tafelkleden hebben, en servetten.
  • Witte ballonnnen en Lampionnen kun je gebruiken voor tafelversiering of plafond.
  • Gebruik bij wit veel kristallen vazen en kandelaars, en nog mooier zou zijn als er in de locatie kristallen kroonluchters hangen. Ook zilver en goud zijn prachtige toevoegingen.
  • Witte stoelhoezen mogen natuurlijk niet ontbreken, met een prachtige witte strik.
  • Draperieën zijn een echte trendsetter.
  • Trouw je in de zomer, dan kun je gretig gebruik maken van de witte zomerplanten zoals Margrieten, Petunia, Chrysanten, Lobelia, om ze locatie mee te decoreren.

Witte-bruiloft-decoratie

Snoep-dessert buffet

Verras de gasten ook eens met een dessert buffet, of snoep buffet, deze dessert tafels kan je zo mooi decoreren, ze zijn een blikvanger in de zaal, en nodigen vanzelf uit om ervan te snoepen. Je zult met eenvoudig weinig materiaal een prachtige entourage maken voor je bruiloft.

Bruidsboeket

Voor het bruidsboeket heb je oneindig veel keus in bloemsoorten, het mooiste effect krijg je door verschillende bloemsoorten te gebruiken, daardoor heb je een verscheidenheid aan wit tinten. Gebruik ook witte veren in je bruidsboeket. Heb je een witte bruidsauto ga dan ook weer voor verschillende bloemsoorten! Hortensia’s, gipskruid, en witte pioenrozen zijn een mooie aanvulling voor je bruidsboeket en bloemwerk.

wit-bruidsboeket

Bruidstaart

Een meer makkelijke keuze is er niet, je taart in prachtig wit, versierd met marsepeinen bloemen, of echte bloen zoals viooltjes, orchidee of rozen. Ook smaken als vanilie en citroen passen er uitstekend bij. Of trakteer de gasten op een ijstaart.

witte-bruidstaart

Witte-bruidsmeisjes

Voor de bruidsmeisjes een smetteloos witte jurk, met prachtige bloemenkransen in het haar.

vaasjes-bloemen-wit

Gipskruid altijd een decoratief en relatief goedkoop.

zaalversiering-lampionnen-wit

Lampionnen geven meteen een feestelijk gevoel, in iedere locatie!

planten-wit-thema-bruiloft

Zomer bloeiers zoals Chrysanten en Margrieten geven volume aan de decoratie!

Kleuren inspiratie bruiloft

Kleuren thema voor je bruiloft

Blauwe kleuren bruine kleuren gele kleuren grijze kleuren groene kleuren oranje kleuren paarse kleuren Rode kleuren rose kleuren witte kleuren zwarte kleuren 

Decoratie inspiratie op kleur

Blauwe decoratie bruiloft Roze decoratie voor bruiloft Gele decoraties voor bruiloft Oranje decoraties voor bruiloft decoraties voor bruiloft paars groene decoraties voor bruiloft rode decoraties voor bruiloft zwart-witte decoraties bruiloft witte decoraties voor bruiloft bruine decoraties voor bruiloft grijze en zilveren decoraties bruiloft