Vrijgezellenfeesten organiseren

Vijf tips voor een vrijgezellenfeest

Dus hij heeft besloten om te trouwen en hij wil dat je naast hem staat als getuige. Met deze eer komt grote verantwoordelijkheid, je moet nu een vrijgezellen feest organiseren die hij nooit zal vergeten. We hebben vijf ideetjes om ervoor te zorgen dat je de bruidegom het utieme afscheidsfeestje geeft.

Strippers

Hoewel strippers en stripclubs vaak synoniem zijn aan vrijgezellenfeesten, moet je eerst met de bruidegom praten om te controleren of dit iets is dat hij wil. Als hij (of zijn toekomstige bruid) zich ongemakkelijk voelt bij het idee van een lapdance, dan heeft de vrijgezel misschien geen plezier op zijn eigen feestje. Als je het officiële startsein ontvangt voor “wilde meisjes”, moet je beslissen of je naar een club wilt gaan of dat het entertainment naar je toe komt. Een avond in een stripclub vereist waarschijnlijk minder planning van jouw kant, maar als je het feest thuis of een hotel viert, wordt de avond voor iedereen betaalbaarder. Immers, als je zelf de drankjes aanlevert, hoeft niemand in te springen voor dure consumpties. Hoe dan ook, we raden aan om strippers slechts een deel van de avond te laten rondhuppelen. Zorg ervoor dat je extra activiteiten voor of na het evenement plant, zodat iemand die zich ongemakkelijk voelt op een gegeven moment kan afhaken. Een diner, een dinershow, of een pokerspel is zeker leuk voor iedereen die is uitgenodigd.

Buitenshuis

Als de aanstaande bruidegom fan is van het buitenleven, overweeg dan een weekend in de natuur (en neem flink wat blikjes bier mee voor de gelegenheid). Of je nu een skireis in de bergen plant of een paar dagen kamperen bij een boer, je zult zeker een aantal serieuze mannelijke bonding-tijden beleven. Wandelen, kajakken of wildwaterraften kan een geweldige manier zijn voor de bruidegom om zijn beste maatjes bij elkaar te hebben voordat hij zich in het huwelijk stort. Maar als details niet jouw sterke punt zijn, overweeg dan een bedrijf in te huren om de vrijgezellendag voor je te organiseren.

Aktie beleven

De sprong in het huwelijk zal een fluitje van een cent lijken, vooral als de vrijgezel uit een vliegtuig springt op 10.000 voet als eerste. Als het idee van parachutespringen je team niet opwindt, probeer dan bungeejumpen, deltavliegen, duiken, surfen, bergbeklimmen. Er gaat niets boven het trotseren van de angst om een ​​groep jongens dichter bij elkaar te brengen , en denk maar aan de verhalen die de bruidegom ooit aan zijn kleinkinderen zal vertellen. Als je dichter bij huis wilt blijven, huur dan een paar skelters voor die dag, of stof je oude skateboards af en rij ze terug naar het skatepark.

Sport

Een beetje vriendelijke concurrentie kan het beste in vrienden naar boven halen. Sport is een geweldige manier om de bende bij elkaar te krijgen en de bruidegom te eren. Organiseer een toernooi, compleet met een paar fikese tegenpartijen en gepersonaliseerde t-shirts ter gelegenheid van de gelegenheid (uiteraard met verschillende kleuren voor verschillende teams). Voetbal, tennis, golf, holey, volleybal, bowlen, of zelfs paintball kunnen een knaller zijn. Koppel het toernooi daarna met een barbecue en je hebt de ingrediënten voor een perfect vrijgezellenfeest. Als je bende niet het atletische type is, koop dan groepstickets voor een lokaal sportevenement. Vergeet niet om voldoende tijd over te houden om te relaxen en te eten. Voorzie elke speler van een hapje en een drankje.

Plan een rondrit

Begin met een bestemming in gedachten (zoals Amsterdam, of Scheveningen), of stapel de bende gewoon in de auto en kijk waar de weg je naartoe brengt. Hoe dan ook, het is vast een onvergetelijke reis. Je hebt gewoon een volle tank benzine nodig, een paar goede reisgenoten en een goede mix van muziek. Ontvoer de bruidegom en verras hem met een weekend terug naar je oude universiteitsstad, waar je kunt nagenieten terwijl je bier drinkt in je favoriete oude kroegen. Of, voor een extra avontuur, overweeg de grens over te steken naar Belgie, of Duitsland! Bereid gepersonaliseerde CD-houders gevuld met deuntjes uit je hoogtijdagen voor elk van de jongens als een aandenken aan de reis.