Koper kleur bruiloft

Koper kleur voor je bruiloft

De kleur koper verrassend en veelzijdig

Als bruidspaar ben je altijd op zoek naar andere kleuren en kleurcombinaties’s dan de standaard kleuren.
In het buitenland wordt er veel meer gekozen voor andere kleuren en kleurcombinaties dan bij ons in Nederland. Op zich is dat er jammer want juist bruidsparen willen graag hun persoonlijke touch aan hun trouwdag geven.

In Nederland staat al jaren met stip op nummer 1: roze in combinatie met wit. En direct daarachter blauw. Op zich mooie kleuren want ook ik hou van die mooie zachte tinten maar om ze nu op elke bruiloft weer terug te moeten zien, nee liever niet! Ook jammer dat vele andere kleuren vergeten worden. Juist om een andere kleur te gebruiken waar anderen niet eens op komen maakt jullie dag veel meer bijzonder en verrassend!

Dus daarom zeg ik neem eens Koper!!

Nu hoor ik je denken koper is dat geen oudbollige kleur? En is dat geen kleur die in koude seizoenen word gebruikt.

Nou nee, koper is juist een veelzijdige kleur die zowel als warme kleur toegepast kan worden in de zomer als in de herfst. En in vele sferen kan koper toegepast worden van klassiek chique, romantisch tot aan lekker casual vintage sfeer.

Eigenlijk is de kleur koper een kleur die alle seizoenen mee kan. En om je een goed beeld te geven juist ook met de favoriete kleuren van de Nederlandse bruidsparen ook in combinatie met roze en blauw.

Koper kleur bruiloft