Je bruiloft staat voor de deur! Het is bijna zover. Jullie bruiloft heeft ondertussen al een mooi thema gekregen, de bruidsjurk is besteld en wacht op zijn laatste pasbeurt en ook de bruidstaart is besteld. Nu stelt zich alleen nog de vraag welke accessoires de bruidegom gaat dragen.
Natuurlijk zijn witte en ivoorkleurige stropdassen altijd een goede keuze. Maar wil jij op je bruiloft niet in een standard bruidegom outfit verschijnen? Probeer dan één van onze stropdassen anno 2019.
Stropdas Kleuren

Wil je je bruiloft een kleurthema geven? Dan kun je alle kanten op. Vaak wordt een bepaalde kleur aan een bepaald thema gekoppeld. Zo wordt bijvoorbeeld de kleur turquoise met een strand thema geassocieerd.
Vele bruidsparen kiezen een kleur die bij een bepaald seizoen past. Wit wordt dan met winter geassocieerd en de zachte tinten met de zomer. De bruin en roodtinten duiden op een bruiloft in de herfst en vrolijke en krachtige kleuren op een feest in het voorjaar.

Uiteindelijk is de keuze van een bepaalde kleur afhankelijk van de voorkeuren van het bruidspaar. Alles kan, mits het op elkaar afgestemd is. Laat de gewenste kleur in het bruidsboeket, de decoratie en de accessoires voor de bruidegom terugkomen.

Anno 2017 zijn de klassieke kleuren als rood en blauw nog steeds te vinden in de accessoires voor de moderne bruidegom. Dit jaar heb je de keuze uit meerdere rood en blauw tinten. Nuances als hemelsblauw, donkerblauw, koningsblauw of indigoblauw en roodbruin, koper of kersenrood horen tot de kleuren, die dit jaar veel gedragen worden. Ga bijvoorbeeld ton sur ton met een blauw trouwpak, een lichtblauw overhemd en een blauwe stropdas met een leuk paisley motief. Of kies voor een opvallend rode stropdas en draag hierbij passende rode manchetknopen en een leuk rood pochet.

Ruitjes zijn weer helemaal hip

Waren het vroeger vooral de detectives en opaatjes die een geruite stropdas en vlinderstrik droegen, deze accessoires worden dit jaar ook door de moderne bruidegom gedragen. Een geruite stropdas geeft je outfit net een iets andere look dan een effen exemplaar. Bij de combinatie met je pak, overhemd en andere accessoires moet je wel op een paar dingen letten. Ruitjes-stropdassen
Wil je meerdere kledingstukken met ruitjes combineren houdt dan rekening met de volgende regels: Bij de combinatie van 2 geruite stukken moet de grootte van de ruiten verschillen. Kies bijvoorbeeld en groot geruite stropdas en combineer deze met een fijn geruit overhemd. Bij de combinatie van twee verschillende motieven, is het aan te raden om twee motieven van dezelfde grootte de kiezen. Draag bijvoorbeeld en fijn gestreept overhemd en een stropdas met kleine ruiten. Combineer nooit meer als 2 kledingstukken met een ruit. Less is more.

Trendy das met camouflage motiefCamouflage-stropdassen

Ben jij een echte army look fan en wil je dit ook op je bruiloft laten zien, maar dan op een subtiele manier? Of wil je gewoon een keertje iets anders uitproberen? Op een bijzondere en toch elegante manier wordt het camouflage motief met deze smalle stropdassen in je bruiloft outfit zichtbaar. De meeste mensen denken bij camouflage aan de kleuren bruin, groen en zwart. Maar om nog een speciale twist aan deze army stropdassen te geven, zijn deze ook verkrijgbaar in blauw en rood tinten. Een stropdas met een heel bijzonder effect. Draag bijvoorbeeld de blauwe camouflage das met een donkerblauw pak op een lichtblauw overhemd en een lichtblauw pochet in je borstzak. Of ga voor de rode das met een antracietkleurige pak en combineer deze met een paar rode manchetknopen en een rood pochet.

Ruitjes-stropdassenStropdas met logo

Wil je je mannelijke gasten met een leuk cadeau verrassen? Laat dan stropdassen bedrukken. Hierbij worden jullie initialen en de trouwdatum op de achterkant van de das gedrukt. Zo hebben je gasten meteen perfecte accessoires in jullie themakleur en ook nog eens een leuke herinnering aan jullie bruiloft. Doordat de initialen op de achterkant van de stropdas staan, kan deze ook na de bruiloft nog gedragen worden. Een stropdas met logo kan al vanaf 10 stuks. Met je getuigen, vader, schoonvader, broers en vrienden heb je dit aantal waarschijnlijk snel bij elkaar.

Je ziet dat je ook anno 2017 alle kanten op kan. Je hoeft niet altijd voor 100 % klassiek te gaan. Het belangrijkste is, dat jij je prettig voelt. Het gaat tenslotte om één van de mooiste dagen van je leven. Geniet ervan!