Stoelhoezen bruiloftStoelhoezen als decoratie

Met een stoelversiering zet je gelijk een andere toon neer op je bruiloft. Denk hierbij aan mooie stoelhoezen in wit, rijkelijk versierd met een mooie witte of gekleurde strikken. Gebruik hierbij mooie witte tafellakens, en decoreer je tafels met mooie vazen, of ander decoratiemateriaal.

Er komen gelukkig steeds meer bedrijven die stoelhoezen en strikken verhuren, maar ook bedrijven die je alles uit handen nemen, door het geheel samenhangend te decoreren. Vaak valt de prijs echt mee, maar je bruiloftsgasten zullen echt versteld staan van een mooi aangeklede zaal.. In Amerika zal iedere bruid eerst op zoek gaan naar de juiste kleuren en decoratie voor de trouwlocatie en feestzaal.

In Style Styling & Decoraties is een professioneel stylingsbureau, gespecialiseerd in weddingsstyling & eventstyling.  U kunt hier terecht voor unieke en stijlvolle decoratieconcepten voor je bruiloft www.instylestyling.com/Stoelversieringen

Behalve de stoelhoezen zijn er nog tal van andere leuke Stoelversieringen te koop. Denk hierbij aan leuke linten, strikken, of bloemdecoraties.

Bekijk de leuke voorbeelden voor stoeldecoratie

Maar ook houten klapstoelen zijn zeer in trek, denk hierbij aan je trouwlocatie,of een buiten bruiloft. Je kan de klapstoelen mooi versieren door er een tule strik aan te hangen, of denk aan blikjes of glazen potjes gevuld met hortensia en gipskruid. deze hang je makkelijk aan de stoel door er eerst tule om te binden. Maar ook een jute zakje met wat droogbloemen staat erg decoratief .

stoelhoezen-bruiloftstoel-decoratie-strik

Prachtige voorbeelden hoe stoelhoezen de sfeer in de zaal bepalen. Je kan ook over the top gaan met deze bijzondere stoelhoezen.

aparte-stoelhoezen-bruiloft

Heerlijk over the TOP maar erg apart

stoelhoezen-glitter

Stoelhoezen met een mooie sluier of een bloemenkrans aan de stoelen, deze stoelen zijn zeer speciaal voor bruid en bruidegom zelf.

stoelhoezen-tule-kant