thema-geel-bruiloft

Kleur geel voor je bruiloft

Geel voor een modern zomers bruiloft thema.
Wilt je een zonnige kleur toe voegen aan je bruiloft, dan kun je niet verkeerd gaan met geel!
De traditionele witte bruiloft in combinatie met een pop van kleur is de nieuwste huwelijks trend.Geel op zichzelf voor een toon-op-toon, all geel thema. Het eindigt met een aantal natuurlijke verschillen omdat er geen thema 100% in één kleur kan zijn.
De kleine hoeveelheden groen en wit breken de kleur een beetje af.
Zoals de lichtste tint van het kleurenspectrum, wordt geel beschouwd als verheffend en verhelderend, het aanbieden van hoop, geluk, en vooral mooi!
Als je van geel houdt, maar je wilt het subtiel gebruiken, dan kun je niet verkeerd gaan met de verfijnde keuze van geel, wit en grijs.
Om het ideale voorbeeld van een klassieke bruiloft met een opvallend kleuren pallet te bieden, zijn deze vrolijke gele en grijze kleuren prachtig met een vleugje van zuiver wit.

De kleur grijs-geel-wit een prachtige combinatie

thema-geel-grijs-bruiloft

Decoratie

  • Plaats de bloemen voor het grootste deel tegen witte achtergronden, accent spiegels en hou de tafels eenvoudig zodat je gasten niet worden overweldigd door kleur.
  • Zorg ervoor dat je wat citroenen gebruikt in het interieur, want het is een creatieve en leuke manier om geel op te nemen, leg ze in manden, of in glazen vazen.
  • Gebruik origami vogels en zet deze op wat takken in vazen, plaatst enkele witte vogelkooien bij de entree en borden om gasten te verwelkomen.
  • Combineer met speelse en eigenzinnige linten en heldere gele bloemen. Voor de bloemen, gebruik verschillende soorten en tinten geel om wat textuur te geven.
  • Voor de tafels gebruik een witte of grijze basis als tafelkleed om het een rustig geheel te geven.
    Ook voor de stoelen gebruik witte hoezen, met een gele of grijze strik.
  • Ballonnen pompons en Lampionnen zijn relatief goedkoop, maar geven gelijk de perfecte uitstraling in een feestzaal.
  • Draperingen met licht grijze en zachtgele doeken geven een verbluffend effect, speel ook met licht, en laat enkele mooie lichtspots plaatsen.

Door af en toe wat grijze elementen te gebruiken, denk aan grijze kaarsen, servetten, of grijze vazen, krijg je een mooie ondertoon in het geheel.

tafel-decoratie-thema-geel

Bruidskleding

Kies als bruid voor een klassieke witte jurk met veel kanten details en draag gele trouwschoenen om enkele speelse elementen toe te brengen.
Je kunt ook kiezen om een gele sjerp om je middel te dragen.
Of misschien ben jij wel een bruid die het aandurft om in een blush gele jurk te trouwen!
Voor de bruidegom een prachtig grijs trouwkostuum, met wit hemd, en in de das mogen de grijze en gele kleuren weer terug komen. Ook erg leuk om de kleur geel terug te laten komen in de sokken.
Steek de bruidsmeisjes in een zachtgele jurk of een licht grijze jurk.

bruidsmeiden-gele-jurken

Bruidegom-thema-geel

gele-bruidsschoenen-thema-geel

Bruidstaart

Voor de bruidstaart zijn er verschillende opties, maar een citroen meringue taart is een topper bij dit thema.
Je kunt ook voor een traditionele smaak gaan, en je bruidstaart decoreren met gele rozen.

bruidstaart-geel-grijsbruidstaart geel

Bruidsboeket

Het bruidsboeket in de kleur geel zal niet moeilijk zijn, er zijn bloemsoorten in overvloed, van orchideen tot tulpen, en rozen.
Combineer het met wit en crème kleurige bloemen, en gebruik grijze bladeren voor de finishen touche zoals Tilalndsia, Eucalythus, Protea.

bruidsboeket-thema-geelGeel-bruidsboeket

Seizoen

Trouwen jullie in maart of april rond paastijd, dan is er een overvloed aan geel decoratiemateriaal.
Bloesem takken zoals Forsythia, Kastanje bloesem, Kersenbloesem, Coryllis en prachtige Narcissen en Tulpen. In de zomermaanden kun je weer denken aan grote zonnebloemen, Helianthus, of gele bremtakken met gipskruid.

Forsythia-in-vaas-bruiloft

Zonnebloemen-decoratie

Witte-violieren-gele-vaas

stoelhoezen-gele-strik

gele-grijze-papieren-decoraties-muur

bruidskinderen-thema-geel

Kleuren inspiratie bruiloft

Kleuren thema voor je bruiloft

Blauwe kleuren bruine kleuren gele kleuren grijze kleuren groene kleuren oranje kleuren paarse kleuren Rode kleuren rose kleuren witte kleuren zwarte kleuren 

Decoratie inspiratie op kleur

Blauwe decoratie bruiloft Roze decoratie voor bruiloft Gele decoraties voor bruiloft Oranje decoraties voor bruiloft decoraties voor bruiloft paars groene decoraties voor bruiloft rode decoraties voor bruiloft zwart-witte decoraties bruiloft witte decoraties voor bruiloft bruine decoraties voor bruiloft grijze en zilveren decoraties bruiloft