Zwangere bruid

Zwanger op je bruiloft

Als zwangere bruid zul je deze aankomende tijd schitteren.
Je hoeft je glorieus bolle buik niet te verbergen, en het is absoluut geen noodzaak om je geweldige borsten te verbergen. We hebben een lange weg afgelegd sinds de tijd dat de zwangere bruid niet geaccepteerd werd, en dat ze alles moest verbergen om haar zwangerschap niet te kunnen zien.
Wat te doen en te dragen om de hele dag een goed gevoel te hebben, hier zijn de top tips voor als je zwanger bent op de bruiloft:

Instellen van de datum

Probeer de trouwdatum vast te stellen voor en niet later dan zes maanden of ongeveer 28 weken zwangerschap.
Dit zorgt ervoor dat je minstens in staat bent te lopen en een beetje feest te vieren.

Tijdstip van trouwen

Wil je graag een avondfeest geven, kun je het beste zo laat mogelijk trouwen. Het makkelijkste zou zijn dat je kan trouwen in je feestlocatie, met alle gasten erbij, zodat het feest meteen kan beginnen hierna.
Dit is heel makkelijk te realiseren, er zijn tig van feestlocaties, die tevens trouwlocatie zijn. Mocht je geen ambtenaar in de gemeente hebben, kan je zelf een BABS inhuren.

Trouw je in de zomer?

Misschien is het dan raadzaam om op zondag te trouwen in je eigen tuin. Het voordeel als je moe bent ben je dicht bij huis, en je kan het feest of receptie van 15.00 tot 20.00 laten duren, met een leuke barbeque afsluiting.

Emoties

Je hele hormoonspiegels veranderen waardoor veel vrouwen te maken krijgen met meer emoties.
Soms kan je zo erg gestressd raken dat het lijkt of het het einde van de wereld is, en de planning en de hele bruiloft kan teveel worden. Vraag daarom je vriendin of moeder, om te helpen met de planning.
Kom je er niet uit, kan nog altijd de hulp van een weddingplanner inschakelen.

Wat te dragen??

De uitdaging is het vinden van, het passen van een jurk dat gaat pas enkele weken voor de bruiloft, omdat je geen idee hebt van de afmetingen van je lichaam. Elimineer het giswerk (en de stress) door het selecteren van een trouwjurk met een rijke taille. Dat wil zeggen, de taille begint rechts onder de bustelijn en hangt van daaraf uit. Het is dus de Positie trouwjurk!
Denk aan Gwyneth Paltrow in Shakespeare in Love of in Emma. Goed gedaan, deze jurk ziet er geknipt uit , geweldig en romantisch. Ontwerpers zien deze stijl jurken met zwangere buiken in hun achterhoofd.
Blijf uit de buurt van extra ruches, strikken en accenten op je trouwjurk (zoals een oversized kont boog zoals de jurken uit de tachtiger jaren. Ga meer voor de klassieke, gestroomlijnde look, of een Bohemian stijl.
Veel bruiden zijn niet bang om trots te pronken met hun moederschap en hun buikje.
Voor dergelijke bruiden, is de perfecte stijl de rondingen van het lichaam volgen.
Dit is het meest geschikt voor bruiden die hun kilo’s gehandhaafd hebben tijdens de zwangerschap.
Kun je niets flatteus op de bruidsjmarkt vinden? Kijk dan eens bij avondjurken in roomwit, of ivoor, daar vindt je vaak fabelachtige jurken.

Trouwjurk zwangere bruid

Probeer niet te verdoezelen!

Heb je die geweldige Positie trouwjurk gevonden, pronk dan ook met je buikje, en probeer jezelf zeker niet te persen in een te kleine jurk om slanker te lijken. Vergeet niet je beste eigenschappen!

Je hoogste prioriteit moet worden comfort?

Neem een positie trouwjurk met een stof die ademt, jeukende kant gaat zeker irriteren,
Met de hulp van een deskundige naaister op een datum dicht bij de bruiloft, zul je er fantastisch uitzien met de perfecte pasvorm van je jurk.

Kun je een witte jurk dragen?

Vergeet de oude regels. We leven in het jaar 2000 en alle bruiden hebben de keuze voor het dragen van gekleurde jurken, off-white of witte trouwjurken. Ga gewoon lekker in WIT!!!!

Bruidslingerie

Dit is een belangrijk element voor een bruid, zwanger of niet, om de beste vorm in haar jurk te bereiken.
Van de juiste beha met een uitstekende ondersteuning en van goed passende slipjes of body’s, de bruidslingerie bepaald de pasvorm van je trouwjurk. Er is volop positie lingerie te verkrijgen.

Oh, je zere voeten!!!!

Je staat te lang op je voeten de hele dag, en je hebt nu nog meer gewicht als anders op je voeten.
Kies schoenen die er niet alleen fantastisch uitzien, maar ook geweldig comfortabel zitten. Ga gewoon voor een paar leuke sneakers!
Kies een lage hak hoogte voor je comfort en veiligheid.
Met een zwangerschap, kunnen je voeten opzwellen, dus koop je schoenen niet te vroeg, maar koop ze wel op tijd, zodat je ze in kan lopen. Of koop een paar comfortabele schoenen voor later in de avond, of neem gewoon een paar heerlijke oude comfortable schoenen mee.

Neem een stoel!!

Hoog zwangere bruiden hebben moeite om de hele dag te staan, zorg daarom dat je de hele dag een comfortabele stoel hebt. Zo kan je even tussen de bedrijven door op adem komen.

Wat met de Champagne !!!

Natuurlijk, je weet dat het drinken van alcohol slecht is voor de baby, dus houd je champagne glas gevuld met gezonde en hydraterende dranken, alcoholvrije keuzes of een verfrissende glaasje water met een schijfje citroen of limoen. “Virgin” dranken zoals een bevroren daiquiri zonder drank zijn prima in orde en feestelijk ook.

Wat staat er op het menu !

Wist je dat sommige schotels die geserveerd worden op bruiloften verschrikkelijk slecht kunnen zijn voor je gezondheid en de baby? Pas op met rauwe schaal-en schelpdieren, zachte kazen , Caesar salades (met rauwe eieren) en een aantal afgeleide producten.Nog steeds in het misselijkheids stadium van je zwangerschap?
Dan kun je vragen bij de locatie om een aantal voedingsmiddelen waarvan je weet dat je ze aankan, zoals crackers, yoghurt en luchtig voedsel.

Tip voor je bedankjes !!

Een mooi thema bedankje is een beeldje van een echtpaar met een baby.
Een babyfles gevuld met muisjes. Zo zijn er tig van leuke bedankjes met het thema baby.

De trouwringen

Je vingers zullen zwellen, houd hier rekening mee met de aankoop. Heb je een stand-by ring om aan te trekken bij de ceremonie ?
Hoewel deze ring niet je “echte” trouwring is, zal hij zeker wel sentimentele waarde hebben.
Nadat je baby is geboren draag je hem als een grote herinnering. Je kunt zelfs overwegen om er een inscriptie
van je baby in te laten zetten.

Het vrijgezellenfeest:

Verwen de bruid met een heerlijk dagje of avondje wellness. Iedere zwangere vrouw vindt het heerlijk om een massage te krijgen, en lekker ontspannen in een wellnessbad te zitten.

De Openingsdans

Het nummer (having my baby) van Paul Anka, het meest romantische lied voor de zwangere bruid.

Glimlach voor de camera !!

Verberg je niet voor de camera, maar glimlach! Tuurlijk, je ziet er geweldig uit nu! en dit is één van de mooiste herinneringen aan deze prachtige tijd in je leven.