Kleuren inspiratie bruiloft

Kleuren inspiratie bruiloft

Nog steeds aan het begin van je bruilofts planning proces? Heb je ooit gewild dat je een gids had om de thema's en kleuren te verfijnen die echt passen bij de tijd van het jaar dat je je bruiloft hebt?
Houd in gedachten: een groots versierde locatie is een schone lei die je kunt veranderen in alles, op elk moment. En sommige van deze thema's en kleuren zijn geweldig voor gebruik het hele jaar door.

Maar als je hier bent voor een geweldige kleurencombinatie of thema-inspiratie voor januari, juni of iets daar tussenin, lees dan verder!

Maart, April Bruiloftsthema's

Als je klimaat meewerkt, is dit een geweldige tijd om de vroegste uitbarstingen van kleuren, bloemen en delicate levensvormen van de lente te vieren: Lelietjes van Dalen, Madeliefjes, Narcissen en Tulpen, vlinders en libellen. Bruiden worden instinctief aangetrokken door pastelkleuren zoals lavendel of geel, grillige en romantische combinaties zoals rood en roze, of combo's met een modern tintje zoals roze en limegroen. Roze met alle tinten roze is ook helemaal lente (en verbluffend).

Enkele populaire thema's voor de lente? Kersenbloesem , Boterbloemen , Vergeet me nietjes, Tulpen om er maar een paar te noemen. Populaire lentekleurencombinaties die ook als thema's kunnen worden gebruikt, zijn aqua blauw en roze-groen, maar ook verbluffende gele combinaties met zacht grijs, ppppf we kunnen blijven combineren.

lente bruiloft

Mei, Juni, Juli Bruiloftsthema's

Zomerbruidjes klagen soms dat ze geen zomerse thema's kunnen vinden, naast het gebruikelijke strand of de tuin. Maar maak je geen zorgen: er is meer dan je zou verwachten. Summer biedt ook enkele van de meest heldere, meest energieke paletten voor bruiden die niet bang zijn om het modern te spelen. Hedendaagse plectrums zijn oranje en fuchsia, groen en warmroze, zwart tegen elke soort oogverblindende kleur en chocoladebruin en roze (of aqua).

Favoriete thema's voor de zomer zijn talrijk, maar hier zijn er slechts een paar: Tuin , Madeliefjes , Betoverende bossen en Victoriaanse tuinen , Strand , Zeesterren , Hawaï , Preppy / Nautische en Poolside . Sprookjesachtige of Aziatische tuin, Polka Dot of 50's Retro en Rustic Country of Western niet .

Kleurenthema's voor het warme zomerseizoen zijn alle soorten groen , korenbloemblauw, oranje en fuchsia , zwart / witte toile met zomerse accenten zoals geel of roze, Aqua Blue (strandstijl) en lichtere lila tinten zoals orchidee of lavendel

Zomer bruiloft

Augustus, September, Oktober Bruiloftsthema's

De kleuren alleen al brengen dit seizoen in de buurt van de harten van veel bruiden die zich niet kunnen voorstellen de knoop in een andere tijd van het jaar te binden. Van roodbruin tot pompoensinaasappel en kaneel tot vanille, de geuren en boerenmarktinrichting van een outdoor herfsthuwelijk maakt een omgeving als geen ander (en niet te vergeten de geweldige foto's!). Nog een pluspunt: de druiven zijn rijp en het is tijd om een ​​gloednieuw wijnseizoen te vieren.

Populaire kleuren voor deze tijd van het jaar zijn latte, mokka en chocoladebruin, roestoranje en bordeauxrood, jagersgroen en goud. Natuurgerichte thema's zijn nu al razend, inclusief Toscaans en wijnthema. Chocoladebruin komt ook neer op een thema ... een die past bij het seizoen tot een 'T'.

Herfst bruiloft

November-Huwelijksthema's

November is lang een knelpunt geweest voor bruiden die dicht bij de natuur willen blijven, maar geen grote fans zijn van de heldere, koperblauwe kleuren van de herfst. We proberen dit dilemma aan te pakken met onze nieuwe ' goud tinten' die een eerbetoon is aan de natuurlijke wereld en het subtielere palet van crèmes en golds van november. Voor een meer urban, indoor en delicate chique aanpak, grijp je deze tijd van het jaar aan voor een retro / art-deco thema uit de jaren 30, met zijn novembervriendelijke palet van goud, ivoor, sepia en zwart, en zijn oh-zo....nostalgische gevoel.

Kleuren bruiloft thema

December, Januari, Februari Bruiloftsthema's

Vrienden en familie zitten vast binnen, wanhopig hopend op een romantische afleiding. Daarom gaat deze tijd van het jaar over het maken van grote, elegante gebaren: teruggaan in de tijd, spelen met verlichtingsniveaus, zich overgeven aan romantische stoffen en zware vormen ... kortom, een gewoon interieur veranderen in een portaal naar een andere wereld. Favoriete kleuren voor deze tijd van het jaar zijn ijsblauw, zilver en wit, goud, rood en groen, metallics gecombineerd met zwart, ivoor op wit en omgekeerd, en alle glanzende juweeltonen.

Topthema's die bij het seizoen passen zijn onder andere die met een licht palet en een weelderige uitstraling, zoals Calla , Anthurium, Amarylllis of die met een gevoel, zoals Kerstmis, Winter Wonderland of Diamond of Crystal Theme. Natuurlijk, Valentijnsdag is natuurlijk voor degenen die trouwen in februari, maar de gewaagde rode en witte palet werkt net zo goed voor andere deep winterse omgeving.

Eindelijk, misschien is het de kou, de sneeuw of gewoon een behoefte om los te breken na te veel donkere dagen, maar er is geen betere tijd van het jaar om een oud Gatsby thema huwelijk vast te houden.

Wat betreft kleurenthema's die passen in deze tijd van het jaar? All-White , Deep Rode wijntinten , Zwart Wit en Diep Paars zijn goede opties.

Winter kleuren bruiloft

Paarse bruiloftkleuren

Artikelen Kleuren inspiratie
Aqua-perzik bruiloftkleuren Bruiloft aqua kleuren
Bruiloft inspiratie oranje en grijs Bruiloftkleuren Limegroen met fuchia
Geel met grijs thema bruiloft Kleuren thema Ivoor-goud
Thema bruiloft geel en roze Mint-roze kleuren voor je bruiloft
Trouwen met kleuren Bruiloft kleur zwart-roze
Bruiloft stijl Bruiloft kleuren
Ballonnen op je bruiloft Decorateurs en stylisten voor bruiloft
Trouwen winterwit Bruiloft in neon
Een kleurrijke bruiloft Blauw met paars kleurenthema bruiloft

 

Bruiloft thema kleur

 • Decoratie inspiratie op kleur

  Blauwe decoratie bruiloft Decoraties blauw

  Roze decoratie voor bruiloft Decoraties roze

  Gele decoraties voor bruiloft Decoraties geel

  Oranje decoraties voor bruiloft Decoraties oranje

  decoraties voor bruiloft paars Decoraties paars

  groene decoraties voor bruiloft Decoraties groen

  rode decoraties voor bruiloft Decoraties rood

  zwart-witte decoraties bruiloft Decoraties zwart

  witte decoraties voor bruiloft Decoraties wit

  bruine decoraties voor bruiloft Decoraties bruin

  grijze en zilveren decoraties bruiloft Decoraties grijs

   

  Diy Bruiloft

  DIY bruiloft

 • Aankondiging vlaggen
 • Bruidsboeket van stof(DIY)
 • Bruiloft banners
 • Decoraties met blikken
 • Naamkaartjes in kalligrafie
 • Parasols van rijstpaier
 • Templates voor bedankjes
 • Zelf bedankjes maken
 • Zelf corsages maken
 • Zelf bloemen maken
 • Zelf trouwkaarten maken
 • Zelf je bruidsboeket maken
 • Zelf een ringkussen maken
 • Meer leuke artikelen over diy bruiloft


 • Trouwen met een thema

  Trouwen met een thema

 • Boerenbruiloft-thema
 • Bruiloft in neon
 • Bruiloft steam punk vintage
 • Eco bruiloft
 • Vintage bruiloft
 • Trouwen in Bohemian stijl
 • Trouwen-thema kerst
 • Trouwen winterwit
 • Zigeunerbruiloft