Bruiloft trends 2018

Bruiloft trends 2018

Deze trends zijn lekker vernieuwend

Lang geleden ging het bij bruiloften altijd om bescheiden witte jurken, kapel ceremonies en vervelende recepties.
Maar 2018 zet de traditie op zijn kop, steeds meer bruidsparen kiezen voor eigenzinnige add-ons, casual kleding en unieke ceremonies. Het ziet er echter naar uit dat deze nieuwe bruiloft trends niets af doet aan het budget, hierdoor kan het zelfs goedkoper worden.

Comfortabele kleding

Comfort is de sleutel voor de moderne bruid, met hoge halslijnen, jumpsuits en platte schoenen die allemaal de voorkeur hebben boven sprookjesachtige ensembles.
Bruiden stappen meer dan ooit uit traditionele witte gewaden, met zoekopdrachten naar roze en champagne-gekleurde jurken.
Mannen hebben er genoeg van om zich te verkleden op de grote dag, ze kiezen voor een pak wat door gedragen kan worden, met een das vrije look en trendy pakken.

Trouwkleding strand trends

Kleur is terug

kleur is een eenvoudige manier om je persoonlijkheid naar voren te brengen. Houd warme koraal tinten in de gaten, helderder roze, paars en blauw, en sprankelende juweeltonen. Of doe iets helemaal onverwachts en combineer kleuren met een hoog contrast, zoals kersenrood en aqua, roze flamingo en mint groen, of citroengeel en pittig oranje. Beperk je kleurgebruik niet tot de bloemen of tafellinnen, gekleurd glaswerk is een prachtige blikvanger die iedere tafeldecoratie opheft.

Maar ook zwart

Deze trend wordt rechtstreeks uit de modepagina’s getrokken, waar zwarte accenten bruidsjurken een glamoureus accent geven. Zoek naar zwarte linten om boeketten, uitnodigingen en tafellopers , je kan zoveel doen met eenvoudige zwarte kant. Of ga voor zwarte stoelhoezen , die er prachtig staan in combinatie met gouden bestek en glaswerk. Of overweeg zwarte tafelkleden en servetten.

Zwarte kant

Achtergronden

Ceremonieachtergronden voor openluchtbruiloften, achtergronden voor fotohokjes en food bars worden steeds creatiever. Dit zijn allemaal belangrijke onderdelen van de wow-factor. Een paar ideeën: macrame ophangingen met bloemen accenten, in opdracht gemaakte muurschilderingen, geometrische houten structuren, buxuswanden, hangende lichten en verse bloemen in een kleuren patroon. Natuurlijke altaren zijn populairder dan ooit, met mooie bogen, en natuurlijke achtergronden.

Achtergrond ceremonie

Wegwijzer borden

Borden zijn vaak niet alleen noodzakelijk, ze zijn ook leuk. Ze kunnen gasten aan het praten krijgen en zijn een van mijn favoriete manieren om een ​​persoonlijk tintje aan de bruiloft te geven Behalve een slimme bewegwijzering kun je overwegen om een ​​deel van je geloften, een handtekening of de tekst van jullie favoriete nummer in de buurt van de bar, de fotocabine of bij de caketafel te plaatsen.

wegwijzer borden

Eten en drinken

Gasten laten rondlopen geeft hen een kans om zich te vermengen, plezier te hebben en iets nieuws te proberen, Een bruiloft op zondagmiddag kan een sapbar bevatten waar gasten hun mixen kunnen kiezen. Of zet een taco-en-tequila kraam neer voor een leuke snack ’s avonds laat. Of nog leuker huur een snackwagen!

Bruidsparen wisselen torenhoge taarten om voor iets een beetje eleganter en ontspannen taart , zoals naked bruidstaarten een verrassende nieuwe trend. Andere taarten trends zijn metalen decoraties en minimale, witte glinstertjes.

Naked bruidstaart

Formele diners zijn verleden tijd, met koppels die houden van het idee van eigenzinnige kraampjes met pizza, taco’s of andere kleine versnaperingen.
Een snackwagen is een van de leukste toevoegingen voor koppels die hun gasten willen trakteren op een smakelijk hapje.
Naast het bovenstaande zijn middernachtsnacks ook een populaire toevoeging.

Snackwagen bruiloft

Entertainment

Ben je op zoek naar manieren om persoonlijkheid aan je feestje te geven? Bekijk deze leuke manieren om de wow-factor in 2018 te verbeteren en gasten met een glimlach naar huis te sturen.
Denk aan een dronken ober die ingehuurt word, of politie die binnen komt vallen, en je schoonouders in de handboeien slaat, een rondtrekkende goochelaar en karikatuurartiest zijn slechts een paar manieren om uw gasten een leuk entertainment te geven. Overweeg korte uitvoeringen.