eigen trouwsite

Aangezien we in een supertechnologische geobsedeerde wereld leven, is het volkomen logisch dat trouw websites een traditioneel onderdeel van de bruiloft plannings worden. Ze zijn een leuke en gemakkelijke manier om informatie met je gasten te delen in plaats van ze te overweldigen met info op die kleine uitnodiging. Trouwwebsites zijn niet alleen een manier om basisinformatie over je grote dag te delen, het is een ruimte waar je ook je eigen verhalen kunt vertellen, geweldig voor die toekomstige familieleden die je misschien niet zo goed kennen. Als je de uitdaging van het maken van je website hebt besproken, maar niet zeker weet waar je moet beginnen, ben je hier aan het juiste adres! Lees vooraf voor tips over alles wat je trouwsite zou moeten bevatten, waar je de site kunt maken en hoe je deze perfect als bruidspaar kunt overbrengen!

Hoe de perfecte trouw website maken

Alles om op te nemen bij het maken van een trouwwebsite
Allereerst gaat je website over het overbrengen van informatie. Hoezeer je misschien ook geobsedeerd ben om dingen mooi en gepolijst te maken, raak niet te verstrikt in het ontwerp van je site. Een goede, gemakkelijk te gebruiken lay-out is heel belangrijk, maar besteed meer tijd om ervoor te zorgen dat je informatie correct is, in plaats van je zorgen te maken over het vinden van de perfecte roze kleur. Dit is alles wat je site zou moeten bevatten:

1. Locatie

Zorg ervoor dat je adressen opneemt naar alle plaatsen waar je gasten naartoe moeten reizen. Dit omvat de ceremonie, het cocktailuurtje en de ontvangstruimten, en de feestzaal als ze allemaal verschillend zijn. Het is ook belangrijk om je gasten op de hoogte te houden van parkeergelegenheid. Laat hen weten of ze moeten betalen voor een plek, of er alleen parkeren op straat is, of dat er een gratis parkeerplaats is toegewezen voor de locatie (s). Het is ook goed om de reistijden van de ceremonie naar de receptie te noteren, mocht dit op een andere locatie zijn.

2. Schema

Niemand wil te laat zijn voor de ceremonie en hoe triest zou het zijn om dat heerlijke diner te missen? Zorg ervoor dat je een lijst met tijden voor de ceremonie, het cocktailuurtje, de receptie en het diner toevoegt. Maar wees heel voorzichtig met alleen hetgene op te nemen waarvoor IEDEREEN is uitgenodigd.

3. Wat te verwachten

Denk er eens over na zijn er dingen die op je bruiloft ongewoon zijn? Zal de ceremonie alleen staand zijn? Moeten je gasten selectief zijn met schoenen omdat ze door gras of zand moeten lopen? Zorg ervoor dat je dit soort vragen beantwoordt, zodat je gasten zo voorbereid mogelijk kunnen komen.

4. Jullie verhaal

Dit is waar iedereen zo benieuwd naar is hoe schattig jij en je verloofde zijn. Schrijf op hoe jullie elkaar hebben ontmoet, je voorstelverhaal, en zelfs een klein beetje over ieder van jullie als individuen. Wat voor werk doe je? Waar woon jij? Wat zijn je hobbies? Voor degenen die je niet zo goed kent, is dit een leuke informatie.

5. Bruiloftsfeest

Het grootste deel van je gasten zal behoorlijk onbekend zijn met je bruiloft, dus geef ze een idee van wie die speciale mensen zijn die aan je zijde staan! Voeg een foto en een korte beschrijving toe van wie ze zijn, wat ze doen en hoe je elkaar hebt ontmoet. Zoals de ceremoniemeester, de getuigen, je bruidsmeisjes, en misschien groomsmen.

6. Registerinformatie

Hoewel er tegenwoordig weinig bruidsparen meer zijn met een register, heb je er toch een, het niet gepast is om een register op je uitnodigingen te plaatsen, dit de perfecte plek om het te doen! Neem een ​​gedeelte op met het logo van de winkel waar je bent geregistreerd en de link. Je hebt niet meer informatie nodig dan dat.

7. Foto’s

Wees selectief! Ga niet overboord door een galerij van iedere foto die je hebt toe te voegent. Neem een paar van je favorieten op van enkele belangrijke gebeurtenissen die je hebt bijgewoond, en een paar verlovingsfoto’s altijd een must!

8. Kledingvoorschrift

k pleit absoluut niet voor het vertellen van wat mensen moeten dragen. We zijn allemaal volwassenen en in staat om fatsoenlijke beslissingen te nemen, MAAR, als je verwacht dat mensen in avondkleding of casual kleding komen, dat is dit zeker iets dat je gasten van tevoren zullen waarderen.

9. RSVP’s

Een van de absoluut coolste (en handigste) functies van een trouwwebsite is dat de meeste elektronische RSVP’s toestaan. Op die manier kun je het hele stempelen, adresseren en mailen overslaan en je gasten laten reageren met een klik op de knop. Als die functie wordt aangeboden, gebruik hem dan! Je hoeft het niet exclusief te gebruiken, je kunt nog steeds je old school familieleden het laten terugsturen via e-mail, maar weet gewoon dat het een geweldige optie is om te hebben!

10. Contactinformatie

Of jij het nu bent, je moeder of je bruidsmeisje, geef contactinformatie op waar mensen terecht kunnen voor vragen. Veel koppels maken nu nieuw bruiloft email adres aan(bijvoorbeeld: annenjosgaantrouwen@gmail.com) om aan leveranciers te geven zodat hun persoonlijke inbox niet wordt overspoeld. Gebruik deze voor vragen van familie en vrienden, op die manier kun je je alleen richten op bruiloft-mails wanneer je dat wilt.

11. Willekeurig plezier

Sommige trouwwebsites bieden leuke functies zoals polls of discussies en ik zie dit als een GEWELDIGE gelegenheid om feedback van je gasten te krijgen! Vraag hen welke liedjes ze willen horen of ondervraag of ze liever glowsticks of zonnebrillen bij de receptie krijgen. Het zal je helpen om je bruiloft beter te plannen en je gasten het gevoel te geven dat ze bij een leuke beslissing betrokken zijn.

12. Vermelden van de trouwsite

Nu je de website klaar hebt moeten alle gasten weten dat je een website hebt, zo vroeg mogelijk natuurlijk. Je kunt het als eerste vermelden op je save the date kaartjes, zo weten de gasten het vroeg genoeg. Kun je niet wachten tot het versturen van die kaartjes, kun je het op je facebook vermelden aan een speciale familie of vrienden groep.

Waar een trouw website maken?

Gelukkig zijn er tegenwoordig talloze verschillende platforms waarop je je website kunt maken. Vaak gratis, maar de betaalde zijn ook niet zo duur, ongeveer € 25 tot €30 per jaar. Of je nu op zoek bent naar iets met een prachtige lay-out of iets met heel veel functies, er is letterlijk voor elk wat wils! En het beste ervan? Je hoeft niet eens technisch onderlegd te zijn en al die HTML algebra te kennen. Wil je op dé beste manier familie en vrienden laten meedelen in je geluk en alle voorbereidingen, maak dan je eigen bruiloft site gratis aan. Je Krijgt meestal als bonus ook nog een cd rom van je eigen huwelijkssite zodat je jaren later nog terugkijkt op je bruiloft. Een aanrader voor ieder aankomend bruidspaar. Dus als je op zoek bent naar een snelle en eenvoudige oplossing die er nog steeds indrukwekkend uitziet, bekijk dan de volgende sites en ontdek welke het beste bij jullie past!

Gratis trouwsite maken

Jimdo trouw website

Onze bruiloft site

Onze trouwpagina

Bruiloft site

Trouwen site