Een oppas op jouw bruiloft

Een oppas op jouw bruiloft

Het blijft een moeilijk onderwerp. Alleen de volwassenen uitnodigen op jouw bruiloft of toch ook de kinderen? Kinderen zijn gewoon heel erg onvoorspelbaar en je wil natuurlijk niet dat een huilende peuter de ceremonie verstoord. Daarentegen zijn kinderen wel echt de sfeermakers op een feestje. Misschien zit jij ook wel te twijfelen of je de kinderen van familie en vrienden uit moet nodigen. Maar heb je er wel eens over nagedacht om een oppas in te schakelen voor tijdens de bruiloft?

Een oppas op een bruiloft?

Ik hoor je al denken: “Een oppas op een bruiloft? Dat heeft toch helemaal niemand?” Het klopt dat de meeste ouders alleen een oppas inschakelen als zij graag een avondje weg willen of wanneer zij bijvoorbeeld moeten overwerken. Ook zien zij de oppas vaak niet als dé persoon die hen misschien wel heel goed van dienst zou kunnen zijn tijdens de bruiloft. Het is per slot van rekening geen ceremoniemeester of weddingplanner. Maar het komt toch echt steeds vaker voor dat ouders een oppas inschakelen tijdens feesten en partijen.

Wat zijn de voordelen van een oppas?

Het hebben van een oppas tijdens een bruiloft brengt vele voordelen met zich mee. Denk er maar eens over na hoeveel rust het zou geven als jij je niet meer hoeft te ontfermen over de kinderen tijdens jouw bruiloft. Krijgt een peuter een woede aanval, moet er een luier verschoond worden of worden de kinderen ongeduldig? No worries! De oppas kan dit allemaal regelen. De oppas kan op de kinderen letten, een kind achter de schermen kalmeren of de kinderen amuseren met spelletjes en activiteiten. Zo kan niet alleen jij volop genieten van jouw dag, maar hebben de kinderen het ook nog eens naar hun zin! Hiernaast kunnen ook de gasten hun volledige aandacht richten op de trouwerij.

Hoe regel je een oppas voor op jouw bruiloft?

Bij een speciale of bijzondere gelegenheid moet er vaak veel worden geregeld. Zit je met de handen in het haar omdat je niet weet hoe je de kinderen van de gasten moet vermaken tijdens jullie event of bruiloft? Dan is een oppas op je bruiloft iets voor jullie en  Nanny Nina helpt je uit de brand! Want ook voor bijzondere gelegenheden zorgen onze gescreende oppassers ervoor dat jij je niet druk hoeft te maken over de zorg voor de kinderen. Dan kan jij lekker genieten van je speciale dag.

Ook Via een oppas community kan je snel en gemakkelijk oppassen voor jouw bruiloft regelen. Babysits (Oppassen.nl) is zo’n oppas community. Het platform heeft wereldwijd maar liefst meer dan 1.200.000 gebruikers en is al actief in meer dan 25 landen. In een mum van tijd kan jij een betrouwbare oppas in de buurt vinden die op de kinderen let tijdens jouw bruiloft!