Demetrios bruidsmode trouwjurken 2019

Demetrios trouwjurken collectie 2019

Demetrios trouwjurken worden bewonderd om hun luxueuze versieringen, weelderige stoffen en ingewikkelde details. Beschikbaar in een indrukwekkende reeks stijlen en ontwerpen, kun je  een look kiezen die je individualiteit weerspiegelt en je persoonlijkheid perfect accentueert. De combinatie van fantastische elementen, elke creatie straalt elegantie en moderniteit uit. Of je nu op zoek bent naar iets traditioneels of een moderne glamoureuze look wilt, een Demetrios-jurk kan je droom waarmaken.

Demetrios heeft in 2020 de volgende collectie

  1. Starlight collectie
  2. Platinum by Demetrios bruidscollectie.
  3. De Destination Romance
  4. Oreasposa
  5. Cosmobella
  6. Metropolitan Collection

De collectie bestaat uit meer dan één regel; Eén lijn met silhouetten die de versheid belichamen en het begin van de bloei van de lente, met prachtige geborduurde bloemenjurken en driedimensionale details, de andere met klassieke prinses geknipte jurken. Een andere lijn die de collectie compleet maakt, bestaat uit kanten bruidsjurken en stoffen met kralen die helderheid aan de jurk geven. Details zoals vallende veren of gekleurde trouwjurken completeren de collectie. Mis de nieuwe Demetrios 2019 trouwjurken niet en draag een andere stijl, kies uit een grote verscheidenheid waarvan je zeker het perfecte ontwerp zult vinden.

Als eerste begint Demetrios met de Starlight collectie, De essentie van romantiek vastleggen met looks die elegantie, moderniteit en tijdloze mode uitstralen. 

Tijdloze silhouetten ontmoeten dramatische versieringen in de 2019 Platinum by Demetrios bruidscollectie. Hier vindt je volumineuze kanten baljurken met prachtig versierde lijfjes, een adembenemende pasvorm en versierd met driedimensionale bloemen en glinsterende kralen.
The Platinum by Demetrios is een luxueuze, weelderige en oogverblindende bruidscollectie. Voor deze bruid draait alles om glamour en allure, je maakt zeker een entree die niemand zal vergeten. Bekijk hier de hele collectie Demetrios Platinum by Demetrios

Zachte en dromerige bruidsjurken met een natuurlijke essentie
De Destination Romance bruiloftscollectie is boho, etherisch en luchtig. Op zoek naar iets meer ingetogen en dromerig? Dan is dit de lijn voor jou! Zeker de perfecte jurk voor een strand huwelijk. Bekijk hier de gehele collectie van Destination Romance van Demetrios

Een mix van klassiek, eigentijds en onmiskenbaar chic, vind hier je droom bruidsjurk van Cosmobella!

Hedendaagse verklaringen & minimale esthetiek
Modieuze en moderne trouwjurken uit de Metropolitan Collection. Loop door het gangpad in een tijdloos chique stijl!

De Demetrios collectie is wederom weer een groot succes in 2019, prachtige collecties voor elk type bruid.

Bekijk hier de Demetrios trouwjurken collectie 2020