deuren achtergrond bruiloft ceremonie

Decoraties met deuren bruiloft

Het gangpad is vaak een hot topic van het bruiloft gesprek en in het bericht van vandaag kijken we naar “deuropeningen” die men zou kunnen vinden aan het begin van het gangpad. Nu, traditioneel wanneer een paar trouwt in de kerk, de kerk deuren zou openen, en de bruid onthuld wordt aan het einde van het gangpad. Maar deze ceremonies vinden vaak plaats in andere minder deur locaties, vaak buiten, zoals een tuin, het strand of het bos.
Dus laten we eens kijken naar een paar ideeën voor het creëren van je eigen deur back grounds , het ideaal is om te worden omlijst door een mooie deuropening als manlief zijn eerste blik op je werpt.  • Voor een rustieke outdoor bruiloft, bouw een boog van ruwe, natuurlijke houten stammen of bamboestokken versierd met wijnstokken of bloemen en lichtjes.
  • Kant of chiffon gordijnen zijn een mooie en rendabele manier om een zachte, romantische en grillige sfeer te creeeren dat past bij je kleurenschema.
  • Als alternatief kies voor kralen gordijnen of een deurkozijn versierd met lange slierten van opgeknoopte veren, kerstverlichting, drijfhout of verse bloemen.

Oude dubbele deuren of staldeuren recyclen (als je het geluk hebt om deze in je handen te krijgen) met een verse laag verf.
Plaats een houten ladder aan beide zijden van het gangpad die je kunt versieren, en gebruik gordijnen als ondersteuning.

Natuurlijk kan je met deuren ook een mooi thema creeren op je bruiloft, verzamel allerlei deuren en laat dit de leidraad zijn van jullie bruiloft decoratie.


Nog enkele voorbeelden voor een leuke bruiloft deur.

Deuren als decoratie bruiloft