Bruiloft kleuren

Bruiloft in kleur

Thema bruiloft met kleuren

Hebben jullie besloten je hele bruiloft thema in een kleur te houden. Bekijk alle foto's en laat je imponeren door de mooie voorbeelden. Zoals bruidsmode, bruidegom mode, huwelijksbedankjes, bruidsboeketten, trouwvervoer, bruidstasjes, bruidstaarten, bruiloft decoraties, trouwschoenen en veel meer. We hebben de kleuren blauw, roze, geel, oranje, paars, groen, rood, zwart, wit, bruin, en grijs-zilver.

Huwelijksbedankjes

Voor de bedankjes is het vrij makkelijk, er zijn behoorlijk wat bedankjes in verschillende
kleuren, en voor iedere kleur is er wel een toepasselijk huwelijksbedankje.

Huwelijksbedankjes

Trouwjurken

Je hoeft je jurk niet perse in de kleur van je thema te kiezen, er zijn volop andere leuke opties, b.v. heb je het thema blauw, denk dan aan een witte jurk met een blauw lint om je taille, maar ook erg hip is om er gekleurde trouwschoenen onder te dragen. En natuurlijk met een paar andere bruidsaccessoires erbij, ben je toch helemaal in je bruiloft kleur.

Trouwjurken

Bruidsschoenen

De bruidsschoenen zijn er in alle mogelijke kleuren, en iedere schoen kan in de gewenste kleur geverfd worden. De gekleurde bruidsschoenen zijn erg praktisch om je bruiloft kleur mee op te vullen.Heb je je bruiloft in de kleur Rood, staan Rode bruidsschoenen erg mooi onder een witte jurk.

Bruidsschoenen

 

Bruidstasjes en bruidsaccessoires

De bruidstasjes en bruidsaccessoires zijn verkrijgbaar in de meest uiteenlopende kleuren.Erg mooi is om je bruidstasje aan te passen bij de kleur van je schoenen.
Maar ook andere bruidsaccessoires zoals: Tiara's, Haarsieraden, en Bruidssieraden zijn verkrijgbaar in alle kleuren.Dus met je bruidsaccessoires kun je mooi je bruiloft thema op pimpen.  

 

Bruidstaarten

De bruidstaart is een van de makkelijkste dingen om een kleur aan te geven.
Van rood tot zwart echt alles is mogelijk.
Vaak kan je dit doen door echte bloemen te gebruiken, of marsepein in de kleur van je thema.
Heb je een zwarte bruidstaart, dan is dit eigenlijk heel trendy en modern, kies dan ook een modernevorm voor de taart. Tegenwoordig kunnen de meest bijzondere bruidstaarten gemaakt worden.   

Bruidstaarten

 

Bruidsboeketten en bruidsbloemen

Voor het bruidsboeket geld ook dat er veel mogelijk is qua kleurcombinaties.Zwart, grijs en bruin zijn bloemen die niet of nauwelijks voorkomen, maar dit kan je oplossen door de stengels van je bruidsboeket in te pakken met een lint. Heb je een Zwart-wit thema, neem dan een wit boeket, en draai om de stengels een zwart lint, met eventueel een wit dunner lint erbij. Ook kun je zwarte draad door je boeket laten draaien. Kortom zo zijn er toch nog veel mogelijkheden om je bruidsboeket in grijs, zwart of bruin te maken.Je kunt natuurlijk ook kiezen voor zijde bloemen, die zijn er wel in alle mogelijke kleuren.

Bruidsboeket

De Bruidsauto

Bruidsauto's zijn er ook in een behoorlijk aantal kleuren.
Al zul je voor bepaalde kleuren iets langer moeten zoeken.
Kun je toch je gewenste kleur niet vinden, neem dan een witte bruidsauto.
Door deze te versieren met de gewenste kleur bloemen en lint, blijf je toch in je kleuren thema.

Bruidsmode bruidegom

Voor de bruidegom is het erg makkelijk.
Stropdassen, gilets, pochet, deze zijn er in alle kleuren combinaties.
Meestal kiest de bruidegom niet voor een geel trouwkostuum, maar ja zeg nooit NEE.
Misschien ben jij wel die ene waaghals.

Bruidegom

Bruiloft decoratie

De bruiloft decoratie is er ook in alle kleuren en combinaties.
Maar meestal zijn we hier in Nederland afhankelijk van de feestlocaties.
In andere landen wordt er vaak een lege feestlocatie gehuurd, en de partyservice zorgt voor de aankleding. Hier zullen we het met de aankleding van de bestaande locatie moeten doen. Of het moet zijn dat jullie een eigen feesttent, of lege locatie kunnen huren. Dan kan een partycateraar jullie zaal naar wens aankleden.
Dit gebeurd vaak bij Turkse en Marokkaanse bruiloften, daar ziet een feestzaal er heel anders uit. Deze wordt altijd door een traiteur of partycateraar aangekleed.
Ook kleed de familie de zaal aan naar keuze. Maar last but not least, maak het vooral niet te druk, probeer 1 of 2 kleuren te gebruiken, vaak is het mooier met minder.

Decoratie

Deel