Zigeuner bruiloft thema

De sprookjes zigeuner bruiloft

Zij leefde en bracht een deel van haar tijd door in een trailer, en is van oorsprong afkomstig uit een Nomadisch volk. Spreekt haar eigen taal en is omringt door een grote familie. Een babysitter voor haar jongere broers en zussen, beschrijft zichzelf als vriendelijk en met haar vriendinnen, een uitgaans-meisje. Houd van winkelen en is gek op mooie kleding, Zij ontmoette de man-to-be, in een chatsessie op het internet, het was liefde op het op het eerste gezicht. Slechts een paar maanden later, volledig voorbereid, stappen ze samen in het huwelijksbootje. Ze trouwden snel en zo jong, dit volgens de reizigerswet, maar ook zoals haar ouders vroeger deden, omdat familie erg belangrijk is bij zigeuneurs. Zigeuners hebben strengere normen en waarden dan de gemiddelde gemeenschap.

Anders dan andere

Wat we helemaal gezien en gelezen hebben is duidelijk, in een woord over de top fascinerend en gigantisch, vooral het budget is enorm bij deze aangelegenheid. Interessant is om te beginnen hoe hun vrijgezellenavond wordt gevierd. De dames dragen uitbundige jurken als palmboom tot aan ananas style, leuk om naar te kijken. Heel wat anders dan wat we dagelijks in burgerlijke bruiloften tegenkomen. Een korte beschrijving hieronder met prachtige voorbeelden van hoe indrukwekkend de zigeunerbruiloft van Assepoester was.

Wie zit nu te wachten op een saaie bruiloft?

Sommige wonen in paleizen en andere in een caravan, ongeacht rijkdom of herkomst, ieder stel wil dat hun eigen trouwdag onvergetelijk en perfect word. Niemand zit te wachten op een saaie trouwerij? Naar mijn mening weten gipsy’s hoe je een onvergetelijk bruiloftsfeest tot in de perfectie plant. Later verteld assepoester ​​nuchter dat haar bruiloft precies was zoals ze wilde, de absolute top en spectaculair.
Wat mij opvalt dat namelijk de bruidegom niet vaak ter sprake komt. Volgens de TV beelden komt dit omdat iedereen overrompelt word door de mega grote dames outfits.

bruidsmeisjes-zigeuner-stijl

Artist Make-up

Op het woonwagen kamp werden alle meisjes, zelfs de twee-jarige door vier kappers en visagisten opgemaakt, van lipgloss, mascara en veel glitter. Een gigantisch werk om iedereen op tijd klaar te krijgen voor het vertrek. Op zijn minst verzamelen zich buiten haar huis 1000 mensen om de bruid te zien vertrekken naar haar kerkelijke plechtigheid.

bruidskinderen-zigeuner-bruiloft-make-up

Glitter en glamour

De Gipsy prinses zelf droeg op haar extravagante bruiloft een enorme sprookjesachtige froezelige witte trouwjurk, handgeborduurd met tiara en lange sleep. Deze Schitterende outfit is inclusief en compleet met schuimige tutu rok en froezelige kousenband prachtvol glitter en glamour. Het ensemble is tot in de details aangekleed met een kroontje waar echte prinsessen jaloers op kunnen woorden.

Bruidsjurk-zigeuner-bruid

Glamour trouwvervoer

Ze stapte met haar droomachtige jurk in een witte dikke stretch Hummer, de stoet werd gevolgd door 10 bruidsmeisjes gekleed in hot pink, 4 kappers, en een mega Rolls-Royce. Alle uitgenodigde waren zigeuners waarvan de vrouwelijke gasten de meerderheid vormde.

Gigantische bruidstaart

Haar gigantische taart, werd gemaakt door de beroemde bakker Gill Broadfoot, werd naar het model van een traditionele bruidstaart in roze en wit, met nep diamanten tentoongesteld op de tafel. Het prachtige middelpunt met een enorm aantal aan verdiepingen zijn versierd met fonteinen en verlichting.

Gypsy-bruidstaart

Bruidsmeisjes

Overdag bij de huwelijksplechtigheid paraderen de bruidsmeisjes met enorme Sissy jurken in fluorescerende kleuren, versierd met Swarovski steentjes die soms meer wegen dan de bruid zelf. Later op de avond heeft iedere meisje een opvallende nieuwe outfit voor de feestavond. Haar 14-jarige zus was gekleed in een roze versie van haar trouwjurk, terwijl anderen zusjes gingen voor felgekleurde mini jurken, wolkenkrabber hakken en veel bling bling. Deze fascinerende bruiloft werd bekeken door meer dan 6,5 miljoen kijkers over de hele wereld.

Artikelen trouwen met een thema

boeren-bruiloft thema

boerenbruiloft thema

De manier waarop een boerenbruiloft zich onderscheid van ander feesten is te omschrijven als anders

Klassieke bruiloft

Klassieke bruiloft

Voor stellen die willen trouwen met een verfijnde, elegante stijl , is de klassieke bruiloft

Bohemian bruiloft thema

Bohemian bruiloft

Thema Bohemian stijl Een Bohemian style bruiloft wat is het eigenlijk? Het is een Gypsy

Vintage-bruiloft thema

Vintage bruiloft

Een Vintage bruiloft organiseren We horen overal het woord Vintage, maar hoe creëer je nu

Festival bruiloft

Een festival bruiloft

Mensen die nog daadwerkelijk gaan trouwen worden steeds schaarser maar ondertussen blijft het aantal festivals

Kleuren inspiratie bruiloft

Kleuren thema voor je bruiloft

Blauwe kleuren bruine kleuren gele kleuren grijze kleuren groene kleuren oranje kleuren paarse kleuren Rode kleuren rose kleuren witte kleuren zwarte kleuren 

 

Decoratie inspiratie op kleur

Blauwe decoratie bruiloft Roze decoratie voor bruiloft Gele decoraties voor bruiloft Oranje decoraties voor bruiloft decoraties voor bruiloft paars groene decoraties voor bruiloft rode decoraties voor bruiloft zwart-witte decoraties bruiloft witte decoraties voor bruiloft bruine decoraties voor bruiloft grijze en zilveren decoraties bruiloft