Entertainment bruiloft

Entertainment hoort erbij!!

Naast de muziek op je bruiloft is het leuk wat entertainment er bij te hebben. Bijvoorbeeld een sneltekenaar, een bandparodist, komische obers, of gewoon gekke typetjes, een grappige serveerster, je kunt het zo gek niet bedenken. Ook is het mogelijk bekende artiesten op je bruiloft te nemen, maar het moet natuurlijk wel in je budget passen. Ben je een fan van Marco Borsato, Jan Smit, Frans Bauer, of De Havenzangers, dan kan de knip ver open.. Vaak worden er dan ook minder bekende regionale artiesten ingehuurd, of look a likes.Gekke typetjes

Erg leuk is ook om je gasten te ontvangen op een leuke komische manier met 2 butlers aan de deur, of een grappige politieagent die de gasten fouilleren bij het binnenkomen.Tevens een dronken ober die tussen het bedienend personeel loopt, de gasten hebben dit vaak niet in de gaten. Er zijn bureaus die al deze entertainers in hun pakket hebben. Mimespelers boeken.

entertainment-bruiloft

Entertainment en Typetjes voor elk feest

Typetjes op feesten, ze zorgen er voor dat mensen eerder in de feeststemming komen en sneller over de drempel gaan. Aangezien de term ‘leuk’ door iedereen anders wordt ingevuld doen zij dat ook.
Het entertainment zal aansluiten op de situatie en wensen van dat moment. Ze houden niet van humor die ten koste gaat van uw gasten, maar ze vinden het wel spannend om de grenzen op te zoeken met hun typetjes.
Je kunt het zo gek niet bedenken maar bij dit bedrijf vindt u ieder soort vermaak en typetje voor je bruiloft.
Denk hierbij aan een Piccolo’s, gekke serveersters, butlers, paparazzi fotograaf, Lakeien, een politieteam, een stylingsteam, of een gekke toiletdame enz..

Zo zijn er tal van leuke dingen te bedenken voor je feestavond, bedenk dat het vermaak voor je gasten is.

Leuke ideetjes voor bruiloft entertainment

De gasten vermaken op je trouwfeest is meestal een succes optie, als je budget het toelaat, maar dat maakt je dag onvergetelijk en leuk om je bruiloftsgasten te entertainen. Er zijn een aantal bedrijven gespecialiseerd in deze entertainmentbranche, die jullie graag helpen met diverse opties, van lachen en brullen tot grappig en humoristische acts, niets is onmogelijk. Wij helpen je hier onder, met een geselecteerde lijst van adressen voor het huren van je bruiloft entertainment.

Voor typetjes zoals een dronken ober, politiemensen die binnen komen vallen en meer kijk bij Mimespelers.nl typetjes

Artikelen entertainment en bruiloftmuziek

bruiloft DJ

Bruiloft DJ

Tips en links over Dj’s, Drive-in-show De DJ en zijn platen/cdDJ’s zijn er in alle