Draperingen op je bruiloft

Draperen doeken bruiloft

Draperen met doeken kan een leuke toevoeging zijn voor je trouwlocatie. Je kan zoveel leuke dingen doen met doeken en gordijnen op je trouwdag!! Er zijn een aantal manieren waarop deze techniek kan worden gebruikt om een algemene romantische setting te creëren. Vaak zijn er punten die moeten worden weggewerkt. Draperen biedt een eenvoudige en effectieve oplossing voor het afzetten van lelijke gebieden. Hebben jullie je trouwfeest bijvoorbeeld thuis, of in een oude schuur, kan je veel leuke dingen doen met draperingen. Wil je zelf niet alle geld aan stof uitgeven, er zijn bedrijven die dit voor je doen, zo huur je het, en ben je voordeliger uit!!Hierbij enkele leuke tips!Draperen achtergrond bruiloft decoratie

Achtergrond draperen:

Dit kan zo simpel zijn door gordijnen op te knopen aan de voorkant van een muur om een zachte achtergrond voor foto’s, te creëren, de belangrijkste bruids tafel, of dessert tafel. Door simpel een roede op te hangen met een mooie stof en wat applicaties.

Draperen plafond zaal bruiloft

Plafond draperen: 

Dit wordt vaak gedaan om een lager plafon te maken , dit geeft een gevoel van gezelligheid en warmte.Voeg kerstverlichting, kroonluchters en strengen van verse bloemen op toe dat veel meer magisch te maken.

Draperen boog cirkel decoratie bruiloft

Boog draperen:

Maak een boog van stof door het te draperen over een metalen, houten frame of zelfs een boomtak, dit is zeker een leuk idee als jullie buiten trouwen in een rustieke omgeving.

Tafekleden draperen bruiloft

Tafel draperen:

We houden van de huidige trend van tafels bedekt met te lange tafelkleden , erg leuk om ook dwarse draperingen over te tafels te maken. Heb je witte tafelkleden, drapeer dan met een andere kleur.

draperen stoelen ceremonie bruiloft

Stoel draperen:

Het draperen van stoelen met lagen stof is een mooie manier van het toevoegen van een vleugje zachtheid .
Echter, om te voorkomen dat het niet te veel word, is het het beste om te combineren met eenvoudige tafels. Dus niet en de tafels, en de stoelen, anders wordt het te druk. Zeker op deze manier de stoelen tijdens de ceremonie met prachtige stof gedrapeerd.

Deuren en ramen draperen:

Gebruik draperingen om deuren, ingangen, en ramen, dit wordt een mooie blikvanger en oogpunt in de zaal.

Bekijk de foto’s voor leuke voorbeelden!

draperen buiten bruiloft

draperen oude schuur bruiloft
Zo heb je gelijk het bruiloft effect met een oude schuur!!

Draperen ceremonie bruiloft
Zo creeer je een speciaal plekje buiten, waar menig gast lekker wil vertoeven.

Als je echt van draperen  houdt, voor een super chique bruiloft.