Tafeldecoraties bruiloft

Tafel decoratie bruiloft

Inspiratie voor tafelaankleding

Denk dan ook goed na over de tafel aankleding. Met een paar kleine veranderingen of creaties bereik je al een schitterende feesttafel. Houd de kleuren in één tint afgewisseld met een andere kleur zoals bijvoorbeeld roze met wit. De kleur groen van de bloembladeren mag weer terugkomen in kleine details zoals de tafelconfetti, of strooi groene Horensiablaadjes op het tafelkleed. Neem je een lange tafel waar al je gasten aanzitten, zet daar dan drie zeer grote vazen op. Heb je gekozen voor roze bloemen, ga daar dan weer in door met je servetten. Je kan ook mooie decoraties maken van fruit, denk hierbij aan een glazen vaas gevuld met groene appels of gele citroenen. Maar buiten bloemen en fruit, kan je ook gespoten takken nemen, pluimen of veren, mooie menukaarten of tafelnummers. Tip houd het rustig niet te veel, maar neem wel één hoofdkleur.

Tips voor je tafeldecoratie

Probeer de tafeldecoratie ook een beetje seizoensgericht te houden.
In de lente denk dan aan geel en groen. Ook met Pasen doen geel-wit het goed, en zijn er volop decoraties in de kleur geel te verkrijgen.Zoals de narcissen, tulpen en bloeiende takken. In de maand September of herfst denk dan aan warmere kleuren, halloween in de herfst, neem dan oranje tinten. Zoals de mooie oranjegetinte Crysanten, gecombineerd met oranjebruine bessen. Zwart -wit- paars, of rode tinten zijn mooie kleuren voor de winter en kerstsfeer.
Denk met kerst ook aan mooie gouden en zilveren slingers en takken zoals mistletoe Trouw je hartje zomer denk dan aan limegroen- mintgroen of oceaanblauw. Je kunt ieder thema terug laten komen in je tafeldecoratie, van vintage tot neon en klassiek.

tafeldecoratie bruiloft

Een prachtige tafeldecoratie eenvoudig en subtiel.

tafeldecoratie

Aan een ronde tafel is het altijd gezellig vertoeven.

tafeldecoratie

Een prachtig gedekte tafel, de bloemen zorgen voor het sublieme effect.

Deel