Santerello

Trouwjurken-bruid

Trouwjurken

kinderbruidskleding

Bruidsmeisjes

Accessoires

Accessoires

Mode voor de bruidegom

Bruidegom mode

Santerello Bruidsmode is de trouwbeleving in Breda!

Waar kunnen bruidsparen beter het feest beginnen dan bij de Bruidsmodewinkel Santerello De trouwbeleving in Breda? De wereld van bruidsmodewinkel Santerello aan de nieuwe Ginnekenstraat 9 te Breda is als een ware beleving. De mooiste bruidsjurken en trouwkostuums sieren de entree.
De kroonluchter heet iedereen van harte welkom. Zachtjes galmt Andrea Bocelli/Eros Ramazzotti door de zaak. De sfeer is warm en personeel laat de gasten genieten van al dat moois wat er is voor Bruid, Bruidegom, Bruidskinderen, Bruiloftgasten en de Moeder van de bruid. De stijlvolle collectie is groot en Santerello biedt exclusieve Italiaanse topmerken!

Alle gasten, die van binnen en buitenland komen, staan op nummer één. Santerello zoekt voor iedere bruid juist die ene jurk die klopt bij haar karakter en uitstraling.
Ieder bruidspaar krijgt bij Santerello honderd procent aandacht.

Santerello levert kwaliteit. Of er nu uren tijd nodig is voor een doorpas of dat er binnen enkele minuten een klein knoopje vervangen moet worden, alles wordt gedaan met de grootste passie, liefde en zorg. Volgens Santerello is een ding zeker; ‘’Zowel bruid als de bruidegom zullen stralen op hun mooiste dag!

Bruidsmode

De mooiste Bruidsmode vind je bij Santerello in het mooie Breda. Door de diversiteit aan labels is er voor iedere bruid wat wils, of je nu droomt van een bohemian trouwjurk of een grootse prinsessenjurk.
Demetrios Milano
Platinum by Demetrios Milano
Demetrios Destination Romance Milano
Orea Sposa
Cosmobella

Adres gegevens

Santerello De Trouwbeleving in Breda!
Nieuwe Ginnekenstraat 9
4811 NM Breda
Tel: +31 76 785 79 82

www.santerello.com

Openingstijden

Maandag: Gesloten
dinsdag: 9:30 uur – 17:30 uur
woensdag: 9:30 uur – 17:30 uur
donderdag: 9:30 uur- 21:00 uur
vrijdag: 9:30 uur -17:30 uur
zaterdag: 9:30 uur -17:00 uur
Zondag: Gesloten

Sociaal media facebook www.facebook.com/SanterelloBruidsmodeBreda 

Sociaal media instagram:www.instagram.com/santerello_trouwbeleving_breda