Trends trouwjurken 2020

De trends voor trouwjurken 2020

Dankzij enkele van de grootste mode-ontwerpers, de meest actuele trends. Als je op zoek bent naar een bruidsjurk die is geïnspireerd door de nieuwste trends, dan is dit de plek om kennis te maken met de suggesties van een aantal van de meest populaire bruidsjurken ontwerpers en labels.trouwjurk-Boho

De bruidsjurken trend voor 2020 is behoorlijk sexy met de mooiste doorkijk elementen die zeker tot de verbeelding zullen spreken. Wil je een jurk met een bijzondere uitstraling? In 2020 zijn ze volop te vinden. Je zult vast en zeker een jurk vinden waar je helemaal in kunt stralen! Als je er extra verleidelijk uit wilt zien tijdens je bruiloft dan kun je ook in 2020 weer kiezen voor bruidsjurken met een prachtige sexy split. Of val eens extra op en probeer een extra lange mouw.

Steentjes en kraaltjes zijn altijd al een veelgebruikt detail geweest voor trouwjurken , maar dit seizoen zien we 3D bloemen en veren. De ene jurk is van boven tot onder versierd met veren of bloemen, de ander heeft bijvoorbeeld een volledig 3d bloemenprint.

Ook de Boho bruid is nog steeds trendy in 2020. In alle merken bruidsmode komen deze gypsy details weer terug. Wel zien we meer flirtige mouwen in de Bohemianstijl.

trouwjurk-trend-lange-mouw

Mouwen

Wil je een bijzondere trend voor 2020 naleven? Kies dan voor een bruidsjurk met mouwen. Of je nu gaat voor lange, korte of pofmouwen of zelfs een mouw aan maar één zijde, het zal je fantastisch staan.

trouwjurk-mouwen

Bijzondere decolletés

In dit seizoen staan zowel voor als achter centraal. Er zijn heel veel verschillende varianten. Heb je mooie schouders? Laat ze zien! Een benijdenswaardige rug? Kies voor een diep rugdecolléte!

Broekpak

Omdat niet alle bruiden houden van een jurk, zijn er dit seizoen steeds meer ontwerpers die geweldige bruidspakken in de collectie hebben.

Broekpak-bruid

Bijzonder zijsplit

Dit jaar zien we bijzonder veel zijsplits in de jurken. Heb jij prachtige benen, aarzel dan niet om een van deze jurken te proberen.

trouwjurk-split