decoratie-bruiloft-groen

Leuke tips voor een thema bruiloft in Groen

Misschien denk je niet meteen aan groen bij je bruiloftsthema, maar toch is groen een mooie warme kleur! Je hebt natuurlijk veel tinten groen van zeer licht tot donker, maar de mooiste kleuren zijn wel de zachtere lichtere tinten groen. Groen is een themakleur die eigenlijk voor alle jaargetijden gebruikt kan worden. Voor een zomer bruiloft is het appeltjesgroen een mooie kleur gecombineerd met wit. Voor een strandhuwelijk is het mintgroen prachtig. En voor een winterhuwelijk kun je meer naar het mosgroen gaan. Laat je fantasie de vrije loop, maar probeer het wel rustig te houden in één tint. Met deze tips kun je je bruiloft tot zeer exclusieve maken, eenieder zal er later nog over spreken.Zoveel tinten groen

groen-mint-palette-thema-bruiloftzacht-groen-palette-thema-bruiloft

zachte-groen-tintenwintergroen-tinten-bruiloft

Groen-tinten-bruiloft

 

 

Mos groene kleuren

Combineren

De kleur wit, crème en zachtgeel combineren goed bij groen, al zou ik oppassen om het met andere kleuren te gebruiken. Heb je mintgroen dat kan weer gecombineerd worden met zachtroze of lila, en natuurlijk met wit en grijs tinten.

Bruidskleding

  • Voor de bruid een mooie witte jurk, met eventueel een groene tailleband, en prachtige groene schoenen.
  • Voor de bruidegom een Grijs of Taupe kleur trouwpak me een wit overhemd, als accessoires een prachtige groene das of strik. Vergeet niet ook wat groen in de sokken terug te laten komen.
  • Heb je bruidsmeiden geef ze dan een prachtige lange groene jurk.Voor de bruidskinderen mag een zachtgroen jurkje, mits je de juiste tint tegenkomt. Het bruidsjonkertje kun je groene bretels aangeven.

Bruidsboeket

Bloemsoorten en bladsoorten zijn er te kust en te keur. Gebruik witte bloemen met een verscheidenheid aan groene bladeren, ook de hortensia’s hebben prachtige groene kleuren. Heb je een meer Mint kleur groen thema, denk dan aan witte bloemen te combineren met grijze bladeren, en eventueel een mint kleur lint in je boeket verwerken.

Bruidsboeket-groen

Decoraties

Mooi is om veel witte bloemsoorten te gebruiken, met grote groene bladeren. Ga je vrienden en familie langs om te kijken wat er allemaal te snoeien valt in de tuin. Gebruik bessen, takken, Hortensia, Klimop, en grote Hosta bladeren. Zet deze in grote aluminium emmers of vazen, en vul het bij met enkele witte bloemen, zo kun je echt een paar blikvangers in de feestlocatie neer zetten. Ook groene sierkooltjes geven volume aan de decoratie.

Ook het inhuren van een paar led lampen doet wonderen, laat deze in een mooie groene kleur afgesteld staan, op een paar mooie centrale punten die de aandacht mogen krijgen, of gewoon op een witte muur schijnen.

 

Voor de tafelversiering neem neutraal witte lakens, en plaatst leuke kleine glazen vaasjes met bloemen, met een paar grote groene kaarsen erbij zien de tafels er geweldig uit. In plaatst van bloemen kun je ook kleine ballon toefjes op tafel zetten. Door gewoon wat klimop op de tafels te leggen heb je een prachtige decoratie

Hang een mix van pastel groene lampionnen in de zaal, deze geven gelijk de juiste sfeer.

tafeldecoratie-groen

Bruidstaart

Voor de bruidstaart zou ik persoonlijk gaan voor wit of crème, of je moet een hele zachte kleur groen gebruiken. Door voor een witte taart te kiezen, kun je mooie groene applicaties op je taart gebruiken, of versieren met echte bloemen.

groene-bruidstaart

Tips voor je thema

Denk aan je trouwkaarten, de bedankjes, de menukaarten, kaartjes maken met een tafelnummer, heel makkelijk zelf te doen en staat fantastisch op de tafel.

Verras de gasten na afloop met een groen huwelijksbedankje, een groen doosje met suikerbonen, of een groen plantje in een klein potje.

decoratie-ceremonie-groen

Centerpeices-groen

Grote-vazen-groen

Kleuren inspiratie bruiloft

Kleuren thema voor je bruiloft

Blauwe kleuren bruine kleuren gele kleuren grijze kleuren groene kleuren oranje kleuren paarse kleuren Rode kleuren rose kleuren witte kleuren zwarte kleuren 

Decoratie inspiratie op kleur

Blauwe decoratie bruiloft Roze decoratie voor bruiloft Gele decoraties voor bruiloft Oranje decoraties voor bruiloft decoraties voor bruiloft paars groene decoraties voor bruiloft rode decoraties voor bruiloft zwart-witte decoraties bruiloft witte decoraties voor bruiloft bruine decoraties voor bruiloft grijze en zilveren decoraties bruiloft