eerste-stappen-planning-bruiloft

Verloofd? de eerste stappen voor bruiloft planning

Gefeliciteerd, jullie zijn verloofd? Een bruiloft is waarschijnlijk het grootste en meest betrokken feest dat jullie ooit zullen hebben, maar wees niet bang! Je kunt beginnen met het plannen van je bruiloft in tien eenvoudige stappen. Kus elkaar duizend keer. Spring ’n gat in de lucht: “We zijn verloofd!” Staar naar de verlovingsring. Maak foto’s van jezelf met de verlovingsring. Kus elkaar nog duizend keer. Geniet van het moment en maak jullie verloving speciaal .Vertel het je ouders

Jullie moeten het als eerste an je ouders vertellen. (Tenzij je natuurlijk vervreemd bent.) Jullie moeten beiden aanwezig zijn en idealiter vertel je het ze persoonlijk, zodat ze de kans krijgen je geluk van dichtbij te zien, naar de ring te kijken en over de bruiloft te praten . Traditioneel weten de ouders van de bruid het eerder dan de bruidegom, maar misschien nodig je ze wel beide uit. Deel het nieuws daarna met een paar goede vrienden, degenen die waarschijnlijk kandidaten zijn voor getuigen / ceremoniemeester/ bruidsmeisjes of bestman.

Stel de datum in

Een van de belangrijkste beslissingen die je zult nemen bij het plannen van een bruiloft, is het kiezen van een trouwdatum . Het zal niet alleen de eerste vraag zijn die iedereen je zal stellen, maar je zult verrast zijn hoe moeilijk het zal zijn om vooruitgang te boeken bij het plannen van je huwelijk zonder de datum te kennen. Hou wel een paar datums in je achterhoofd voor het geval je je innen hebt gezet op een bepaalde locatie, en deze is die datum isshien al vol.

Koop een dagboek en gebruik het

Dit zal een tijd zijn van tienduizend momenten die je niet wilt vergeten, evenals enkele frustrerende tijden die je moet uitproberen, en niet noodzakelijkerwijs naar je partner. Het dagboek / de planner die je bijhoudt tijdens het plannen van je bruiloft, helpt je niet alleen in deze tijd, maar het is iets dat je koestert voor de rest van je leven. Als je internetbewust bent, overweeg dan om online van alles aan de weet te komen voor je bruiloft.

Iedereen mag het weten

Vertel iedereen het goede nieuws! Er zijn veel manieren om dit te doen, en geen enkele manier is beter of slechter dan welke andere dan ook. Het zou nu ook een goed moment zijn om een trouwwebsite te maken. .

Stel de toon van je bruiloft

Dit is het moment om te beslissen of je een formele bruiloft, een informele aangelegenheid of een themahuwelijk wil. Het is ook het moment om te beslissen of je een religieuze of seculiere ceremonie wilt.. Kortom, je moet beslissen hoe je je bruiloft wilt laten aanvoelen . Een goede manier om te beginnen is om met je partner te gaan zitten en allebei apart wat op te schrijven over de ideale bruiloft. Kijk wat jullie allemaal hebben geschreven en gebruik dat als uitgangspunt.

Stel het budget samen

Begin met het vinden van een werkblad voor een bruiloftsbudget . Kijk naar je financiën en ontdek hoeveel je al hebt gespaard en hoeveel je elke maand kunt besparen. Praat met elk van je ouders en vraag hen of ze willen bijdragen aan je huwelijk. Ontdek hoeveel ze je willen geven of voor welke specifieke dingen ze willen betalen.

Beslis ten slotte hoeveel schulden je wilt gaan maken. We raden paren sterk aan om schulden zoveel mogelijk te vermijden. Omdat getrouwde stellen meer om geld vechten dan wat dan ook, waarom zou je je huwelijk dan beginnen met schulden op je rug?

Kies je getuigen/ ceremoniemeesters/ bruidsmeisjes/ groomsmen

Ze doen veel meer dan alleen naast je staan ​​op de dag van de bruiloft. Dit is het moment om hen erbij te betrekken. Hoewel sommige paren ervoor kiezen helemaal geen ceremoniemeester te hebben, vooral als ze een informeel evenement hebben. En sommige hebben ook geen bruidsmeisjes of groomsmen. Maar getuigen heb je altijd nodig! Voor de officiële trouwceremonie van een huwelijk heb je minimaal 2 en maximaal 4 getuigen nodig.

Zoek een locatie

Veel locaties worden een jaar van tevoren geboekt, dus hoe verder je begint met zoeken, hoe groter de kans dat je de locatie hebt die je hebt gepland. Daarom is het raadzaam altijd wat reserve datums te hebben.

Krijg ondersteuning

Een succesvolle bruid en bruidegom plannen hun huwelijk niet alleen, ze krijgen hulp! Dit kan afkomstig zijn van professionals , vrienden die hun eigen huwelijk hebben gepland, en natuurlijk van vertrouwde website op internet.

Overweeg het inhuren van een weddingplanner . Vooral als je een druk persoon bent, of zich een beetje verloren voelt, kan een professional van onschatbare waarde zijn bij het samenstellen van je ideale dag en kan je vaak ook geld besparen.
Gebruik een online checklists. Ze helpen je om al je belangrijke taken bij te houden.
Als je zoals de meeste koppels bent, kom je thuis uit de boekwinkel met een paar pond aan trouwmagazines, maar waarom zou je niet eerst een bruiloft planningsboek kopen waar je alles in noteerd.

Nu je deze beslissingen hebt genomen, heb je een solide basis voor je bruiloft! Het is nu tijd voor de leuke dingen, zoals jurken, kleding, bloemen , muziek, decoraties, bruidstaart en meer! Vergeet niet om een checklist te gebruiken om georganiseerd te blijven en bovendien vind je alle vragen over je bruiloft op deze website.