tafeldecoraties

Decoraties tafels bruiloft

Bruiloften zijn tegenwoordig niet zo eenvoudig als vroeger. Het zou beter zijn om ze “designer-huwelijken” te noemen. In een designerbruiloft valt alles onder een bepaald thema en kleur. Een kleur gecoördineerde bruiloft, kan meer glamoureus en luxe worden gemaakt door elk ding dat bestaat in de gegeven ruimte kunstzinnig te betrekken, inclusief het bruiloftsmeubilair, met name de bruiloft-tafels. Bruiloftstafels kunnen zowel voor functionele als decoratieve doeleinden worden gebruikt. In dit opzicht kun je zelf veel doen door enkele eenvoudige ideeën voor de decoratie te volgen.Welke decoraties je ook wil, alles is tegen een prikkie verkrijgbaar bijj Ali express, bestel ze wel op tijd, want het kan een paar weekjes duren! Doe ook meteen een grote bestelling, dit scheelt in de verzendkosten. Het gaat hier allemaal maar om een paar euro, dus beter teveel als te weinig, je kan het zo weer doorverkopen. Maar vergeet zeker niet langs de kringloop te gaan, je zult versteld staan hoeveel leuke decoraties je tegenkomt voor n prikkie.

Tafeldecoratie-bruiloft-buiten

Hoe versier je je tafels op je bruiloft

Zo kun je de bruiloft tafels versieren met trendy decoratietechnieken en accessoires. Er zijn zoveel items op de markt beschikbaar die de elegantie van de bruiloftstafels verder kunnen verbeteren.

Tafeldecoratie-bruiloft-binnen

Geschikte vormen en arrangementen van bruiloft tafels

A. Ga eerst voor kleine tafels, met meer voorkeur in ovale of ronde vormen. Het gebruik van ovale of rond gevormde tafels zorgt niet alleen voor een meer stijlvolle weergave, maar is ook minder ruim in vergelijking met de rechthoekige tafels.

B. Gebruik van diner-tafels is de juiste keuze als het gaat om het vullen van de grote en ruim elegante zaal. Rangschik de tafels in nauwe groepen, want zitten in groepen maakt contact maken eenvoudig en je kunt meer plezier hebben met de geliefden om je heen.

 

C. Het vakkundig organiseren van tafels is ook een kunst. Vermijd het opstellen van tafels in een eenvoudige rechte lijn, aangezien dit een zeer robotachtige uitstraling zal geven. Er zijn zoveel opties om uit te kiezen. Je kunt een tafel in U-vorm, X-vorm, T-vorm, H-vorm, 8-vorm en nog veel meer regelen.

D. Het gebied van de hoofdtafel of de taarttafel is van groot belang. De achtergrond ervan moet met de grootste zorg en bekwaamheid worden gedecoreerd, omdat dit het meest gebruikelijke gedeelte van de hele ruimte is.

Tafeldecoraties-linnengoed

Bruiloft tafel servies en linnengoed

Wit is de meest gebruikte en trendy kleur voor bruiloftstafellinnen. Kies uit de effen witte stof, of een patroonvorm zoals damast. De keuze is aan jou. Er is zoveel elegant en hoogwaardig linnengoed beschikbaar voor de de tafel, zoals zijde, satijn, tule en organza. Ze zien er allemaal geweldig uit.Je kunt de decoratie verder accentueren met behulp van prachtige tafellopers, (verkrijgbaar in verschillende stijlen en kleuren) linten of tafellinnen en servetten van zijde of satijn.

Houten tafelnummers

Tafelnummers

Een tafelnummer gebruiken voor je bruiloft is vaak superhandig. Zo hoeven mensen niet te zoeken waar ze kunnen gaan zitten, misschien hebben ze nog net een laatste plekje gevonden, maar laat dat nou net de neef zijn waar hij al jaren een conflict mee heeft. Daarom zijn tafelnummers vaak de oplossing, en het staat erg leuk op een tafel, zeker als je er nog wat andere decoraties omheen doet zoals wat klimop. Wij vonden deze leuke houten tafelnummers die je gelijk op de tafels kunt plaatsen. Zo hoef je zelf niet meer te knutselen en voor de prijs van 1 tm 12 dus 12 stuk voor €19,95 is het absoluut een koopje. Je kunt ze indien gewenst ook in je eigen kleur schilderen. Kijk hier voor deze te gekke houten tafelnummers

tafeldecoraties-bruiloft-rozenblaadjes

Confetti en rozenblaadjes

Hoe versier je je trouwtafels met trouwaccessoires? Met een beetje besprenkeling op het linnen doek, kun je kleur en leven toevoegen aan de tafel. Om te strooien kun je confetti, glitter of gekleurde edelsteentjes gebruiken in overeenstemming met de themakleur van de bruiloft. Het gebruik van bloemblaadjes of rozenblaadjes is een ander traditioneel maar cool idee.Droge bladeren kunnen ook worden gebruikt in een herfsthuwelijk. Kleine zeeschelpen op tafels verdelen, is nog een ander uniek idee.Crystal gem scatters om die kloof te vullen en tegelijkertijd een sprankelende glamour toe te voegen.

Tafeldecoraties-centerpieces

De juiste centerpieces accessoires kiezen

Een middenstuk is het meest prominente en opvallende item op elke trouwtafel. Er zijn zoveel opties om uit te kiezen. Centerpieces zijn verkrijgbaar in lange en korte maten en in een breed scala aan kleuren. Het middelpunt van een bruiloftstafel kan een bloempot zijn met kleine lampjes erin.
Je kunt kiezen voor de unieke ideeën, zoals eetbare centerpieces waar eetbare items zoals kleurrijke groenten en fruit kunnen worden gepresenteerd in creatieve vormen en stekken. Je kan voor grote kandelaars gaan, of grote bossen met takken, je hebt volop keuze.

tafeldecoraties-ballonnen

Helium en hetelucht Ballonnen

U kunt verschillende stijlen ballonnen op de bruiloftstafel maken. Deze hetelucht ballonnen kunnen worden verbonden met een lint of een touw-net. Bind de luchtballon aan kleine manden. Je kunt bloemen in deze manden leggen. Volg de kleur van het thema (indien aanwezig) bij het kiezen van de ballonnen en bloemen. Ook kun je dit toe passen met helium ballonnen.

Tafeldecoratie-takken

Gebruik van takken

Takken kunnen worden gebruikt als het belangrijkste stuk op de tafel. Deze takken kunnen worden bespoten met zilveren of gouden tinten. Of je kunt de basis van deze takken bedekken met bloemen. Wat past bij het thema van de bruiloft. Voor een avondfeest , kunnen kleine led-lampjes worden gebruikt in deze takken of kleine transparante manden worden opgehangen als containers om de kaarsen te dragen. In beide opzichten ziet het er romantisch en fenomenaal uit.

tafeldecoraties-kaarsen

Plant Middelpunt met kaarsen

Hoe versier je je trouwtafels als je een natuurliefhebber bent?Je kunt kiezen uit veel opvallende en kleurrijke planten of een grote plant als middelpunt van de tafel. Het gebruik van kaarsen brengt glamour toe. Het gebruik van een plant als middelpunt van een tafel is de beste optie in zomerbruiloften. Omdat het je een verfrissend koel gevoel geeft.

Tafeldecoraties-verlichting

Verlichting

Het verfraaien van een tafel met verlichting is de meest recente en trendy manier. De beste manier om deze lampen te gebruiken, is om de hal in de dimlichtmodus te houden. De gloeiende tabellen zouden een betoverende omgeving creëren.

De bloempotten op de hoofdtafel kunnen ook worden versierd met kleine lichten. Dit is niet alles. Andere lichtbronnen zoals kaarsen of theelichtjes kunnen ook de juiste keuze zijn.

tafeldecoraties-takken

LED-Takken

LED-takken zijn een van de meest fantastische manieren om een ​​sprankelende pracht aan jetafel toe te voegen.je kunt deze op batterijen werkende LED-takken met LED-lamp gemakkelijk aanpassen zoals deze zijn, want deze bestaan ​​uit gemakkelijk buigbare draden die in een plastic omhulsel zijn gewikkeld. Deze zijn volledig onschadelijk, dus helemaal geen beveiligingsproblemen.

tafeldecoratie-bruiloft-servies

Classy bruiloft servies

Hoe versier je je tafels? Het servies moet van topklasse zijn. Kies de kleur voor bestek en servetten die bij het thema van de bruiloft passen. China bestek is ook een goede keuze. Het is zowel elegant als stijlvol. Uniek ontworpen plaatskaarten maken de hele look van de bruilofttafel compleet.

tafeldecoratie-bruiloft-jute

Jute tafelloper

Jute tafellopers zijn de meest trendy. Het wordt beschouwd als de beste keuze voor outdoor-bruiloften overdag. Het geeft je tafels een landelijke uitstraling.Je kunt op vele manieren een Jute-tafelloper gebruiken. Het kan worden gebonden, uitgerekt en zelfs geverfd in je themakleur. Dat is nog een ander uniek idee op zich.

tafeldecoratie-bruiloft-kleur

Kleuren aan je tafel toevoegen

Hoe versier je je tafels als je bruiloft themagericht is, dan moeten de tafels ook worden verlevendigd met de themakleuren. Laat je niet alleen beperken tot bloemen. Er is een breed scala aan kleurrijke glaswerk en glazen vazen. Gekleurde glazen vazen ​​kunnen beide gevuld worden met bloemen en kaarsen. Het is een geweldige optie om over na te denken.

tafeldecoratie-kristal

Kristallen voetstukken

Kristallen sokkels kunnen ook een geweldige optie zijn voor een stijlvolle en glamoureuze trtafel. Kristallen zuilen zijn verkrijgbaar in verschillende maten, kleuren en designs. Ronde tafels en elke tafel heeft een veelbelovend kristallen voetstuk is een geweldig idee.

Tips voor je tafeldecoratie

Probeer de tafeldecoratie ook een beetje seizoensgericht te houden.
In de lente denk dan aan geel en groen. Ook met Pasen doen geel-wit het goed, en zijn er volop decoraties in de kleur geel te verkrijgen.Zoals de narcissen, tulpen en bloeiende takken. In de maand September of herfst denk dan aan warmere kleuren, halloween in de herfst, neem dan oranje tinten. Zoals de mooie oranje getinte Crysanten, gecombineerd met oranjebruine bessen. Zwart -wit- paars, of rode tinten zijn mooie kleuren voor de winter en kerstsfeer.
Denk met kerst ook aan mooie gouden en zilveren slingers en takken zoals mistletoe Trouw je hartje zomer denk dan aan limegroen- mintgroen of oceaanblauw. Je kunt ieder thema terug laten komen in je tafeldecoratie, van vintage tot neon en klassiek.