Bruiloft-thema-roze

Leuke tips voor een thema bruiloft in roze.

Sfeer en decoratie hoort natuurlijk bij ieder feest. Waar denk je aan bij Sfeer? Kaarsen, bloemen, ballondecoraties,pompons, confetti?
Nee dat is niet alles, probeer het te verfijnen in details.
Waarom niet het hele feest in één themakleur.

De kleur roze is erg veelzijdig, van zacht baby-roze, tot de meer sprekende kleuren zoals Mauve, en pink. Pas wel op met de verschillende kleuren roze, deze kunnen ook erg gaan vloeken, als je niet de juiste tinten bij elkaar gebruikt. Zie de kleuren paletten voor de verschillende tinten roze.Combineren met andere kleuren

De kleur roze combineert prachtig met wit, crème, grijs, zilver. Zeker als je een klassieke of vintage bruiloft hebt. Heb je een moderne bruiloft, en hou je wel van een uitdaging? Dan kun je geel nemen, of voor een stoerder effect de fellere kleuren roze gecombineerd met donkergrijs of zwart.

pallet-roze-thema-bruiloftRoze-pallet-thema-bruiloft

pallet-bruiloft-lila-rozepallet-roze-bruiloft

Kies bruidsmeisjes laat dit je beste vriendinnen zijn, tevens kunnen ze je op de dag helpen bij de organisatie van het feest, zoals de ringen aangeven, bij het gastenboek zitten, de mensen naar de tafels wijzen, en nog veel meer. En natuurlijk in een prachtige roze jurk!

Bruidsmeisjes-jurken-roze

Bruidsboeket

Roze bloemen zijn er in overvloed, van rozen tot exotische bloemen. In het voorjaar kun je genieten van Tulpen, Lathyrus, Hyacinten, Gerbera etc… En in de zomermaanden de prachtige Hortensia’s, Pioenrozen, Dahlia’s. Je kunt ook voor een wit of crème boeket gaan, en een roze lint in je bruidsboeket verwerken.

Houd de trouwauto ook in het wit, dan komen de roze bloemen op de auto prachtig uit.

Roze-bruidsboeket-themaRoze-bruidsboeket

Bruidskleding

De bruid in een prachtige witte of crème jurk eventueel met een mooie roze sjerp, en de bruidegom en mooi lichtgrijs trouwpak, met een roze stropdas. Kies ook voor een roze element in de sokken voor de bruidegom.
De bruid mag kiezen voor prachtige roze trouwschoenen, dit maakt het hele plaatje compleet. De bruidskinderen hebben tal van mogelijkheden, het bruidsmeisje een prachtige roze jurk, en het bruidsjonkertje een wit of crème outfit. Je kunt het opvrolijken met van allerlei leuke roze details, zoals roze bretels of roze sokjes,

Bruidspaar-in-roze

Decoratie

  • Stoelhoezen zijn een uitkomst om een geweldig thema neer te zetten, huur witte stoelhoezen, en doe er een grote roze strik omheen. Zet statafels neer met roze hoezen erom.
  • Een leuke TIP probeer zelf eens wat roze papieren bloemen te maken voor je zaalversiering. Hiermee creëren je een echte blikvanger voor weinig geld. Of koop Lampionnen deze geven je locatie gelijk de perfecte sfeer.
  • Op de tafels kunnen leuke toefjes van heliumballonnen in de kleur roze staan, strooi ook wat confetti op de tafels, of roze bloemetjes.
    .Je kunt ook roze kaarsen en bloemen op tafel zetten, vaak is één blikvanger in roze al genoeg. Als je een wit tafelkleed hebt, is één mooi vaasje met roze bloemen al voldoende. Je kunt ook voor een roze tafelkleed gaan, pas dan op dat de rest niet gaat vloeken.
  • Ook draperieën met lichtspots erop geeft een prachtig effect in de feestlocatie.
    Verder kun je het geheel in de trouwlocatie aanvullen met witte borden waar leuke spreuken opstaan, of naamborden met richting.

sta-tafels-bruiloft-roze

Bruidstaart en snoepbuffet

De bruidstaart is erg makkelijk te krijgen met roze erin verwerkt, je kunt eventueel echte bloemen, of roze marsepein kiezen. Schenk daarbij een heerlijke roze champagne. Nog leuker is een snoepbuffet rond de bruidstaart te maken, en laat de gasten smullen van heerlijke roze marshmallows, lollies, zuurstengels, spekken, en roze glacé koeken.

bruidstaart-thema-rozekleine-roze-bruidstaart

thema-buffet-roze

thema-roze-bloemen

bloemenvaas-roze-thema

roze-decoratie-thema-bruiloft

 

 

Kleuren inspiratie bruiloft

Kleuren thema voor je bruiloft

Blauwe kleuren bruine kleuren gele kleuren grijze kleuren groene kleuren oranje kleuren paarse kleuren Rode kleuren rose kleuren witte kleuren zwarte kleuren 

Decoratie inspiratie op kleur

Blauwe decoratie bruiloft Roze decoratie voor bruiloft Gele decoraties voor bruiloft Oranje decoraties voor bruiloft decoraties voor bruiloft paars groene decoraties voor bruiloft rode decoraties voor bruiloft zwart-witte decoraties bruiloft witte decoraties voor bruiloft bruine decoraties voor bruiloft grijze en zilveren decoraties bruiloft