Roze-bruiloft-decoratie

Een geweldige binnenkomst in trouwlocatie!

De kerk versieren gemeente of waar de ceremonie ook gevierd wordt, dit kan zijn op het strand, in een tuin of een prachtig kasteel, steeds vaker kiezen bruidsparen voor een alternatieve trouwlocatie.We weten allemaal hoe belangrijk het is om een ​​bijna perfecte huwelijksceremonie te decoreren, want dit is waar je je grote entree zult maken en veel van je vrienden en familie zullen je voor de eerste keer zien. Voordat ze je aan de ingang van het gangpad zien, krijgen je bruiloftsgasten een eerste indruk van je huwelijk op basis van de ceremonieruimte. Is het bloemrijk, helder en overvloedig, of is het een ongerepte, serene loft? Wanneer je de versieringen plant voor de ruimte waar je je grote debuut maakt, overweeg dan de sfeer of sfeer van je bruiloft als geheel, en laat dat zijn ontwerp dicteren. Vandaag laten we een aantal ongelooflijke huwelijksceremonie decoratie stijlen en ideeën bewonderen .

Trouwlocatie binnen

Als je een binnenceremonie op een andere locatie dan een religieuze locatie plant, kun je erop vertrouwen dat het blanco canvas van vier muren eindeloze decoratiemogelijkheden biedt. Verlichting, draperie, bloemen, kaarsen, unieke zit keuzes en een loper op de gang kunnen allemaal worden verwerkt om wat anders een generieke ruimte zou kunnen zijn, om te vormen naar de setting van je dromen. Of je nu modern en chic, elegant of romantisch bent, verzamel huwelijksideeën voor je speciale dag op basis van deze foto’s van prachtige binnenceremonies.Je kan al je decoraties voor je bruiloft makkelijk bestellen bij Ali express, bestel ze wel op tijd, want het kan een paar weekjes duren! Doe ook meteen een grote bestelling, dit scheelt in de verzendkosten. Het gaat hier allemaal maar om een paar euro, dus beter teveel als te weinig, je kan het zo weer doorverkopen.

Decoratie-trouwceremonie-binnen

Enkele grote blikvangers, de rest kan verder afgewerkt worden, met wat enkele losse bloemen,

Lichtjes-kaarsjes-trouwceremonie

decoratie-schuur-trouwceremonie

Zelfs een oude loods of schuur kan omgetoverd worden tot een chique trouwlocatie.

stoeldecoratie-trouwceremonie

Een eenvoudig bloemetje aan ;n stoel kan al genoeg zijn!

stoeldecoratie-hart-trouwceremonie

Wat tule en een hartje met de namen van de gasten zorgt voor een prachtig effect. Bij Aliexpress koop je tule voor ’n prikkie!

Harten-stoeldecoratie-trouwceremonie

Deze stoelen zijn eenvoudig versierd, je ziet less is more! Plus deze harten kun je met kerst weer gebruiken m in je boom te hangen!

Ballonnen-kerk-ceremonie

Een overweldigende entree met deze heliumballonnen, een vrij goedkope efficiente decoratie.

Rieten-hart-bloem-trouwceremonie-decoratie-stoel

Tips voor je trouwceremonie decoratie

Het gangpad kan versierd worden met bloemblaadjes, en de eerst rij stoelen van het gangpad kunnen mooi versierd worden op een relatief goedkope manier.
Enkele voorbeelden: Koop in een tuincentrum kleine zinken bakjes, vul deze met wat groen uit de tuin, eventueel hortensia uit de tuin, of koop de op dat moment goedkope bloemen. Met Gipskruid en groen krijg je vaak al een mooi effect. Voor de kerkbanken kun je hetzelfde doen. Wil je het geheel compleet maken, koop dan tule op een rol, en maak hier de finishing toch mee. In plaatst van bloemen kun je ook kiezen voor kaarsen, of enkele mooie glazen vazen op de grond van het pad,en strooi hier wat bloemblaadjes omheen. Ook kun je grotere zinken bakken kopen, en deze om de 2 a 3 meter in het gangpad plaatsen. Je kunt ook alleen de stoelen versieren met tule of lint. Een mooi effect is oude jampotten of blikken vullen met bloemen, en met een tule strik om de kerkbanken hangen. Zo heb je een overweldigend gangpad in kerk of gemeentehuis.

decoratie-huwelijk-kerk

trouwceremonie-gipskruid-stoelen

Stoelen-decoratie-gipskruid

Bespaar geld op je ceremonie Decoraties buitenshuis

Buiten huwelijksceremonie

Kies een natuurlijk mooie omgeving
Outdoor tuin, strand of bos bruiloften zijn al voor je ingericht. Als je bijvoorbeeld op een boerderij gaat trouwen, gooi je enkele hooibalen neer om plaats te nemen, of een paar oude houten kratten met een plaid of kussentje erop, en heb je een rustiek, maar romantisch gangpad om naar toe te lopen. Als je een tuinhuwelijk wilt, moet je in het voorjaar of zomer trouwen als alle bloemen in volle bloei zijn.

Trouwceremonie-boerenschuur

zitbanken-stro-trouwceremonie

Verlichting

Als je ’s avonds gaat trouwen, zijn witte kerstlichten een must. En als je een prieel hebt , is dit de perfecte plek voor de lichten. Houd ook rekening met hangende lampen in sommige bomen als je je in een buitenomgeving bevindt.
Naast witte kerstverlichting of kaarsen, zijn er genoeg andere manieren om de avond te verlichten, denk aan armaturen, fakkels en lantaarns, led ballonnen en lampionnen met led verlichting. Gebruik wat het meest geschikt is gezien je specifieke trouwlocatie. Houd er ook rekening mee of kinderen wel of niet op de bruiloft aanwezig zijn en of er problemen zijn met open vuur.

Maai het gras

Dit lijkt misschien vanzelfsprekend, maar als je in een achtertuin gaat trouwen, begin dan vroeg met het gazon te maaien om ervoor te zorgen dat het op tijd klaar is voor de grote dag. Als de tuin regelmatig wordt bijgehouden, ziet het er beter uit voor de bruiloft. Begin ook vroeg om te plannen welke bloemen en planten je wilt hebben. Door bloembollen maanden van tevoren te planten, hoef je de week voor de bruiloft geen duurdere bloemen meer kopen om te planten.

Bellenblaas

Hoewel dit kinderachtig klinkt, kunnen bubbels een elegante touch toevoegen als ze correct worden uitgevoerd. Als je een bellenmachine gaat gebruiken, zorg er dan voor dat de machine uit het zicht is en dat de bellen niet te snel of te langzaam naar buiten komen. Zorg er ook voor dat de bubbelmachine niet te luidruchtig is.

Tot slot

De sleutel tot een geslaagd decor voor de bruiloftsceremonie is eenvoud. Mooie elegante bloemstukken, een paar strategisch geplaatste kaarsen of wat potplanten om een ​​beetje groen toe te voegen, dat is alles wat je nodig hebt om een ​​romantische en memorabele ceremonie te creëren. Less is more, wat uiteindelijk meer geld betekent in uw portemonnee.

papieren-gekleurde-lollies-trouwceremonie

bloemenboog-trouwceremonie

Enkele-bloem-stoel-trouwceremonie