Allure Bridal trouwjurken collectie 2021

Nog steeds op jacht naar de perfecte trouwjurk ? Neem dan een kijkje op deze goddelijke ontwerpen van Allure Bridals! Een mooie collectie bruidskleding van Klassiek, modern, extravagant, strak, wijd taftzijde, satijn, wit, ivoor of toch liever een kleurtje, in de zeer uitgebreidde collectie. Zij importeren speciaal voor u de meest mooie en veelzijdige creaties, welke zij onze eigen productielijnen in het verre oosten met veel vakkundigheid en toewijding laten fabriceren.

Uiteraard van de beste stoffen en materialen. Naast de pure schoonheid van deze jurken, hebben ze een ongelooflijke pasvorm. En het is geen magie! Elke Allure jurk is gemaakt van een gepatenteerde ingebouwde korset om ervoor te zorgen dat de trouwjurk past als een handschoen! laten we ingaan op de jurken,!!

Allure’s nieuwste collectie omvat enkele van de heetste trends in de bruidsmode , maar blijft trouw aan zijn tijdloze, klassieke esthetiek. Denk aan niet-witte trouwjurken , lacy kapmouwtjes een verlaagde rug , mooie sjerpen in de taille, en mooie diepe decolletes. en daarbij prachtige kanten stoffen. De collectie heeft 4 collecties namelijk, Wilderly, Allure, Couture, Romance. Of je stijl nu klassiek en traditioneel of brutaal en dramatisch is, het begint allemaal met hoe je jurk je doet voelen. En niets voelt beter als een allure trouwjurk.

Allure is in diverse bruidsmodezaken in Nederland te koop.

Allure website

Voorbeelden gekleurde trouwjurken

Zwarte trouwjurken witte trouwjurken voorbeelden voorbeelden roze trouwjurken Voorbeelden rode trouwjurken voorbeelden lila trouwjurken voorbeelden oranje trouwjurken voorbeelden groene trouwjurken Voorbeelden grijze trouwjurken Voorbeelden gele trouwjurken voorbeelden bruine trouwjurken voorbeelden blauwe trouwjurken

Allure-bruidsmode-2021

Bekijk de collectie 2021 trouwjurken van Allure

Collectie 2023 Allure bridal show