blauw-paars=bruiloft-thema

blauw met paars bruiloft thema

Blauw is zo’n klassieke kleur voor een bruiloft thema en al jaren blijven bruiden op zoek naar iets anders en unieks, maar zoals bij de meeste trends is ook deze brutale blauwe tint terug, en deze keer brengt hij andere levendige kleuren om mee te combineren. Het mengen van deze onwaarschijnlijke kleuren brengt een nieuw randje aan koningsblauw, een die heel anders is, maar nog steeds erg traditioneel. Koningsblauwe en lichte marinekleuren hebben altijd prachtig gewerkt met warm fuchsia, roze en paarse tinten, deze kleuren zijn geweldig samen als je op zoek bent naar een nautisch thema of gewoon een kleurenpalet dat zowel opvallend, elegant als onvergetelijk is.Deze look is erg nieuw en hoewel het geen kleur is die we meestal associëren met koningsblauw, werkt het gewoon verrassend! De kleuren kunnen tinten in de buurt zijn, en zelfs lichtere rode tinten zijn ook toepasbaar. Probeer verschillende paarse tinten te gebruiken voor een nog beter effect.
Je huwelijksdag ziet er extreem luxueus en exclusief uit als je besluit dit paar eens te proberen.

Mooier kan haast niet! deze koningsblauwe flessen met donkerpaarse Riddersporen en een enkele roze bloem ertussen.

Bruidstaart

De bruidstaart is ook mogelijk in paars blauw, natuurlijk kun je ervoor kiezen meer of minder blauw te gebruiken! Maar vrijwel alle kleuren zijn mogelijk voor een bruidstaart

Licht blauw met paars

Mocht je een fan zijn van blauw, maar liever een lichtere kleur, deze matched ook perfect met de lila en paarse kleuren. Zeker als je een zomerse bruiloft hebt, of een strandhuwelijk. Voor een zomerse bruiloft maak dan een ondertoon van wit of zachtroze.
Deze kleurcombinatie is ook geweldig voor een strandhuwelijk, een BOHO bruiloft, vintage, omdat het een prachtige zwoele match is. Heb je een formele of casual bruiloft,  ook dan zul je een prachtige trouwdag hebben met deze kleuren combinaties.

Bruiloft-thema-lichtblauw-paars

De meer frissere variant van lichtblauw grijs en paars

Aqua blauw met paars

We kunnen nog een stapje verder gaan met de sprekende kleur aquablauw, ook deze kun je weer op verschillende manieren met paars mengen. Zo zie je dat blauw verbluffende variaties biedt met de paarse tinten. Voor iedere blauwe tint neem je een andere ondertoon, en de match is weer super!

Dit paars-blauwe pallet is een sprekende kleur die veel mogelijkheden bied.

aquablauw-paarse-bruilo

Super kleuren Aqua met paars voor een strandhuwelijk! Ook een superkleur voor de zaaldecoratie! Kortom met blauw valt zoveel te beleven en te combineren op je bruiloft!

Laat je inspireren voor een bruiloft in de kleuren blauw paars