Tea lengte trouwjurken

Knie lengte trouwjurken

Je hebt je altijd al voorgesteld hoe je eruit wilde zien op je trouwdag. Als jong meisje zag je jezelf al in een prachtige Cinderella jurk.
Maar nu de grote dag nadert, en je ten huwelijk bent gevraagd, heb je plots andere gedachten. Je wilt nu niet meer als Cinderella op je bruiloft verschijnen. Dat betekend niet dat je er niet fantastisch uit zult zien! Het wow gevoel heb je zeker ook met een kortere jurk. Een korte trouwjurk is zeker niet saai, en kan juist super stijlvol zijn!
Een tea lengte trouwjurk valt net over de knie, maar je kunt ook een jurk nemen die 10 cm boven je enkels valt, of juist een jurk net boven de knie.Je houdt van dansen, en bent niet zo van het formele!

Het idee van het krijgen dat je de hele dag opgesloten zit tot op je hielen in een lange zware jurk? Dat je nachts droomt over hoe het moet met de openingsdans en je jurk, of hoe je de hele avond lekker kan zwieren en zwaaien.
Maar je wil wel echt iets leuks en flirty op je trouwdag. Nou, er is hoop, de tea lengte trouwjurk!

Geïnspireerd door het vintage-tijdperk, zijn deze korte jurken de perfecte middenweg tussen grillig en stijlvol.

Ook al is het gekomen en gegaan, en gekomen en gegaan uit de modewereld, door de jaren heen zullen de tea lengte jurken altijd weer een ??terugkeer maken, dus tijdloosheid is gegarandeerd.

Als je je afvraagt ??of een tea lengte jurk bij jouw lichaam of type past, in het algemeen kunnen deze stijlvolle jurken worden aangepast voor iedere vorm en grootte. Ze maken kleinere bruiden groter, en hebben het voordeel dat de benen kunnen pronken van de langere bruid. De lengte is ontzettend vrouwelijk en dit seizoen weer helemaal terug!

Een ander bijkomend voordeel (en deze gaat uit naar alle schoen verslaafden die er zijn) is het feit dat je mooie schoenen de hele dag te zien zijn.
Dus zelfs al zou je geld besparen op een kortere jurk, raden we je aan er op uit te gaan om dat extra geld aan mooie schoenen uit te geven!
Een tea lengte jurk in combinatie met een puntige pump is super vrouwelijk.

Voordelen van een tea lengte jurk zijn, als je bijvoorbeeld een tuinfeest hebt, of trouwt op een boot, of een strandfeest hebt.
Of om de simpele reden dat je niet houd van lange statige jurken.

De meeste merken hebben wel enkele kortere modellen in hun collectie zitten.
Lees meer tips over korte trouwjurken!

korte-trouwjurken

Bruidsmode tealengte trouwjurken