aqua-decoratie-bruiloft

Aqua bruiloft kleuren

Aqua, of Tiffany Blue zoals het in sommige kringen bekend staat, is een van die kleuren die geen kwaad kunnen doen! wat praktisch gemaakt is voor de perfecte trouwdag.
Voor zowel de bruid als bruidegom, zal een aqua bruiloft de stempel van goedkeuring geven voor allebei de partijen, en is perfect voor elk moment van het jaar.Terwijl de grote dosis uit wit of ivoor bestaat, kunt je het ook verlevendigen door in het kleurenschema een vleugje zilver of licht goud in te brengen.
Het idee is om een allesomvattende sfeer te creëren, en niet alleen een kleurenschema te creëren.
Kleed je bruidsmeisjes in elegante vloerlengte aqua jurken, om de illusie van zeemeerminnen lopen door het gangpad te creëren.
Serveer krachtige maar heerlijke aqua gekleurde cocktails als welkomstdrankje.
Baadt de zaal in zachte schaduwen van aqua verlichting om een ??onderwater sfeer van rust en sereniteit te creëren, ook pompons en lampionnen of ballonnen zijn makkelijk te verkrijgen in deze kleur.
Voeg kleine details van aqua aan de bruidsjonkers outfits, zoals eigenzinnige sokken, bretels en interessante corsages.
Qua tafeldecoratie neem witte of ivoor kleden, met aquakleur vaasjes, en vul deze met witte bloemen.
Voor de bruidstaart zou ik gaan voor wit en creme, gedecoreerd met mooie aqua marsepeinen bloemen, of linten. Maar geheel in aqua kan natuurlijk ook.
Leuke save the date kaartjes, of naamkaartjes hebben ze bij ali-express voor een prikkie.
Ook de doosjes in aqua voor de bedankjes, die je zelf met snoep op kadootje kan vullen.

Voor bruid en bruidegom
De bruid kan helemaal los gaan met te gekke aqua kleur schoenen, of een mooie aqua centuur. Ook qua sieraden zijn er prachtige oorbelletjes en kettingen te verkrijgen met deze kleur steentjes.
Voor het bruidsboeket is de kleur wit prachtig, combineer er een mooi aqua lint bij, pak de stelen in met lint, of laat enkele linten omlaag hangen. Of ga voor een bruidsboeket van stof of zijde.
De bruidegom matcht heel mooi met een licht grijs pak, en een strik of das in aqua, met een mooie corsage in dezelfde kleur.

Kortom een bruiloft in aqua kleuren is prachtig voor alle jaargetijden, en ook zeker voor een strand bruiloft.