thema-bruiloft-flamingo

Een flamingo bruiloft thema

Met de zomer om de hoek is het echt niet vreemd dat we geobsedeerd zijn door flamingo’s! Deze roze lovely’s met lange benen zijn op dit moment helemaal razend populair, en je ziet ze in allerlei decors, mode en zelfs eten. En ze zijn te gek om op te nemen in je bruiloft thema.

Begin met het versturen van kleurrijke uitnodigingen met een leuke flamingo, in een kleurige tropische sfeer, dit zet meteen de toon voor je thema en bruiloft.

Trouwkaarten met flamingo

Decoraties met flamingo’s

Zodra je dat hebt gesorteerd, kun je ook kijken naar het opnemen van flamingo’s in verschillende delen van je decoraties. Versier bijvoorbeeld het zitgebied in je locatie met leuke flamingo-printkussens en baad de zaal in felroze verlichting, en zet of hang enkele reuze opblaasbare flamingo’s in de zaal. Veren zijn ook een absolute must, dus verwerk het in je boeketten, bloemstukken en inrichting. Wist je dat er ook kleine mini ananasjes gebruikt kunnen worden in je bruidsboeket en andere bloemstukken!
Denk een beetje tropical, gebruik ananas, tropisch fruit, palmboompjes, en mooie felle kleuren. Zeker ook voor een strandhuwelijk is dit een te gekke combinatie.

Decoratie bruiloft flamingo

Ook voor de ceremonie kun je enkele leuke flamingo’s in het gangpad zetten

Bruidstaarten en drankjes

Flamingo bruidstaarten zijn een heel ander verhaal en je zult zeker de hulp van een ervaren bakker nodig hebben. Maar natuurlijk kun je ook een heerlijke tropische naked taart laten bakken, en zet er als topper een prachtige flamingo op. Zet alles samen op een mooi opgemaakte tafel met ananas, palmbladeren, en ander tropisch fruit. Om te beginnen kun je de zelfgemaakte route nemen en kiezen voor flamingo vorm koekjes, versierd met roze glazuur of zelfs ondergedompeld! Opgediend als nagerecht of als bedankje, zijn ze gegarandeerd een hit.

bruidstaart met flamingobruidstaart flamingo

fruitbuffet flamingo

cocktail flamingo

Maak kraampjes met tropisch fruit, en zet enkele kleine barretjes neer waar heerlijke cocktails gemaakt kunnen worden, of andere verkoelende kleurrijke drankjes.

Er zijn volop feestartikelen te koop voor een flamingo thema met een tropisch tintje

We hebben hier enkele leuke tropical en flamingo materialen gevonden