Tips bruidsmake-up

De 10 beste tips voor bruidsmake-up

Voor veel bruiden is hun huwelijk een tijd waarin ze er echt plezier in kunnen hebben om iemand anders hun make-up te laten doen, maar ik denk dat er een verleiding kan zijn om gewoon te genieten van de ervaring en allerlei suggesties, aan te nemen van iemand die je misschien kent of leuk vindt om er bijzonder goed uit te zien. Ik zou hier echt voorzichtig mee zijn, je wilt je bruidegom bij het altaar niet verrassen door te lijken op iemand anders. Of je nu een visagist inhuurt of je eigen make-up doet, of een vriendin brengt het aan, ik denk meestal dat de beste bruidsmake-up simpelweg de meest verfijnde versie is van hoe de bruid er meestal uitziet, jij wilt er immers mooi uitzien in plaats van je make-up.

Ga voor iets dat niet te trendy is.

Houd in gedachten dat je de rest van je leven met foto’s van je bruiloft zult moeten leven, dus het is het beste om uitspraken over uitspraken te vermijden en te kiezen voor iets klassiek, laat die glinsterende eyeliner liggen die je op een Parijse catwalk zag, deze ziet er nu misschien super mooi en modern uit, maar de kans is groot dat het er over twintig jaar moe en verouderd uitziet. Dit wil niet zeggen dat je jezelf moet opmaken in een symfonie van beige of te naturel, als je al dagelijks gewend bent aan een pittige make-up. In het bijzonder kunnen vintage trouwjurken er adembenemend uitzien met een klassieke oude Hollywood-lippen stiftkleur.

Sta minstens 45 minuten tot een uur toe voor make-up aanbrengen op de trouwdag.

Laat je make-up test uitvoeren met TL-verlichting boven het hoofd. Als je een professionele visagist bij je thuis laat komen, regel dan een tijd dat het buiten nog licht is, en kijk vooral ook buiten naar je make-up.
1. ‘Zorg ervoor dat je proefsessie ten minste drie weken, maar niet meer dan vijf weken vóór je bruiloft hebt. Als je van plan bent nepbruin te gebruiken voor de grote dag, laat dan een test uitvoeren voordat je je make-up kunt proberen, zodat je visagiste kan zien welke kleur jouw huid krijgt met de teint.

2. Draag een wit t-shirt als je je proef make-up hebt, zodat je kunt zien hoe de make-up tegen een bleke kleur overkomt, en een foto van jezelf maakt bij daglicht (zonder flits) ) om te zien hoe het eruit ziet.

3. Benadruk je ogen door elke donkere kring of vlaag eronder op te helderen met corrector en concealer.

4.Ga op zoek naar afbeeldingen van make-up die je leuk vindt en neem ze mee. Probeer te vinden wat je leuk vindt aan de make-up in de afbeelding en houd er rekening mee dat als je de huidskleur van Dita Von Teese hebt, de make-up van Kim Kardashian niet bij jou zal staan.

5. Vergeet niet dat bruidsmake-up voldoende kleur moet hebben om de witheid van de jurk te compenseren. Er is een groot verschil tussen alledaagse kleding en een bruidsjurk, dus er moet ook verschil zijn in je make-up. Begin door ervoor te zorgen dat je huid er gelijkmatig en glad uitziet en voeg vervolgens kleur toe aan je wangen en lippen om ze een glans te geven.

6. Wil je nep wimpers?

Laat wimperextentions aanbrengen, ze zijn een briljante manier om je ogen te laten opvallen en zien er veel subtieler uit dan een strip nep wimpers. Ga voor verschillende lengtes om een ??echt natuurlijke look te creëren en nestel ze tussen je natuurlijke wimpers in plaats van ze er bovenop te bevestigen.

7. Focus je op de belangrijkste elementen van je look, zoals een prachtig natuurlijk uitziende huid, zacht verzorgde wenkbrauwen en gevederde wimpers. Als je deze basisfactoren goed vindt, valt de rest van je make-up op zijn plek.

8. Wees niet bang om een ??beetje helderder te gaan. Neutrale, bruine en bleke lipkleuren kunnen er goed uitzien op foto’s, dus kies een lipstick die een of twee tinten helderder is dan wat je normaal zou dragen. Als je gewoonlijk een neutrale tint draagt, moet deze als basis worden gedragen, met een roze kleur aan de bovenkant. Als je meestal donkere lippenstift gebruikt, gebruik je die als basis en breng je er een helderder roze bovenop om de kleur een lift te geven. Pink, roze en pruim kleuren zijn allemaal geweldige, klassieke keuzes voor bruiden. Ga niet te glanzend of te mat, te glanzend en ze blijven slechts vijf minuten terwijl als ze te mat zijn kunnen ze je lippen droog en cakeachtig laten aanvoelen tegen de tijd dat je het moment hebt om je bruidegom te kussen. Een vochtinbrengende, satijn afgewerkte lippenstift is het beste voor een bruiloft , deze formule zorgt ervoor dat je lippen er op hun best uitzien en het meest gelijkmatig en natuurlijk aanvoelen, breng verschillende dunne lagen aan, dit geeft de meest duurzame afwerking

9.Ga voor professionele producten.

De bruidsmake-up moet net zo lang meegaan als je bruiloft. Ga voor professionele, concealers, lip- en oog-producten, en koop een goede basis ondergrond voor je make-up en ogen. Waterproof mascara is een voor de hand liggende vereiste, maar het is ook de moeite waard om crèmekleurige oogschaduw te overwegen die echt blijven zitten.

10. Maak je make-up af met een highlighter tint op het wenkbrauw bot om de ogen echt te laten knallen. Ga voor een lichte, matte tint en klop op de buitenste hoek van het wenkbrauwbot, trek zo subtiel de aandacht naar dit deel van je gezicht. Definieer je ogen door kleur in de vouw toe te passen, maar vermijd het gebruik van een te dichte donkere tint, omdat het de ogen zelf kan verminderen,

Laat je inspireren door deze mooie voorbeelden.

tips-bruidsmake-up

bruidsmake-up

Bruidsmake-up-tips

tips-goede-bruidsmake-up