dag na de bruiloft

15 dingen om te doen de dag na de bruiloft

Na een magische dag vol met familie, vrienden, eten en dansen, is het volkomen normaal om de dag na je bruiloft volledig uitgeput te zijn. Je hebt honderden uren planning doorstaan, meerdere telefoontjes huilend naar je moeder, slapeloze nachten, misschien een te gek vrijgezellenfeest, en gewoon een hele hoop emoties in het algemeen. Jij en je Hubby verdienen wat rust en ontspanning na de grote dag! Dus als je niet van plan bent om meteen na de bruiloft op een vlucht te springen en een dag of twee vrij hebt om gewoon te ontspannen na de laatste maanden van de bruiloftsplanning, zijn hier enkele van onze favoriete suggesties voor jullie om te doen de dag na de bruiloft!Wat te doen de dag na de bruiloft

Lekker uitslapen de dag na de bruiloft
Sleeping Couple Covered Two Cover White Bed

1. Ontspannen

Dit is absoluut het meest voor de hand liggend, maar ik denk dat omdat veel bruidsparen de afgelopen week of zo in een constante “go go go go” -modus hebben doorgebracht, ze soms vergeten om gewoon te ontspannen, tot rust te komen en te genieten van hun eerste dag als man en vrouw! Slaap uit, ontbijt op bed, draag de hele dag je pyjama en neem de tijd om na te denken over hoe geweldig je bruiloft was!

2. Maak je Facebook pagina officieel.

Omdat niets officieel is totdat het Facebook officieel is! Als jij en je nieuwe echtgenoot al zijn gemarkeerd als “in een relatie” of “verloofd” op Facebook, zorg er dan voor dat je het overschakelt naar “Getrouwd” en laat iedereen weten dat je net de knoop hebt doogehakt!

Taart eten de dag na de bruiloft

3. Eet overgebleven taart.

Veel koppels krijgen geen kans om de taart te eten op hun bruiloft (naast die schattige trouwfoto van jullie waar je elkaar taart voert) dus waarom niet genieten van wat snoep bij het ontbijt !

de dag na de bruiloft cadeua uitpakken

4. Open cadeautjes.

Waarschijnlijk een van de leukste onderdelen voor na de bruiloft het openen van al je kaarten en cadeaus! Of je nu een trouwregister hebt gemaakt of aan het toeval hebt overgelaten, er is geen twijfel dat bruiloftscadeaus een opwindend onderdeel van de hele bruiloftservaring zijn. Breng de middag heerlijk door in bed, open lekker alle enveloppen, kaartjes en cadeau’s5. Pak in voor je huwelijksreis.

Dit is absoluut niet nodig als je huwelijksreis een paar weken later is, maar als je grote reis al over enkele dagen begint, is het zeker de moeite waard om een uur of twee te nemen om alles in te pakken!

6. Maak de feestlocatie schoon.

Dit is waarschijnlijk de minst ontspannen manier om de dag na je bruiloft door te brengen, maar afhankelijk van het beleid van je locatie, moet jij of een schoonmaakploeg de volgende ochtend misschien wat tijd besteden aan het opbergen van stoelen en tafels. Vraag een paar neven, tantes, ooms of vrienden en wijs een schoonmaakploeg aan om het voor je te doen.

De dag na de bruiloft familiebrunch

7. Organiseer een informele brunch.

Dit wordt een enorme trend voor veel paren en trouwens, wie houdt er niet van brunch? Het hoeft geen groots evenement te zijn, maar nodig je naaste familie, ceremoniemeester, getuigen uit, om nog even gezellig bij te kletsen over jullie bruiloft.

8. Breng tijd door met familie en vrienden buiten de stad.

Of je nu iedereen uitnodigt voor koffie of gewoon een lichte lunch gaat eten, overweeg tijd door te brengen met je gasten buiten de stad die hebben gereisd, dus zorg ervoor dat je echt tijd voor hen maakt. Je kunt ook een leuk dagje uit overwegen dat niet veel van je energie in beslag neemt, zoals een boottocht, een dag op het strand, een picknick of waar je hubby en jij ook blij van worden.

De dag na de bruiloft spa dag

9. Trakteer jezelf op een spadag.

Ik zou persoonlijk elke dag van de week voor een massage kunnen gaan, dus ik kan me alleen maar voorstellen hoe mooi het zou zijn om er een te plannen voor de dag na de bruiloft. Plan een spadag met je partner, massages, gezichtsbehandelingen, modderbaden en alles! Wie weet trakteert de spa je zelfs op heerlijke champagne en chocolaatjes als je aangeeft dat je net bent getrouwt.

10. Plan enkele routinematige bijeenkomsten na de bruiloft.

Hoewel je de planning waarschijnlijk beu bent, is het belangrijk om tijd te maken voor vrienden en familie, omdat je waarschijnlijk te druk was om routinebijeenkomsten bij te houden tijdens de laatste paar maanden van de bruiloftsplanning. Bovendien kan de dag na de bruiloft zo’n wervelwind zijn dat je misschien niet de kans hebt gehad iedereen in te halen die je wilde! Het is heel belangrijk om een evenwicht te bewaren tussen je nieuwe huwelijk en de relaties die je vóór je huwelijk koesterde. In feite zal het in evenwicht brengen van tijd met je partner en tijd met vrienden je echt helpen om een gezonder huwelijk en betere relaties rondom te hebben! Of het nu een kaartclub of een zondagse brunch is, je vrienden zullen het waarderen dat je op een bepaald moment aan het plannen bent voor afther-bruiloft bijeenkomst.

11. eten Afhalen.

Hoewel we geen crashdieet aanmoedigen voor de bruiloft is er geen twijfel dat je je op je best hebt gedragen als het gaat om je maaltijd vóór de bruiloft en je fitnessregime. Nu de bruiloft voorbij is, is het tijd om jezelf te trakteren! Voorbij met dieeten, en op de pondjes letten. Bestel bij je favoriete Chinese restaurant of trakteer jezelf op een waanzinnige hoeveelheid pizza. Laat je verder niet in ongezonde gewoonten glijden, maar verklaar de dag na de bruiloft als “traktatiedag”. Trouwens, wie heeft de energie om de dag na hun bruiloft een gezonde maaltijd te bereiden?

De dag na de bruiloft foto's

12. Bekijk foto’s.

Hoewel je je professionele trouwfoto’s nog niet zult hebben, hebben je gasten waarschijnlijk een aantal foto’s op hun telefoon of camera vastgelegd. Maak een Facebook-groep waar gasten hun eigen trouwfoto’s kunnen posten of vraag ze dat ze ze op jouw manier verzenden. Soms kunnen die openhartige foto’s super betekenisvol zijn, zelfs als ze niet door een professionele trouwfotograaf zijn vastgelegd!

13. Maak een lijst met materiaal wat moet worden geretourneerd.

Afhankelijk van wat je hebt gehuurd en waar je het hebt gehuurd, kan je locatie of evenementenbedrijf vereisen dat het gehuurde materiaal eerder moet worden geretourneerd dan je dacht. Hoewel het vervelend kan zijn om een logistieke taak aan te pakken nadat je net klaar bent met het plannen van een bruiloft, is het beter om er bovenop te zitten dan kosten te moeten betalen voor het te laat terug brengen. Of het nu gaat om een sjaal die je hebt geleend van een vriendin, of de smoking die je hebt gehuurd, of decoratie materialen, zorg ervoor dat je geleende en gehuurde items op tijd retourneert!

14. Schrijf enkele van je favoriete trouwdagherinneringen op.

Je hoeft geen roman te schrijven, maar noteer enkele van je favoriete momenten van de trouwdag. Jij en je nieuwe echtgenoot zullen zoveel plezier hebben om terug te blikken op grappige of op tranen aansprekende hoogtepunten van de trouwdag in de toekomst. Wat een leuke trouwdagtraditie!

15. Vooral ontspannen

Na het plannen van zo’n groot evenement, verdient je het om de volgende dag (of meer!) Te relaxen of gewoon te ontspannen en te genieten van het getrouwde leven! Of je nu de dag doorbrengt met familie en vrienden of ontspant in bed terwijl je je vult met overgebleven cake, elk paar heeft zijn eigen versie van wat ontspanning voor hen betekent.