Geld lenen voor bruiloft

Moet je geld lenen om te trouwen?

Denk je dat het een goed idee is om geld te lenen voor je bruiloft, alleen maar om je droomhuwelijk te financieren? Veel experts denken van niet. In feite geloven financiële adviseurs dat dit een van de schulden is die je twee keer of driemaal moet overwegen voordat je leent. Als je een expert vraagt, zouden ze je ontmoedigen om geld te lenen, alleen maar om te trouwen. Het is beter om alleen voor deze kosten te sparen in plaats van het te forceren door een lening te krijgen om het te financieren.Blijkbaar vinden sommige mensen het niet erg om schulden te hebben zolang ze verenigd zijn met degene van wie ze houden.
Dit laat zien dat mensen soms irrationele keuzes kunnen maken wanneer ze door een emotionele weg gaan. De verloving is tenslotte een emotionele fase in iemands leven. Die stormloop van liefde en genegenheid voor je partner kan ervoor zorgen dat je de verkeerde keuzes maakt die je toekomst samen kunnen beïnvloeden. Als je je huwelijk goed wilt beginnen en van financiële gelukzaligheid wilt genieten , moet je het idealiter zonder schuld starten. Maar als je echt niet nog een jaar kunt wachten voordat jullie de geloften uitspreken, dan is er een manier om slim te zijn met het geld dat je voor je bruiloft wilt lenen? Dan moet je ook nog realistisch zijn met  ‘wat kan ik lenen?

Wanneer is het goed om een ​​lening voor je bruiloft te krijgen?

Slim zijn over deze lening betekent voldoen aan een aantal kwalificaties om je beslissing om geld te lenen voor je bruiloft te rechtvaardigen. Voordat je een lening kunt aanvragen, moet je zoveel mogelijk voldoen aan deze 5 kwalificaties:Als je nu moet trouwen.

Moet je nu echt trouwen? Soms hebben paren haast om te trouwen omdat de ander op het punt staat naar het buitenland te gaan voor werk (of misschien een militair die in een ander land is ingezet). Als je tegen de tijd probeert te racen, kun je waarschijnlijk de noodzaak om een ​​lening te krijgen rechtvaardigen, zodat je kunt trouwen.

Als je een goede credit score hebt.

Een andere kwalificatie die je moet onthouden voordat je geld leent voor je bruiloft is je credit score. Hebben je financiën, een goede credit score? Als je een slechte score hebt, betaal je misschien een hogere rente voor je lening. Dit verhoogt het geld dat je aan de lening verspilt. Probeer dit zoveel mogelijk te vermijden.

Als je een stabiele baan hebt.

Dit is een andere kwalificatie die je zal helpen beslissen of je een lening zou moeten krijgen of niet. Als je baan niet stabiel is, is het misschien moeilijk om je lening af te betalen. Als je je baan verliest of als je afhankelijk bent van freelance werk, moet je twee keer nadenken voordat je geld leent. Overslaan van betalingen kan al vroeg in je huwelijk stress veroorzaken. Je wilt dat zoveel mogelijk vermijden.

Als je een betalingsplan hebt opgesteld.

Voordat je een lening aanvraagt, moet je ervoor zorgen dat je een betalingsplan hebt. Door er een te maken, kun je controleren of je het geld hebt om de lening af te betalen. Als je niet weet waar je het geld voor de maandelijkse bijdragen vandaan moet halen, is dat een probleem. Zoek eerst waar je het geld voor de betalingen krijgt voordat je een lening krijgt.

Als je geen andere schulden hebt.

De laatste kwalificatie is om geen andere schulden te hebben. In het ideale geval wil je helemaal geen schuld hebben. Maar als je een kleine hoeveelheid schulden hebt, kun je waarschijnlijk je betalingsplan bekijken of je het echt kunt veroorloven.. Als het blijkt dat je kunt, ga dan verder met de lening.

Voordat je geld leent, is het erg belangrijk dat je begrijpt waarom je het doet. Natuurlijk, liefde is belangrijk, maar je moet voorzichtig zijn met de hoeveelheid schulden die je jezelf oplegt. Hoe meer je uitgeeft aan je huwelijk, en in de problemen komt met betalen, hoe groter de kans dat u je een echtscheiding krijgt hierdoor.

Hoe een simpele goedkopere bruiloft te plannen

Als je erover nadenkt, kun je trouwen zonder perse veel geld uit te geven. Je moet gewoon slim zijn over je keuzes. Het plannen van een simpele budget bruiloft kan de sleutel zijn om je te helpen het huwelijk van je dromen te krijgen zonder dat je schulden hoeft te maken.

Maar hoeveel kost het om vandaag te trouwen? Volgens statistieken kost een gemiddelde bruiloft 15.000€. Houd er rekening mee dat dit de gemiddelde kosten zijn. Dat betekent dat er mensen zijn die nog meer uitgeven en paren die minder uitgeven dan dit bedrag.

Als je niet de middelen hebt een grote bruiloft te vieren, wilt je natuurlijk deel uitmaken van de helft die minder dan het gemiddelde uitgeeft. Om dat te doen, moet je misschien een zuinige manier van denken aanpassen zodat je je bruiloft kunt betalen zonder geld te lenen.

Hoe kun je besparen

De beste manier om geld te besparen is door de gastenlijst te verkleinen. Je bespaart op het eten, en de drank, wat meestal de grootste kosten zijn. Je kunt er ook voor kiezen om te trouwen tijdens het laagseizoen, of op een zondagmiddag. Op die manier zal alles niet zo duur zijn, waardoor je ook de keuze hebt uit meer leveranciers. Je kunt zowel de ceremonie als de ontvangst op één plaats instellen. Dit verkleint om te betalen voor twee locaties. Sommige denken te besparen om een bruiloft thuis of in de achtertuin te houden, dit kan een kostenbesparend iets zijn, maar vergeet niet dat er heel wat bij komt kijken, verhuur van stoelen, tafels, toiletwagen, glaswerk, servies, personeel, etc etc.

Eten en drinken

Zelfs als je de gastenlijst hebt verlaagd, zijn er andere manieren om te besparen op eten en drinken. Het gebruik van een buffetvorm, of een barbeque met geroosterd vlees, maïs, enz. kan je veel besparen. Erg trendy en ook leuk is om een foodtruck neer te zetten, met allerlei lekkere snacks. Voor de drankjes kun je ervoor kiezen om je eigen bier, wijn en drankjes te kopen, dus sla de duurdere open bars over. Op je bruidstaart kun je veel besparen. Namelijk voor je taart, om aan te snijden kun je een kleine taart kiezen, maar een eenvoudige maar grotere taart in de keuken hebben om aan de gasten te serveren. Dit kan al je toetje zijn.

Bruidskleding

We willen allemaal die ene droomjurk en het perfecte pak gemaakt door bekende ontwerpers. Maar als je budget het niet toelaat sla het dan over. Er zijn jurken in de outlet die er net zo goed uitzien als een trouwjurk die in de nieuwe collectie hangt voor de helft van de prijs. Dit kan echt helpen om de kosten te verlagen.

Bloemen

Wat is een bruiloft zonder bloemen ? We gaan geen bruiloft zonder bloemen doen, maar er zijn manieren om de kosten laag te houden door simpelweg de juiste soort te kiezen. Rozen zijn mooi en niet zo duur pioennen of exotische bloemen. Kies voor bloemen uit het seizoen. Je kunt het gebruik van bloemen op tafels overslaan en inplaatst ballonnen kaarsen en glazen gebruiken. Ze zijn net zo mooi en romantisch als ze op de juiste manier geplaatst worden

Uitnodigingen en bedankjes

Je hebt echt geen gedrukte uitnodiging nodig, want je kunt een digitale uitnodiging maken en deze naar diegenen sturen die je op je speciale dag bij je wilt hebben. Als je er traditioneel over wilt zijn, kun je je eigen uitnodiging maken. Als het gaat om de bedankjes, kun je er één per koppel geven. Dat helpt je geld te besparen. Natuurlijk, het het maken van je eigen bedankjes kan veel geld besparen, dus kijk naar eenvoudige maar elegante bedankjes die je zelf kunt maken.

Jullie bruiloft moet een van de meest bijzondere dagen van het leven worden. Maar de kosten voor de bruidstaart, bloemen, kapsels, en (natuurlijk) de trouwjurk kunnen snel oplopen.
Geniet van uw bruiloft en huwelijksreis maar houd het budget in gedachten.
Bruiloften zijn zulke speciale gelegenheden, daarom is het vaak moeilijk om binnen het budget te blijven, terwijl er toch op een hoop kosten bespaard kan worden,En terwijl velen van ons dromen over een sprookjeshuwelijk houd in gedachten dat Assepoester niet hoefde te betalen voor zulke dingen.
Bij het plannen van de kosten vergeet niet dat het gaat om de verkondiging van
jullie liefde, dit maakt jullie trouwdag memorabel niet hoeveel geld je uitgeeft.

Praat met een expert voordat je begint met plannen

Het geheim is te beslissen over een budget vooraf en vast te houden. Hoewel het vaak niet mogelijk is om de schuld helemaal te vermijden, is het een goed idee om het op korte termijn te houden. Spreek met een consultant in de vroege stadia van het plannen van je trouwdag, zodat je weet welke financiële opties beschikbaar zijn. Er zijn veel verschillende manieren van financieringen. Het is de moeite waard om ervoor te zorgen dat je de juiste keuze maakt. Een persoonlijke lening is een eenvoudige en effectieve manier met terugbetalingen die passen bij jullie budget en een vaste looptijd.

Dus is het raadzaam om hiervoor te gaan lenen? Vaak krijg je het geld niet bijeen gespaard, en wil je toch een deel van je bruiloft gaan financieren. Vandaag de dag heb je één geluk, de rente is laag. Als je zeker weet dat je niet in moeilijkheden komt, is het een mooie optie, anders komt dat droomhuwelijk misschien wel nooit. Maar leen niet meer als je echt nodig hebt. Als je het geluk hebt dat bepaalde familieleden jullie een lening kunnen aanbieden ben je altijd het voordeligste uit.
Lenen kost namelijk altijd geld.