Ann en John bruidsmode

Trouwjurken-bruid

Trouwjurken

Accessoires

Accessoires

Gelegenheidskleding

Gelegenheidskleding Dames

5/5

Al ruim 40 jaar weten aanstaande bruidsparen de weg naar Ann & John bruidsmode te vinden. Wij beseffen als geen ander dat het uitzoeken van de bruidskleding een bijzondere en spannende gebeurtenis is.

Nu drie bruidsmodezaken in Eindhoven!

De Ann & John bruidsmode group bestaat uit drie bruidsmodezaken met in iedere zaak andere collecties en prijsklassen.

Alle prijsklassen en de mooiste merken zijn hier vertegenwoordigd alsook een grote collectie avondkleding, gekleurde bruidsmode en bruidegommode aanwezig.

Your Style Wedding Fashion:

Is hét adres in Nederland en Belgie voor de bruid met een maatje meer. U vindt hier bruidskleding vanaf maat 46 tot…. ook maatwerk behoort hier tot de mogelijkheden.

Dé Bruidsmode Outlet Store van Nederland!:

Op maar liefst 600 m2 worden hier alleen nieuwe trouwjurken gepresenteerd. De prijzen variëren hier tussen de € 299,- tot maximaal € 995,-

Een eerlijk en deskundig advies

Ons gehele team zal er alles aan doen om je van een eerlijk en deskundig advies te voorzien, daarnaast staan service en kwaliteit bij ons hoog in het vaandel. Zodra jouw keuze is bepaald, wordt je trouwjurk perfect passend gemaakt in ons eigen atelier. Onze gediplomeerde, ervaren coupeuses gaan dit tot in de puntjes voor je verzorgen.

De collecties

Wij reizen rond de wereld om voor jou de mooiste collecties samen te stellen en nieuwe trends te ontdekken. Wij voeren de ontwerpen van de meest toonaangevende fabrikunten en designers, waaronder: Pronovias, Rembo Styling, Sincerity, Justin Alexander, Marylise, San Patrick, Creations of Leijten, Blue by Enzoani, Ladybird en nog vele anderen.

Gekleurde bruidsmode

Op onze afdeling Colours by Ann & John vind je een grote collectie gekleurde bruidsmode als ook gala,- cocktail- en gelegenheidskleding voor bijvoorbeeld de moeder van de bruid en bruidegom en de getuigen. Uiteraard ben je ook van harte welkom als je kleding zoekt voor een speciale gelegenheid.

Maak kans op een trouwjurk!

Bezoek onze website en schrijf u in voor het onderdeel “Win een trouwjurk” iedere maand wordt er een huwelijkscheque verloot.

Ann & John Bruidsmode

Aalsterweg 69-73 5615 CB Eindhoven Tel: 040 2930905

Openingstijden

Maandag van 13:00 tot 17:00 uur
Dinsdag t/m Donderdag van 09:00 tot 17:00 uur
Vrijdag van 09:00 tot 18:00 uur 
Zaterdag van 09:00 tot 17:00 uur De Bruidsmode Outlet Store en Your Style Wedding Fashion hebben afwijkende openingstijden t.o.v. Ann & John bruidsmode.

Website