Ballonnen op je trouwdag

Ballonnen op je trouwdag

Ballonnen zijn leuk, en geven de perfecte decoratie op je bruiloft zeker als je er veel hebt. Er is iets zo heerlijk speels dat ballonnen over zich hebben voor zowel kinderen als volwassenen blijft het een verleiding om naar te kijken. Deze bellen van kleuren zullen zorgen voor de perfecte styling en sfeer van je trouwdag vast te leggen. Bovendien zijn ballonnen verkrijgbaar in alle denkbare kleuren, maten en vormen, waardoor ze zeer veelzijdig zijn

Hier zijn een aantal manieren waarop je ballonnen voor je grote dag kan gebruiken.

  • Gebruik trossen ballonnen als toevoeging voor de huwelijksfoto’s, prachtig voor het toevoegen van kleur en diepte.
  • Vervang bloemen of zelfs het bruidsboeket met trossen ballonnen, of één enkele kleur of een combinatie van verschillende tinten.
  • Los helium ballonnen in de zaal, zodat ze een fantastische plafond creéren. Bind hier mooie linten aan die naar beneden hangen tussen de gasten. Je kan de ballonnen ook als toefjes bij elkaar gebonden op de tafels zetten.
  • Gebruik een groep van ballonnen tot een boog, waardoor het echtpaar zijn entree kan maken, of naar het altaar, of de trouwlocatie..
  • In plaats van bruidsduiven los te laten, kun je ook met al je gasten tegelijk ballonnen oplaten. Iedereen doet een wens voor het bruidspaar, terwijl de ballonnen losgelaten worden!
    Let op dat je biologisch afbreekbare ballonnen neemt en ook zorgt dat het lint biologisch afbreekbaar is! Denk aan de vogels en het milieu.
  • Geef elke gast een ballon aan een stokje mee als bedankje.

ballonnen shoot trouwdag

Versier je trouwauto met ballonnen

Stuur uw gasten een pakje ballonnen met de uitnodiging, en vraag hen om deze op te blazen en mee te brengen. Op deze manier zullen ze deel uitmaken voor het creeren van de sfeer. Met een beetje meer geld en moeite, kan je zelfs de uitnodigingen op de ballonnen afdrukken.