Twijfels aankoop trouwjurk

Twijfels over aankoop trouwjurk

Op een of ander moment hebben veel bruiden een momentje twijfels over hun trouwjurk, had ik de andere moeten kopen? Had ik meer jurken moeten passen? Heb ik de juiste maat gekregen? Na urenlang tientallen stijlen te hebben geprobeerd en een flinke rekening te hebben betaald voor je ‘droomjurk’, is het logisch dat je je angstig voelt of je de juiste beslissing hebt genomen.

Meestal gaan deze gevoelens voorbij en realiseer je je dat je je nergens zorgen over hoeft te maken, maar voor sommige bruiden zal dat gevoel helaas niet verdwijnen. Misschien voelde je je onder druk gezet om de jurk te kopen, misschien heb je hem lang geleden gekocht en is je smaak veranderd of misschien past het niet zoals je je had voorgesteld. Wat je reden ook is om aan je jurk te twijfelen, het kan ongelooflijk stressvol en zorgwekkend zijn.\. Dus laten we eens kijken wat we moeten doen als je twijfelt over de trouwjurk, en hem misschien wel haat en hopelijk kunnen we dit probleem samen oplossen!

Het eerste wat je moet beslissen is, heb je echt een volledig nieuwe jurk nodig of kun je werken met de jurk die je hebt?

Ik wil een nieuwe jurk

Heb je genoeg tijd om helemaal opnieuw te beginnen om een ​​nieuwe jurk te vinden? Als je een gloednieuwe jurk van een bruidsboetiek wilt, moet je ongeveer 6 maanden wachten op je jurk, om wijzigingen aan te brengen (ervan uitgaande dat je ze nodig hebt).

Als je niet zoveel tijd hebt, hebben de meeste bruidswinkels showmodellen die ze van de pop kunnen verkopen en de meeste bruidswinkels bieden een groot assortiment trouwjurken. Of je kunt online gaan zoeken naar jurken die op voorraad zijn.

Trouwjurken Linea Raffaelli

Praat met de winkel over een terugbetaling of omruiling

Ontdek waar je staat met betrekking tot het krijgen van een terugbetaling of omruiling van de plaats waar je je jurk hebt gekocht.

Als je het in een normale winkel zoals Zalando of H &M hebt gekocht, is het waarschijnlijk dat je een volledige terugbetaling kunt krijgen als je nog steeds je aankoopbewijs hebt en je zich binnen de aangegeven periode bevindt. Als je je bonnetje niet hebt of de sluitingsduur voor een terugbetaling hebt gepasseerd, kun je misschien nog steeds een omruiling krijgen zolang de jurk ongedragen is en nog steeds zijn labels heeft.

Bruidsboetieks hebben doorgaans een strenger terugbetaling en omruil beleid. De meeste trouwjurkwinkels bieden geen restituties aan en bieden alleen omwisselingen in bepaalde omstandigheden. Het is echter altijd de moeite waard om met hen te praten en uw situatie uit te leggen, omdat ze misschien een van beide als een uitzondering kunnen aanbieden. Maar normaal gesproken heb je een overeenkomst getekend, en zul je de jurk toch moeten betalen.

Trouwjurk oppimpen
Wat te doen als je je jurk haat

Je jurk verkopen?

Als u geen terugbetaling of omwisseling kunt krijgen, is het tijd om online te gaan en je verkoopvaardigheden te gebruiken! Plaats veel afbeeldingen van goede kwaliteit en neem details op zoals de ontwerper, het formaat, de kleur en de prijs. Een andere manier om je jurk te verkopen is via bruidswinkels die tweedehands jurken verkopen, maar houd er rekening mee dat het onwaarschijnlijk is dat je de volledige prijs terugkrijgt die je hebt betaald, omdat de winkel een serieuze verlaging van de verkoopprijs zal nemen.

Ik wil mijn jurk veranderen

pimpen
Soms is alles wat een jurk nodig heeft om er fantastisch uit te zien de juiste accessoires!

Als je het gevoel hebt dat je jurk te simpel is of de wauw-factor mist, zoals statement sieraden, kan een verfraaide sluier of een mooi centuur het verschil maken. Een riem of sjerp voegt niet alleen een persoonlijk tintje toe aan je jurk, hij accentueert ook je taille en mooie figuur!

Goede bruidslingerie

Het dragen van het juiste ondergoed is van vitaal belang! Als de jurk aanhankelijk en nauwsluitend is, zorg er dan voor dat je naadloos ondergoed of een ondersteunende broek draagt ​​om je een gestroomlijnd silhouet te geven! Een korsettenjurk met uitbenen en ondersteuning in het lijfje ziet er meestal beter uit en zit beter als je geen beha draagt! Als je echter het gevoel hebt dat je die extra ondersteuning nodig hebt, investeer dan in een bh die niet alleen perfect past, maar ook met de stijl van je jurk werkt. Overweegt hoe diep de nek en rug zijn en of je er een nodig hebt met meerwegsriemen. Je bh-maat varieert van winkel tot winkel, dus zorg dat je professioneel wordt gemeten in de winkel.Soms hebben A-lijn en zeemeermin-jurken een hoepel nodig om de volheid en vorm van de rok te behouden. Ze kunnen het uiterlijk van een jurk volledig veranderen, dus als je er nog geen hebt geprobeerd, probeer het eens!

Een ander accessoire dat het uiterlijk van een jurk kan transformeren, is een illusie-jas die zo wordt gedragen dat het lijkt alsof het een onderdeel van de jurk is.

Bezoek een vakkundig naaister

Zelfs de meest verbluffende jurken kunnen er vreselijk uitzien als ze niet goed passen bij de persoon die het draagt. We raden aan om een ​​naaister te bezoeken die gespecialiseerd is in bruidsjurken, omdat het wijzigen van een trouwjurk niet zo eenvoudig is als je dagelijkse kleding! Wanneer je haar bezoekt, neem dan het ondergoed dat je draagt, de schoenen en de hoepel mee, want deze veranderen allemaal hoe de jurk uiteindelijk zal staan. Leg uit wat je niet leuk vindt aan de jurk en werk samen met de naaister wat er kan worden verandert. Van het aanbrengen of verwijderen van kralenwerk tot het toevoegen van riemen en het veranderen van de sluiting van een rits tot een veter-rug, dit zijn slechts enkele dingen die een professionele en ervaren naaister kan doen om je jurk te transformeren!

Laat het je dag niet verpesten

Zoveel iedereen het heeft over hoe belangrijk het is om ‘de jurk van je dromen’ te hebben en je weet wanneer het ‘degene’ is, veel bruiden voelen zich nooit zo over hun jurk en het maakt echt niet uit! Uiteindelijk is het allerbelangrijkste dat je met de persoon van wie je houdt trouwt dan wat ook ter wereld en we kunnen je verzekeren dat je wederhelft samen met al je vrienden en familie die van je houden, jou er perfect uit vinden zien!