Ballonnen-bruiloft

Er is niets zo heerlijk speels als ballonnen voor zowel kinderen als volwassenen. Deze bellen van kleuren op je bruiloft zullen ervoor zorgen dat je de geneugten van weleer vastlegt. Daarnaast zijn ballonnen verkrijgbaar in een verscheidenheid van kleuren, maten en vormen, waardoor ze echt veelzijdig zijn.Helium ballonnen

Het meest gebruikt op een bruiloft zijn de helium ballonnen, dit is een prachtige manier om de tafels mee te decoreren. Zo heb je geen bloemen op de tafels nodig. Koop eenvoudig een paar ballonnengewichten voor de tafel, en maak trosjes ballonnen in de gewenste kleur, en bevestig deze aan de gewichten. Het geeft een mooi speels effect, en de prijs valt reuze mee! 

Witte-ballonnen-decoratie-bruiloft

Leuke tips voor ballonnen op je bruiloft

  • Stuur de genodigden een pakje ballonnen met de uitnodiging en vraag hen om deze op te blazen en ze mee te nemen. Op deze manier zullen ze deel uitmaken van de sfeer.
  • Gebruik trossen ballonnen als rekwisieten voor de bruiloft foto’s, het toevoegen van kleur en diepte geeft een schitterende trouwreportage.
  • Vervang de bloemen en zelfs het bruidsboeket met trossen ballonnen of een enkele kleur of een combinatie van tinten.
  • Plaats helium ballonnen in de zaal, zodat je een prachtige hemel van ballonnen krijgt. Dit vereist wel veel ballonnen, zodat het plafond volledig is bedekt,
  • Gebruik een groep van ballonnen om de rest van de zaal mee te versieren, en plaatst leuke toefjes ballonnen op de tafels.
  • Geef als bedankje iedere gast een ballon mee met een leuk presentje erin.

Led ballonnen voor je bruiloft.

Deze ballonnen kunnen overal zonder gevaar gebruikt worden, en geven een geweldige sfeer. O.a. op de tafels, in het water, of als afsluiting van een bruiloft, je kan deze namelijk ook met helium vullen, en je kunt iedere vorm ballon gebruiken van harten tot xxxl ballonnen. Door het uiteinde van het LED-lampje te draaien gaat deze aan, uit of knipperen. Het ledlampje stop je gewoon in de ballon, vul de ballon met helium of blaas hem op. Het lampje in de ballon blijft 6 uur constant aan. In de knipper stand gaat het lampje 15 uur mee. Zorg dat je weinig omgevingslicht hebt in de ruimte waar je de ballonnen gebruikt. Op die manier komt de ballonverlichting het beste tot haar recht.

Versier je trouwauto met ballonnen!

Bruidsparen zijn echt dol op het gebruik van ballonnen in hun trouwdecoraties. Witte ballonnen vermengd met metallics houden dingen chique, maar leuk. elegante ballonmuren zijn vooral populair, en maken een geweldige fotoshoot ! Voor de casual bruiloften gebruik je kleuren uit je pallet! En voor de vintage look speel met zachte kleuren! Ballonnen zijn een perfecte decoratie op je bruiloft.

pastel-ballonnen-bruiloft-decoratie

Ook een oude schuur leent zich perfect voor ballondecoraties.

Ballonnen-op-tafels-bruiloft

Grote ballonnen in je themakleur, één grote ballon per tafel geeft al ’n prachtig effect!

Ballonnen-kerk-ceremonie

Voor degene die groots willen uitpakken. kunnen door dit gangpad van ballonnen hun intrede maken!

Een Ballonnenboog gemengd met bloemen en blad maakt een mooi trouwprieel!

Helium-ballonnen-bruiloft

Heliumballonnen vastgemaakt aan zandzakjes of gewichtjes, hiermee maak je een echt statement aan je locatie!

Helium-ballonnen-tafels

Zo simpel met slechts één ballon op tafel vastgemaakt aan tule voor een verbluffend resultaat!

tuindecoratie-ballonnen

En natuurlijk voor een tuinfeest kun je witte, maar ook zeker gekleurde ballonnen gebruiken.

zaaldecoratie-ballonnen

Ballonnen gekoppeld aan een fijne witte slinger, voor een zeer feestelijk effect.

gekleurde-ballonnen-tafels

Voor degene die durven te spelen met kleur, geven deze gekleurde ballonnen en magisch effect!