proef bruidskapsel

Tips voor je proef bruidskapsel

Hoe bruiden zich het beste kunnen voorbereiden op hun eigen proef bruidskapsel en het meeste uit deze ervaring kunnen halen. We delen deze handige tips.Proefkapsel bruiloft

1. Geef voldoende tijd
Begin minimaal drie maanden voor de bruiloft met zoeken naar je kapper en zes maanden als je gaat trouwen in het hoogseizoen. Voor je proefperiode heb je minimaal een uur nodig. En wees niet bang om meer dan één proef te doen! Veel bruiden doen twee of drie testruns voordat ze een stijl vinden waar ze echt van houden en zich prettig bij voelen.

2. Bereid je haar goed voor.
Was en föhn je haar de avond ervoor, zonder producten te gebruiken. Als je een stijltang gebruikt om het kroezen te temmen, is het prima om hier mee door te gaan. Maar als je krullend haar hebt, is het beter om met je natuurlijke haartextuur te werken dan er tegen te vechten, vooral als je gaat trouwen in een gebied waar vochtigheid een rol gaat spelen.

3. Kies verstandig je foto inspiratie
Het meebrengen van foto’s is een gegeven, maar je hoeft het niet te beperken tot slechts één optie. Pinterest is een geweldige inspiratiebron, maar veel van de foto’s die je zult vinden, laten het haar slechts vanuit één hoek zien. Als je van de voorkant van een look houd, maar de achterkant van een ander, kunnen de meeste bruidskappers hier goed mee overweg.

Weet je niet wat je wilt? Neem een ​​foto van je jurk mee dit kan je haarstylist helpen een idee te krijgen van je persoonlijke stijl. Bovendien kan ze je helpen de beste look te bepalen op basis van de halslijn van je jurk. Een jurk met een hoge opstaande kraag vraagt een ander kapsel als een open rug jurk

Laat weten wat je wil

4. Weet wat je wilt en wat je niet wilt
Soms kan het nog handiger zijn om je kapper te vertellen wat je niet leuk vindt, vooral als je naar binnen gaat zonder een duidelijk zicht op je bruidskapsel . Geeft je de voorkeur aan losse golven of strakke krullen? Of een mooi opsteekkapsel? Deze aanwijzingen helpen je bruidskapper de perfecte pasvorm te vinden.

5. Sta open voor het veranderen van je haar
Als je verliefd bent op een bepaalde stijl, vraag dan je stylist of ze het zou aanraden om iets aan je huidige snit en kleur te veranderen om het er op zijn best uit te laten zien. Je zult merken dat je stijl er beter uit zou zien met een zijwaarts geveegde pony of dat je laagjes in je lange lokken moet knippen om dimensie toe te voegen. Of ze kan iets subtiels suggereren, zoals de scheiding van je haar aan de andere kant, of misschien wel een verlenging van het haar. En als je je haar verft, raden we aan om twee weken voor de grote dag een touch-up te doen, dat geeft het de tijd om te verzachten, terwijl je nog geen uitgroei hebt.

Proef bruidskapsel sluier

Denk aan je accessoires en hoofddeksel

6. Breng je hoofddeksel mee
Je sluier kan je kapsel volledig veranderen. Het is belangrijk voor je stylist om te weten hoe je je sluier wil dragen, of je hem de hele dag gaat dragen en of je van plan bent om andere haaraccessoires toe te voegen. Aangeraden word als je een clip met juwelen en een sluier gebruikt, de clip pas toe te voegen nadat je de sluier hebt verwijderd. Op die manier vechten de twee niet met elkaar. Bovendien is het een snelle en gemakkelijke manier om je look van dag naar avond te veranderen.