Roze decoratie voor bruiloft

Decoratie bruiloft roze

Bruiloft thema roze

Met roze kan je oneindig combineren, met wit, lila paars, of in één enkele tint. Je feestzaal zal er betoverend uitzien als je leuke roze ballonnen op de tafels zet., of één grote bloemenvaas met takken waarin tule en bloemen verwerkt als blikvanger. Ook de stoelen kan je eenvoudig zelf een beetje oppimpen door er stoelhoezen om te doen, of mooie strikken van organza. Ook met kaarsen en verlichting bereik je heel veel voor de sfeer. Je kan een bedrijf inhuren voor het plaatsen van spots in de zaal. maar je kan ook leuke lantaarns op tafel zetten. Ook met glas, kaarsen en water krijg je een mooie weerspieging en een prachtige sfeer. Pas je bruiloftthema helemaal aan in de kleur roze, van de trouwlocatie, tot de zaal en tafeldecoratie. Doe inspiratie op aan de hand van de mooie voorbeelden voor je bruiloft decoratie in de kleur roze.

 

Leuke tips voor decoraties in Roze

decoatie-roze-strandhuwelijk decoratie-bruiloft-roze-kaarsen decoratie-bruiloft-roze decoratie-bruiloft-tafeldecoratie-roze decoratie-roze-buiten-bruiloft decoratie-roze-ceremonie-buiten-stoelen decoratie-roze-met-volelkooittjes-veren decoratie-roze-zaalversiering decoratie-takken-roze-bloemen decoratieroze10 decoratieroze10 decoraties-bruiloft-tafedecoraties-roze decoraties-exclusief-glas-roze decoraties-groene-appels-roze-bloemen decraties-bruiloft-linten serveer-roze-limonade-leuke-decoratie stoeldecoraties-roze-tule stoelen-kerkbanken-decoratie-roze sublieme-roze-bloemdecoraties zaaldecoratie-roze

Je wilt roze, maar manlief zegt dat het gewoon veel te girly is. Nou, dit mooie kleurenschema is de perfecte go-between, het vinden van een mooie balans tussen overdreven vrouwelijk en oh-zo mannelijk.

Kleed je bruidsmeisjes in diep paars, met accessoires van helder roze.
Drapeer de gastentafels in diep paars, en maak het af met roze glaswerk en bloemen.
Indien je jezelf helemaal de diva voelt, vergeet een witte bruidsjurk en kiezen voor iets met kleur.
Baadt de zaal in paars en roze verlichting voor echte de sfeer.
Investeer in een stijlvol aubergine gekleurd pak voor uw knappe man-to-be.
Strooi roze en paarse glittesr over de lengte van de tafels, of beter nog - te kiezen voor lovertjes!
Serveer een verscheidenheid van roze en paarse drankjes of milkshakes - oh zo yumi!
Veren zijn een absolute must! Gebruik struisvogel en eenden veren in je thema kleuren en gebruik het in je bruidsboeket.

Tips organiseren bruiloft

Bruiloft thema in de kleuren Blauw | bruin | geel | grijs | groen | oranje | paars | rood | roze | wit | zwart

Deel