Feest decoratie hoort erbij

Natuurlijk is het erg leuk als ook het ouderlijk huis of huis van bruid en bruidegom versierd wordt met slingers. Denk hier aan slingers van duifjes, hartjes teksten voor bruidspaar. Ook een boog van ballonnen bij de voordeur is erg mooi en sfeervol. Op de feestavond zelf een trosje ballonnen gevuld met helium, zal erg gezellig staan. Hieronder vindt je feestartikelen feestdecoratie ballonnen slingers en meer. Ook voor de versiering van de tafels.

Een leuke trouwdecoratie tip:

Erg leuk voor een zilveren huwelijksfeest, of gouden huwelijksfeest. Lever de oude huwelijk foto van het bruidspaar in bij www.fotoballon.nl , en deze zetten de trouwfoto op ballonnen. Een heel unieke versiering.Feest-decoratie

Lampion-LampionnenLampion-Lampionnen

Originele versiering voor je bruiloft! Allerlei verschillende maten lampionnen in verschillende kleuren.Zo creëen je een fantastische sfeer in zaal of trouwlocatie.

LED foam sticks en foam handenLED foam sticks en foam handen

De website voor de leukste foam sticks en foam handen.

Rode lopersRode lopers

Bestel hier snel online de loper naar keuze voor iedere feestelijke aangelegenheid. We hebben lopers in diverse maten en kleuren beschikbaar.

Naamkaartjes voor tafelNaamkaartjes tafels bruiloft

Prachtige naamkaartjes voor de tafels, je kunt er zelf de namen van de gasten op schrijven, en ze kosten slechts 0,18 cent per stuk. Leuk om op het bord te plaatsen.

Houten cirkels Mr en Mrs bruiloftHouten cirkels Mr en Mrs

Deze houten cirkels met Mr en Mrs zijn leuk voor je bruiloft ceremonie. Nadien een te gekke decoratie om boven je bed te hangen als herinnering aan jullie trouwdag.

Rode loper bruiloftGoedkope rode loper bestellen

Bestel makkelijk je eigen rode loper voor je bruiloft of feest. In diverse maten oor een leuke prijs.