versiering bruidsauto

Versiering en decoratie bruidsauto

De autoversiering is meer als een toef met bloemen. Traditioneel wordt de Bruidsauto versierd met blikjes, of met een bloementoef voor op de auto.
Al moet ik zeggen dat deze traditie bij ons in Nederland een beetje weggevaagd is. Vaak wordt er een bloemstuk bij de bloemist besteld, en voor op de motorkap bevestigd, of op de hoedenplank.
Laat je weer eens gaan! en vaag weg van de traditie met deze mooie en stijlvolle ideeën voor het versieren van de bruidsauto.

In plaats van blikjes, maak lange lengtes van linten in kleuren die overeenkomen met je bruiloft thema, aan de achterkant van de bumper.

Dan weer, blikjes hoeven geen no-go te zijn! versier eenvoudig de blikken door ze te spuiten in een kleur naar keuze, en laat iedere gast er een woord van wijsheid op schrijven schrijven voordat deze achter de auto gehangen worden. Op deze manier wordt het een meer betekenisvolle traditie.

  • We houden van een grote bloemenkrans achter de ruit van de auto, versier het dak eens van de auto met een grote bos van mollige en kleurrijke ballonnen.
  • Hang kleine bloemen toefjes aan het portier van de auto.
  • Hang grote zachte tissue papieren pompons aan de achterkant van de auto of kies voor feestelijke papieren bloemen op de auto
  • Laat een nummerplaat maken met jullie namen, of huwelijksdatum.
  • Steek extra bloemen of pompons tussen de ruitenwisserbladen en voorruit om het plaatje compleet te maken.
  • Bevestig een bloemenkrans om de grill van de auto of drapeer de motorkap in zachte plooien van stof.

Ook met stof en tule, kan je de auto mooi draperen en versieren. Zoals een mooie stoffen strik op de motorkap! Of draperingen langs de zijkant van de auto.Versiering bruidsauto

versiering bruidsauto