Kleurenpallet roze-mint

Aqua en perzik thema

Dit doet je denken aan de koraalriffen onder een kristal blauwe oceaan, dit thema is fris, heerlijk en perfect voor een koel zomer of lente feest.
Deze twee kleuren vullen elkaar perfect aan, en deze specifieke combinatie slaat de juiste tonen
Wist je dat deze kleuren ook ideaal te combineren zijn? Hierdoor wordt jullie bruiloft net iets minder zoetsappig en heeft de bruidegom niet het idee dat het een ‘vrouwelijke’ bruiloft wordt!

Er is veel DIY potentieel hier, van het schilderen van takken, oude potten, blikjes etc.
Beide kleuren zijn heerlijk om naar te kijken, en prachtig voor het creëren van een “dessert table”! Of het nu gaat perzik schuimpjes, aqua ijs, of cupcakes, er valt ongelooflijk goed te werken met deze kleuren.
Wat dacht je namelijk van perzikkleurige ranja als drankje, geserveerd met een aqua rietje.. Met perzikkleurige strikken, linten en bloemen fleur je de boel helemaal op!

Potjes voor een ayua perzik bruiloft

Op het gebied van kleding, de meeste bruidsmeisjes in perzik, en je kunt de finishen touch geven met aqua sieraden. En als je een strand huwelijk hebt, waarom geen licht blauwe pakken voor de heren overwegen?
Voor de bruidegom een ivoorkleur pak, of neem lichtgrijs. Hier kun je een aqua of perzik kleuren strik of stropdas bij combineren.

bruidegom-aqua-perzik

bruidsboeket-aqua-perzikKies voor je bruidsboeket voor mooie perzik kleurige bloemen zoals; roos, dahlia’s, tulp, ranonkels of pioenroos., met mooie grijstinten blad zoals eucalyptus.

Hebben jullie een vintage bruiloft ga dan voor een aqua tafelkleed tijdens het diner, en maak dit af door er perzik kleurige bloemen op te zetten, en helemaal te gek zou zijn om een prachtig oud bloemenservies te hebben.
Zo ga je echt terug in de tijd. Maar een wit, of ivoorkleurig tafelkleed mag beslist!

Bruiloft tafel-perzik-aqua

Ook kun je het doortrekken in het eten en drinken door bijvoorbeeld taart met perziksmaak te serveren, of een heerlijke perzik cocktail!
Het bruiloft thema perzik is eenvoudig te verwerken in de bruidstaart. De kleur is ideaal te combineren met wit of ivoor waardoor je de taart toch neutraal houdt maar er wel een ‘touch of Peach’ aangeeft.
Dit kun je doen door echte of nep bloemen te gebruiken, of andere details in perzik te gebruiken.

aqua-perzik-bruidstaart

Aqua-perzik-thema-bruiloft