Bruiloft met een kleurenthema

Trouwen met kleuren

 

Om je bruiloft wat speciaal te maken kun je een thema kleur gebruiken, om zo je hele trouwdag wat op te fleuren. Steeds meer bruidsparen kiezen hiervoor en kiezen een kleur als leidraad voor hun bruiloft. De een werkt het uit tot in perfectie, de ander houd het weer wat simpeler. Je kan dit thema heel goed uitwerken zonder dat het meer geld kost. Begin b.v. met de trouwkaarten en kies jullie kleur ervoor uit. De accessoires voor de bruidegom, het bruidsboeket, de corsages, Je trouwauto. Verder kan je het doorverwerken in de decoraties voor je trouwlocatie en feestlocatie. Met wat kleine aanpassingen zoals bloemen in de kleur op tafel zetten, of kleine ballonboogjes op tafel, creƫen je gelijk al een leuke sfeer. Wil je echt dat het opvallend gebeurd kan je zelf een bedrijf inhuren dat de decoratie voor jullie locatie tot in het kleinste detail verzorgd, Voordeel hiervan is dat je zelf geen spullen hoeft te kopen, omdat deze bedrijven zelf alles in huis hebben. Zo ben je vaak nog goedkoper uit. Denk aan wat verlichting voor je locatie kan betekenen, mooie doeken gespannen waarop een roze licht schijnt geeft zoveel sfeer. Lampionnen in de gewenste kleur aan het plafond. Stoelhoezen of strikken aan de stoelen, het zal je gasten verbazen, en meteen de juiste sfeer in de locatie zetten. Wij Nederlanders zijn nogal nuchter, huren een zaal, en dat was het. Maar realiseer je dat een mooie decoratie de juiste stemming aan je locatie geeft. Welke kleur je ook kiest voor iedere kleur zijn er legio mogelijkheden aan decoratie mogelijk.

Wat zijn mooie kleuren voor welk seizoen

Natuurlijk heeft iedereen zijn eigen favoriete kleur, maar het seizoen speelt ook parten mee. Zo zijn de lentekleuren toch wel, roze, geel, wit en oranje, denk wat je allemaal met mooie voorjaarsbloemen doet zoals, Tulpen, Narcissen, Irissen, bloesemtakken, Forsythia etc...
Voor de zomer kan je weer denken aan mooie blauwtinten, limegroen, paars, lila. Denk aan de Hortensia's in de mooie blauwtinten die er weer in overvloed zijn in de tuin. Gladiolen in alle kleuren. maar zeker niet te vergeten de Zonnebloemen, huur grote kunststof zonnebloemen, of echte en plaats deze door de hele zaal. Wat gele servetten op de tafel, en de eenvoud spreekt voor zich. Ook linten zijn een perfectie decoratie en in alle kleuren te koop.

Zonnebloemen

Trouwen jullie in de winter zijn de roodtinten erg mooi met zwart, zilver. goud.
En de herfst biedt decoratie in overvloed, mooie kleuren van bladeren in oranje tinten. Decoraties met kastanjes, noten, herfsttakken, pompoenen. Kortom ieder seizoen heeft weer zijn charme en een legio aan mogelijkheden.

Voor welke kleur je ook gaat vaak zijn enkele grote blikvangers al genoeg. Stoelhoezen zijn geweldig. Aarzel niet een neem contact op met een decoratiebedrijf wat de mogelijkheden zijn, vaak vallen deze prijzen van huren erg mee. Spreek ook duidelijk met je locatie af wat mag en kan. Heb je b.v. een vintage bruiloft zal de aankleding van de zaal heel anders zijn als bij een neon bruiloft.

Kijk eens bij dit bedrijf, ze verhuren letterlijk alles voor de decoratie van je bruiloft

 

Lampionnen

Lampionnen zijn in alle kleuren te verkrijgen in zijn echt sfeermakers als decoratie.

Licht decoratie

Dit bedoelen we met wat goede verlichting kan doen, enkel verlichting zet meteen de juiste sfeer in de zaal. Wat bloemen in de kleur op de tafel, en een roze servet, en je hebt het gelikte plaatje.

Roze tafeldecoratie

Hier het goede voorbeeld dat je de juiste sfeer al kan zetten met een papieren tafelkleed. denk eens aan rollen behangpapier wat deze kunnen betekenen voor je decoratie.

Stoelhoezen

Deze stoelhoezen spreken voor zich, als je zoiets hebt heb je al weinig andere decoratie nodig. Maar alleen een simpele roze strik is ook fantastisch.

 

Deel