bruine bruiloft decoratie

Leuke tips voor een thema bruiloft in bruin

Bruin voor je bruiloft daar zul je waarschijnlijk niet zo gauw bij stilstaan, maar toch is dit een zeer aparte kleur, waarbij je weer heel veel verschillende tinten hebt denk aan alle kleuren taupe. Je kunt het laten overlopen van goudbrons, tot de donkere kleuren bruin, en het voordeel dat je veel natuurlijke materialen kunt gebruiken.En erg populair is de kleur hazelnoot.thema-bruin-pallet-bruiloft

bruidsboeket

Nu zul je denken hoe voeg ik bruin of hazelnoot toe aan mijn bruidsboeket? Ja het is echt mogelijk en zelfs prachtig!
Gedroogde gipskruid een populaire bloem die doorgaans wordt gebruikt als vulmiddel. Ze staan ​​bekend om hun kleine witte knoppen die groeien langs dunne takken.
Indien gedroogd veranderen ze in mooi goudbruin wat een rustieke en warme uitstraling zal geven.
Tarwe is een grassoort die geweldig is voor het toevoegen van een rustiek tintje.
Astilbe bloemen groeien in langwerpige clusters die een cascade effect creëren. Hun kleine bloemen geven een luchtige elegante uitstraling.
Denk verder aan Hortensia’s die in de herfst naar een mooie bruine tint kleuren, Protea, en combineer dit met zalm rozen.

Bruidsboeket

Bruidskleding

Voor de bruidskleding is een zeer lichte zalm kleurige jurk prachtig, of een hele lichte hazelnoot. Durf je dit niet aan, kan je natuurlijk gewoon wit nemen, en men to be, een hazelnoot of bruin kostuum aangeven. Je kan dan zelf bruine trouwschoenen, of een centuur om je taille doen.

licht-goud-bruine-trouwjurk

Decoraties

Als je je bruiloft stijl in bruin neemt, probeer dan enkele grote bruine elementen te gebruiken en wissel de rest af, met andere zachtere tinten zoals zalmkleuren en créme. Je zult een zeer chique bruiloft krijgen. De meeste locaties hebben de hoofdkleur al in bruin, denk hierbij aan de tafels, stoelen, houten wanden.

Hazelnoot is een neutraal kleur die kan worden gebruikt in een bruiloft met natuurlijke elementen.
Denk aan jute, houten schuur, kraftpapier, neutraal textiel, ook een perfecte kleur voor een buiten bruiloft in de natuur.
Hazelnoot en bruine tinten worden geassocieerd met consumptie, natuurlijke en biologische aarde en alles met betrekking tot de natuur, landbouw en veeteelt.
In de natuurlijke wereld is hazelnoot de kleur van noten, aarde, veren, herten, jute en steen.
Curly wilgentakken, Hortensia’s, Bruine distel, stro en Boomschors zijn geweldig om toe te voegen.

decoratie-thema-bruine-bruiloft

Om je gasten te bedanken is het erg leuk je bedankje in Jute te verpakken!

Bruidstaart

Je bruidstaart neem je natuurlijk in de heerlijke smaak chocolade of hazelnoot. Indien je een dessert of snoepbuffet wilt, kan de chocolade natuurlijk niet missen!

thema-trouwen-bruin

Hooibalen

trouwceremonie-bruin

dessert-buffet-bruin

Kleuren inspiratie bruiloft

Kleuren thema voor je bruiloft

Blauwe kleuren bruine kleuren gele kleuren grijze kleuren groene kleuren oranje kleuren paarse kleuren Rode kleuren rose kleuren witte kleuren zwarte kleuren 

Decoratie inspiratie op kleur

Blauwe decoratie bruiloft Roze decoratie voor bruiloft Gele decoraties voor bruiloft Oranje decoraties voor bruiloft decoraties voor bruiloft paars groene decoraties voor bruiloft rode decoraties voor bruiloft zwart-witte decoraties bruiloft witte decoraties voor bruiloft bruine decoraties voor bruiloft grijze en zilveren decoraties bruiloft