Bruiloft stijl kies een thema met kleur

Bruiloft stijl thema

Thema bruiloft

Sfeer en Decoratie horen natuurlijk bij ieder feest. Waar denk je aan bij Sfeer? Kaarsen, ballon decoraties, confetti, bloemdecoraties.
Maar waarom niet het hele feest in één themakleur. Steeds meer bruidsparen besteden meer aandacht aan een thema of kleur voor hun bruiloft. Vaak zijn het maar kleine aanpassingen die moeten gebeuren, maar het geeft je bruiloft zoveel extra en glamour. Een bruidsboeket heb je toch nodig, trouwkaarten en bedankjes ook, dus waarom niet alles in ;e;en thema kleur bestellen. De kleine aanpassingen van de bloemen die op tafel staan, of de ballondecoraties die het gelijk een mooie uitstraling. Je kan het simpel houden, maar je kunt ook tot in detail gaan, maar overdrijf niet eenvoud is vaak het mooiste. Een eenvoudige stoelversiering met een strik al een mooi detail.

 

Creeer een mooie stijl voor je bruiloft

Zo ook voor de feestzaal, als je een mooie grote vaas met bloemen in de zaal zet, met de kleur van jullie thema, heb je al een blikvanger.
De rest hoeft alleen nog maar 'n klein vaasje te zijn op iedere tafel, met en paar bloemetjes, en servetten in deze kleur.

Belichting

Je kunt veel met licht doen, huur bij een lichtbedrijf ledlampen, deze worden niet warm, en geven een zeer mooi sfeerlicht.
Hang wat witte draperingen op en laat daar de lamp in gewenste kleur tegen schijnen.
Vaak kan je feestlocatie je ook wat mee helpen, misschien hebben zij nog wat decoratie materiaal liggen in jullie kleur.

Bruiloftsdiner

Je diner is een belangrijk element van jullie bruiloft, en een mooi gedekte tafel spreekt voor zich.
Een naamkaartje of menukaart in jullie themakleur doet al wonderen, en natuurlijk een prachtig gedecoreerde tafel voor het diner.
Menig bruidspaar wil de kerk mooi versierd hebben in hun persoonlijk gekozen kleur.
En zeg nou zelf, het is toch een schitterende binnenkomst als het hele gangpad van de kerk of trouwlocatietijdens de ceremonie versierd is.
Ballonnen kunnen een prachtige betaalbare decoratie zijn, en je kunt het ook makkelijk zelf doen. Met heliumballonnen zet je de mooiste creaties neer. Neem een grote heliumballon aan een mooi lint, beneden een stevige kleivoet maken, en je hebt een prachtige tafelversiering. Zo kun je ook een entree versiering maken bij de deuropening. Of je kunt de ballonnen op diverse plaatsen in de zaal zetten. Dit geeft een prachtig feestelijk effect.  

Enkele leuke voorbeelden voor decoratie in kleur en stijl

 

Decoratie

 

Deel