Ian Stuart trouwjurken collectie

Een ontwerper met een uitgesproken smaak.
De theatrale jurken en provocerende stijl dat zijn de jurken van ian Stuart, voortdurend zoekt hij naar inspiratie uit muziek, theater en nachtleven en absorberende elementen van de cultuur die hem omringt. Deze elementen zie je dan ook steeds terug in zijn prachtige ontwerpen die een beroep doen op bruiden wereldwijd. De stijlen die we terug zien zijn, Romatisch, Elegant, Ballroom, Glamour, en retro stijl, maar dan steeds met het aparte kenmerk van Ian-Stuart. De meeste trouwjurken zijn in verschillende kleuren te verkrijgen

. Ian zocht een aantal verleidelijke en moderne stoffen. Een prachtige selectie van jacquards, brokaat en prenten zitten mooi naast de traditionele zijde en taffetas die hij al gebruikte. En trouw te blijven aan zijn liefde voor kleur, heeft Ian gekozen voor een heerlijk zoet palet, in krijtachtige en geglazuurde tonen van zoete pastels en cafe crèmes.

Textuur is ook sterk aanbevolen in deze collectie. Ian heeft nieuwe stoffen gebruikt die hij voor zowel subtiele en dramatische effect, alsmede het gebruik van zijn meesterlijke drapereer vaardigheden om ingewikkelde structuren en slimme detaillering te creëren.
Zijn passies en talenten worden naadloos versmolten met een collectie die onderscheidend is. 

Helaas is deze modeontwerper gestopt met bruidskleding